Merhaba, ne yaptınız son durumunuz nedirKızlar amh düşük olup tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatladığı için opu ya gidemeyen varmı? Benim amh 003 çok güzel 2 tane yumurtam vardı güzel güzel büyüdü ama 16 mm olunca çatladılar doktor prp önerdi yaptirip faydasını gören oldumu daha önceki tedavimde yumurtam erken çatladığı için iptal olmuştu artık iyice bunalıma strese girdim yeniden tedaviye hazirlancam ama psikoloji yerlerde napcam bilmiyorum
Merhaba bugün prp oldum 10 gün sonra kontrol var 3 tedavi için uzun protokol yapacağız nasipse ben hiç opu ya gidemedim iğne vurulduğum ile kaldım son 2 tedavideMerhaba, ne yaptınız son durumunuz nedir
Prp yi nerede yaptırdınızMerhaba bugün prp oldum 10 gün sonra kontrol var 3 tedavi için uzun protokol yapacağız nasipse ben hiç opu ya gidemedim iğne vurulduğum ile kaldım son 2 tedavide
Medikalpoint funda godePrp yi nerede yaptırdınız
Benim amh düşük değil ama bir şekilde yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyordu 2 tüp bebek 2 aşılama negatif prp sonrası 3. Ay hamile kaldım İstanbul’da Bülent tıraşa yaptırdımKızlar amh düşük olup tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatladığı için opu ya gidemeyen varmı? Benim amh 003 çok güzel 2 tane yumurtam vardı güzel güzel büyüdü ama 16 mm olunca çatladılar doktor prp önerdi yaptirip faydasını gören oldumu daha önceki tedavimde yumurtam erken çatladığı için iptal olmuştu artık iyice bunalıma strese girdim yeniden tedaviye hazirlancam ama psikoloji yerlerde napcam bilmiyorum
Ilk denememizi bende Funda Hanımda yapmıştım tutmadı malesef.. ikinciyi denemek icin ekim ayini bekliyorum bende.. umarım hayırlı sonuçlar alırız..Medikalpoint funda gode
Insallah bendede işeme yarar prp canimBenim amh düşük değil ama bir şekilde yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyordu 2 tüp bebek 2 aşılama negatif prp sonrası 3. Ay hamile kaldım İstanbul’da Bülent tıraşa yaptırdım
Benim arkadaşım 15 günde pozitifi gördü funda hanımda benim amh çok düşük opuya gidemiyorum erken catliyorIlk denememizi bende Funda Hanımda yapmıştım tutmadı malesef.. ikinciyi denemek icin ekim ayini bekliyorum bende.. umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Medikalpoint funda gode cevaplamışım 2 kere olmuş kusura bakmayınPrp yi nerede yaptırdınız
Estağfurullah. Kusur ne demekMedikalpoint funda gode cevaplamışım 2 kere olmuş kusura bakmayın
Prp yi funda hocami önerdi acaba? Ve fiyatlar hakkinda degisiklik oldu mu hastane isim değişikliği sonundaBenim arkadaşım 15 günde pozitifi gördü funda hanımda benim amh çok düşük opuya gidemiyorum erken catliyor
Funda hoca inerdi 10bin tl tedaviye de zam geldi ben onceden görüştüğüm için bi tik indirim yapıldı şuan tedavi fiyatı 18 bin tl raporda yok ekstralar hariçPrp yi funda hocami önerdi acaba? Ve fiyatlar hakkinda degisiklik oldu mu hastane isim değişikliği sonunda
Herşeye zam geldi zaten ilaçlar vitaminler.. sonu hayırlı olsun yeter kiFunda hoca inerdi 10bin tl tedaviye de zam geldi ben onceden görüştüğüm için bi tik indirim yapıldı şuan tedavi fiyatı 18 bin tl raporda yok ekstralar hariç
Canım selam nasılsın? Bende geçen gün Bülent tıraş a gittim. Amh 0.18 ama folikül sayıma baktılar sağda 2 solda 1 yumurta saydı.çok düşük yani. O yüzden prp önerdi.bir sürü vitamin yazılar.reglim bitince prp yaptıracağım.prp sonrası ilk adet değil ikinci adette tüp bebek için ilaçlara başlayacağız kısmetse?genetik taramalı olacağı için mecburen daha fazla yumurtaya ihtiyaç duyacağız dedi doktorKızlar amh düşük olup tüp bebek tedavisinde yumurtası erken çatladığı için opu ya gidemeyen varmı? Benim amh 003 çok güzel 2 tane yumurtam vardı güzel güzel büyüdü ama 16 mm olunca çatladılar doktor prp önerdi yaptirip faydasını gören oldumu daha önceki tedavimde yumurtam erken çatladığı için iptal olmuştu artık iyice bunalıma strese girdim yeniden tedaviye hazirlancam ama psikoloji yerlerde napcam bilmiyorum
Selam canım iyiyim sen nasılsın oh sürecin hayırlı olsun ben prp oldum 2 regli bekliyoruz bakalım nolcakCanım selam nasılsın? Bende geçen gün Bülent tıraş a gittim. Amh 0.18 ama folikül sayıma baktılar sağda 2 solda 1 yumurta saydı.çok düşük yani. O yüzden prp önerdi.bir sürü vitamin yazılar.reglim bitince prp yaptıracağım.prp sonrası ilk adet değil ikinci adette tüp bebek için ilaçlara başlayacağız kısmetse?genetik taramalı olacağı için mecburen daha fazla yumurtaya ihtiyaç duyacağız ded
doktor
sizde bi etki oldu mu?Medikalpoint funda gode cevaplamışım 2 kere olmuş kusura bakmayın
Yeni oldum bekleme surecindeyim canimsizde bi etki oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?