Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranda amh değerim 0.30 du eylülde tekrar baktırdım 0.90 olmuş bu artış ne anlama gelir? Fsh ve lh değerleri normal, sadece rezerv az doktor femara verdi. Femara ile sağlıklı gebelik gelişir mi??
Haziranda amh değerim 0.30 du eylülde tekrar baktırdım 0.90 olmuş bu artış ne anlama gelir? Fsh ve lh değerleri normal, sadece rezerv az doktor femara verdi. Femara ile sağlıklı gebelik gelişir mi??
merhaba 2 ayrı yerde yapıldığından biri farklı çıkmış olabilir. Labaratuvar farkından ötürü ama arada bayağı da fark varmış belki o ay daha fazla yumurta görünmüştür ve teste yansımıştır genelde bundan diyorlar. Size tavsiyem yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer kısa bi deneme süresi olduysa doğal yoldan 3-5 ay deneyin bu sürede yumurta kalitenizi artırmak için çabalayın ek vitamin takviyeler kullanın. Fsh ve lh normalmis büyük ihtimal eşinizde sorun yoksa rahimde tuplerde vs sorun yoksa doğal gebelik oluşur sadece yumurtanızı kalitelilestirmeye çalışın gerekirse bir diyetisyenden danışmanlık alın bu konuda. Eğer zaten uzun süredir deniyorsanız vakit kaybetmeyin rezerv bi anda çok ciddi de düşebiliyor tüp bebek deneyin derim. Benimde amh çok ciddi düşük 2 senedir gebe kalamadım tüp bebekte de yumurtam gelişmedi fsh sorunum da var benim ne yazık ki yüksek âdetlerim iyice duzensizlesti. Allah hepimizin yardımcisi olsun
Ben tüp bebek için dr a gittim; femara ile deneyelim dedi. Yumurtlama gördükten 10 gün sonra progesteron değeri 1.5-2 nin üzerinde olursa ovulasyon olmuş demekmiş. 3 ay bakalım olmazsa tüp bebek deneyelim dedi. Ama yumurta sayım az o yüzden bana da kimse olumlu yaklaşmıyor ben de düzgün adet olamıyorum
Ben tüp bebek için dr a gittim; femara ile deneyelim dedi. Yumurtlama gördükten 10 gün sonra progesteron değeri 1.5-2 nin üzerinde olursa ovulasyon olmuş demekmiş. 3 ay bakalım olmazsa tüp bebek deneyelim dedi. Ama yumurta sayım az o yüzden bana da kimse olumlu yaklaşmıyor ben de düzgün adet olamıyorum
Sizin benden iyi durumunuz neden olumlu yaklaşmıyorlar ki başka doktora görünün düşük amh de başarısı yüksek olan doktorlara. Benim tek yumurta olduğu halde yine de olmaz demediler düşük ihtimal verdi ama imakjszi değil dedi