kızlar kısaca bahsedeyim ben de ki hepınıze umut olsun zira 4 ay önce tedavi sırasında sayfa sayfa buraları okuyup gözyaşı döküyordum
37 yasında evlendım hemen kan verdım ılk ay amh 0,48 cıktı 4-5 yumurta göründü hemen tüp bebege yönlendirildi iki ay denedık olmadı ben de beklememk adına devlet hastanesınde basladım tedavıye.uzun protokol uygulandı gonal f-pergoverıs -gonopeptyl kullandım bır ay.ılac kullanırken cok bılmıyordum temeye ıcmeye dıkkat edılecegını ama omepa q ten kullandım arada proxyfemın ıctım velhasıl 7 yumurta cıktı en buyugu 25 ml.ki oncekı ıkı ay gıc bır ovülasyon testınde cıft cızgı de goremedım sanırım dusuklukten dolayıydı.bırı boş cıkmıs.ucu ucuncu güne gıttı bırını de kaybettık 3.gün.bir orta bir iyi kalıte tramsfer edildi.transferden önce son amh degerım 0,24 tü ıkı ayda her ay 0,1 düşmüş.velhasıl sonuc pozıtıf cok sukur bırı benımle cok ıstemıstım ıkız ama nasıp degılmıs.hep gozyaslarıyla okuyordum hamılelık haberlerini cok sukur Allahım nasıp ettı buradakı herkes de duamda ınsallah en kısa vakıtte hayırlı haberlerı alırsınız.ben bugun 3 ayımı tamamladım bana fa ınsallah saglıkla tamamlamayı nasıp eder Allahım
onepa qten leri kesın alın yumurtayı gelıstırdıggı kanıtlanmıs o ılacın