Düşük amh tek yumurta ile hamile kalan varmı

nazlizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
5
3
24
Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım ve ne yazık ki bana erken menopoz teşhisi konuldu amh 0.01 fsh 58 ve ben tüp bebeğe başladım bahçecide ilk denememde yumurta toplanamadı bir tane vardı oda boş çıktı ikinci de ise hoca bir yumurta var dedi ama bu sefer de östörojen hormonum çok düşmüş ve hoca bu değerlerle başlayamayız dedi bu ayı atlıyoruz dedi ilaç varde 21 gün kullan dedi benim gibi olup hamile kalan varmı ve östorojen hormonu nasıl artırılır

Merhaba bende de tek yumurta var adet olmayı bekliyorum. 2 ay evvel 2 yumurta ile tedaviye başka yerde başlamıştım gelişmedi denilip 8.günde doktor iptal etti fakat o yumurtalar sonradan gelişti ve ikiside kist oldu başıma bela oldu geçen ay başka doktorda kist operasyonu oldum içi boşaltıldı ikisininde ve prp yapıldı. 1ay doğum kontrol hapı kullanıp gel demişti kullandım gittim bu hafta tek 1 yumurtam varmış. Nasıl olcak ney nasıl olur bilmiyorum umutla bekliyorum bende nasip artık. Bana havuz yapılacak eğer olursa doktor düşük ihtimal dedi ama bakalım artık

Merhaba bende amh 004 ben menopoz belirtileri yaşıyorum sıcak basması gibi yaşım 31. Sonuç aldın mı tedavilerden ve sende böyle belirtiler var mıydı
Merhaba hiç toplama yapabildiniz mi acaba embriyonuz oldu mu ? Ben 1 kere bile toplamaya gidemedim ne yazık ki yumurta olduğu halde her ay bi aksilik cıktı bu ay da tek yumurta gözüküyor geçen ay 2 yumurta kist olmuştu operasyonla ici boşaltılmıştı ve prp yapılmıştı
Bu ay tek yumurta ama adet olunca klomene başla dedi adeti bekliyorum olmadım henüz

merhaba şuan tedavileriniz sonuç verdi mi merak ettim bende sizinle aynı durumdayım da benim de 1 yumurtam vardı ve boş çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…