Umarım güzel sonuç alırsın amh çok takılma fsh değerin kaç peki merak ettim regli zamanı baktirdigindaSelam kızlar.
Benim amh değerim 0.6
E2 değeri regl ikinci günü 36 geldi
Düşük yumurta rezervi tanısı var.
Ultrasonda 3 sol 1 sağ yumurtam göründü
Gonalf 300 başladık,bugün 3. Günü kontrolde yumurtalarım 5,6,7,11 mm göründü iğnelere devam ediyoruz. Temennim yeteri kadar olgunlaşıp kaliteli olmaları
Benim gibi amh değeri düşük olup sürecini takip eden var mı ?
Merhaba benimde amh düşük yaş 31 ..nerede tedavi gorusyorsunuz acabaSelam kızlar.
Benim amh değerim 0.6
Gonalf 300 başladık,bugün 3. Günü kontrolde yumurtalarım 5,6,7,11 mm göründü iğnelere devam ediyoruz. Temennim yeteri kadar olgunlaşıp kaliteli olmaları
Yaş 29.. devlette görüyoruz ama umarım iyi olurMerhaba benimde amh düşük yaş 31 ..nerede tedavi gorusyorsunuz acaba
Fsh 11.17 idiUmarım güzel sonuç alırsın amh çok takılma fsh değerin kaç peki merak ettim regli zamanı baktirdiginda
Siz başladınız mı tedaviye pekiUmarım güzel sonuç alırsın amh çok takılma fsh değerin kaç peki merak ettim regli zamanı baktirdiginda
Amh takilma yumurta varsa umut herzaman varSiz başladınız mı tedaviye peki
İnşallah kısa sürede sizin de durumunuz düzelirAmh takilma yumurta varsa umut herzaman var
Yok benim kist çıktı başlayamadım malsef temmuzdan beri gidip geliyorum
Merhaba benim de durumum aynı. ilk tedavimde sadece 1 yumurtam geliştiği için yumurta toplatmamıştım. İkinci tedavimde (farklı doktordu, kendisinin sabrı ve ilgisi ile) 4 yumurtam toplandı ve ikisi 3. Güne kadar gelebildi. Çift yumurta transferiyle şuan 10 haftalık tek bebeğe gebeyim. Tedavimin başından beri bu yumurtalardan biri tutacak ve sağlıklı doğacak diye düşünmüştüm en önemlisi pozitif olmakSelam kızlar.
Benim amh değerim 0.6
Merhaba ne güzel çok sevindim sizin adınızaMerhaba benim de durumum aynı. ilk tedavimde sadece 1 yumurtam geliştiği için yumurta toplatmamıştım. İkinci tedavimde (farklı doktordu, kendisinin sabrı ve ilgisi ile) 4 yumurtam toplandı ve ikisi 3. Güne kadar gelebildi. Çift yumurta transferiyle şuan 10 haftalık tek bebeğe gebeyim. Tedavimin başından beri bu yumurtalardan biri tutacak ve sağlıklı doğacak diye düşünmüştüm en önemlisi pozitif olmakdüşük over rezervi hamile kalmaya asla engel değildir lütfen pozitif olun ve embriyonuza hep güvenin
Merhaba ben Bilkent şehir hastanesinde başlayacağım direkt tüp bebek dendi amh 0.65 yumurtalarım da yaşıma göre küçükmüş tüp bebekci genetik test istedi adetin 2.günü gel yumurtalarına bakalım dedi şimdilik bu kadarSelam kızlar.
Benim amh değerim 0.6
Biri çok önden biri önden gidiyordu diğer ikisi geriden geliyordu. Doktorum risk alacağım dördünü de toplayabilmek için dedi ben de kendisine çok güvendiğim için kabul ettim. Risk almasaydı iki yumurtam toplanacaktı diğer başka bir doktora da gösterdi diğer doktor toplayalım beklemeyelim çatlayabilir risk büyük demişti ama benim doktorum risk almayı seçti şansımız artsın diye üç gün daha bekledik ve dördü de döllendi sonucunda. Mmlerini hatırlamıyorum ama diğer ikisinin büyünesini beklerken en büyüğü 24 mm diğeri 22 mm olmuştu diye anımsıyorum.Merhaba ne güzel çok sevindim sizin adınıza
Kaç mm iken toplandı peki sizin ?
Erken çatlamasından korkuyorum sadece
Ne güzel şansımız yaver gitmişBiri çok önden biri önden gidiyordu diğer ikisi geriden geliyordu. Doktorum risk alacağım dördünü de toplayabilmek için dedi ben de kendisine çok güvendiğim için kabul ettim. Risk almasaydı iki yumurtam toplanacaktı diğer başka bir doktora da gösterdi diğer doktor toplayalım beklemeyelim çatlayabilir risk büyük demişti ama benim doktorum risk almayı seçti şansımız artsın diye üç gün daha bekledik ve dördü de döllendi sonucunda. Mmlerini hatırlamıyorum ama diğer ikisinin büyünesini beklerken en büyüğü 24 mm diğeri 22 mm olmuştu diye anımsıyorum.
Süreç herkeste değişiyor tabi kiMerhaba ben Bilkent şehir hastanesinde başlayacağım direkt tüp bebek dendi amh 0.65 yumurtalarım da yaşıma göre küçükmüş tüp bebekci genetik test istedi adetin 2.günü gel yumurtalarına bakalım dedi şimdilik bu kadar
AminBenim reglin 2.gunu e2 ye bakilmadi. Ben de bugün 4.ignemi vurdum gonalf 300. Yarın kontrolüm var. Amh 0.5 di. Yarın yazarım ben deumarım herkesin gönlüne göre olur hersey.
Kontrolünün ne zaman. Ben bugün ilk kez sabah cetrotide vuruldum kazıkların ağrıdı baya.yarin sabah kontrolum var bakalım ne diyecekler.opu belli mi senin nasıl ilerliyor süreç.Amin
Ben de 8.günündeyim
Bende seninle aynı durumdayım Amh düşüklüğüSelam kızlar.
Benim amh değerim 0.6
Tedavi başladınız mı pekiBende seninle aynı durumdayım Amh düşüklüğü
Ne yaptınız nasıl geçiyor sürecinizAmin
Ben de 8.günündeyim