- 24 Ocak 2021
- 10.634
- 23.790
-
- Konu Sahibi merakediyorum1
Genel olarak değerlerim berbattı her açıdan...Bu değerlerle dr olumsuz konuştu mu? Bana tüp bile olmaz dedi benzer değerimiz.
Altan muayenede kaç yumurtan vardı ve kaç yıl sonra oldu denemelerden?
Aynen öyle her gittiğim doktor sıkıntı yok olur diyip gönderdi ne zaman kafadan cıkardıysam fikri o zman hamile kaldımDeğerler normalde olsa 2 yıl olmayabiliyor desene.
Fsh 70 lerce bile doğal yolla kalman çok mucizevi ne güzel olmuş adına hamd olsunFsh 70 e kadar gelmişti çok kötüydü, ilaçlarla düşürmeye çalıştık hep, adetim azalmıştı eskisi gibi değildi
Zaten tüple bile zor denince daha ne umudu kalacak.insan ne kadar kötü oluyor tüm motivesi gidiyor.Yumurtam genelde solda 1 tane vardı o da çok küçük gelişmeyen bir yumurtaydı, sağ tarafımda hiç yumurtlama yoktu, 4 yıllık evliyim , 2 yıl korundum , 3. Yıl olmadi öyle geçti gitti kist falan uğraştım durdum ,4. Yılda en iyi doktorlardan birisi tüp bebek bile zor deyince umudumu kestim ve bir ay sonra doğal yollarla hamile olduğumu öğrendim, depremden 1 ay sonraydı düzenli ilişki bile yoktu, ama öncesinde hayıt macunu seti ve hacamat tedavisi oldum , travma çalışmaları yaptım, kafamı rahatlatmak için pilatese yazıldım o ara rabbim nasip etti, yaklaşık 6 aylık bir süreye tekabül etti bu sürecim..
Süre uzadıkça akıldanda çıkamıyor ki olmayınca illaki insan üzülüyor. Olsa zaten akıldada kalmaz.Aynen öyle her gittiğim doktor sıkıntı yok olur diyip gönderdi ne zaman kafadan cıkardıysam fikri o zman hamile kaldım
Benim eşim istemiyorum bırak zorlamayalım dedi bende umursmadım onun lafınaSüre uzadıkça akıldanda çıkamıyor ki olmayınca illaki insan üzülüyor. Olsa zaten akıldada kalmaz.
Merhaba acaba kesikli hacamatmı kuru muBir de sırt, kuyruk sokumu ve de kasık hacamatı yaptım bilginiz olsun
Kesi atılarak yapıldı, sırt, kuyruk sokumu, kasık hacamatı oldumMerhaba acaba kesikli hacamatmı kuru mu
Özelden sayfasını atarım bakarsın cnmZaten tüple bile zor denince daha ne umudu kalacak.insan ne kadar kötü oluyor tüm motivesi gidiyor.
Travma çalışmaları şu teta hwslting frekans vs mi?
Seans mi yaptılar sana uzmandan? Nasıldı deneyim rshstlayabildin mi?
Dediğim gibi hacamat ve hayıt macununun baya faydası oldu , bi de stresi azalttımFsh 70 lerce bile doğal yolla kalman çok mucizevi ne güzel olmuş adına hamd olsun
Merhabalar Bana 3 sene önce menopoz testi kondu 27 yaşındayım şu an amh değerim 0.2 bu hayıt macunu nasıl kullanılır ve ne işe yarıyor ve aktarlardan alabilir miyimKaçtı amh?
Çok acısını hissettiniz miKesi atılarak yapıldı, sırt, kuyruk sokumu, kasık hacamatı oldum
Hayıt macunu instg ya da Trendyolda nihalin bahçesinden diye bir sayfa var oradan alıyorum benMerhabalar Bana 3 sene önce menopoz testi kondu 27 yaşındayım şu an amh değerim 0.2 bu hayıt macunu nasıl kullanılır ve ne işe yarıyor ve aktarlardan alabilir miyim
Öyle aman aman dayanılmayacak bir acısı yok , ağda yaparken bile daha fazla acı çekersin bence ...Çok acısını hissettiniz mi
Kaçtı amhHayıt macunu kullanın, ben onu kullandım ve düşük amh ile hamile kaldım
0,1Kaçtı amh