Düşük amh ile hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin

Arkadaşlar merhaba. Şu an ben de çok tedirgin bi beklemedeyim. 9 aylık evliyim şans eseri öğrendim. Amh 0.09 rezervim çok düşük. Eşime de baktıralım dediğimizde onda da tek tük sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Nisan ayında öğrendik ama hazırlık falan Haziranda Tedaviye başladık. 2 yumurta toplandı benden... biliyorum çok az... 4 yumurta görünüyordu kontrollerde neden böyle oldu bilmiyorum. Dün 1. Gündü embriyolog aradı 2 si de döllendi dedi. Şimdi heyecanla 3. Günü bekliyorum. bizim gibi hastalarda 3.gün embriyosu mu transfer ediliyor dondurulmuş önerdi doktorum ve sizce 2 embriyonun da sağlıklı çıkar mı bize tutunur mu... Allah yardımcımız olsun...

Değerlerin normal miydi, iki yıldır olmama sebebi neydi?
hormonlarım çok kötüydü, rezervim 0 di, bir de ha bire kist üretiyordu yumurtliklarim ayrıca doktorum erken menopoza giriyorsun demişti, açıkçası 4. Senemde umudumu kaybedip vazgeçtim, kendimi çocuksuz kabul ettim , eşimle de konuştum eğer çocuksuz bir yasam düşünemiyorsa bir karar vermesi gerektiğini söyledim ama eşim moral verdi önemli değil dedi , ikimizde kabullendik derken hiç ummadığım hatta depremden dolayı kendimi unuttuğum bir dönemde hamile olduğumu öğrendim, bence herşeyden önce en büyük ilaç teslimiyet, kabulleniş...

merhabalar ben 2yıldır bekliyorum geçen sene 8-6 ile bebeğimi kaybettim:KK43: amh şuan çok tüştü 0,23 aylar dır umut diye beliyom doktorum prowomen ve omega q10 verdi 20günüdür kullanıyorum 09,08,2023de adet günüm belim ağrıyor batmalarım var diye dün test yaptım beta 1,2 çıktı acaba umutlanımmı çok bunaldım bu durumlardan

merhabalar ben 2yıldır bekliyorum geçen sene 8-6 ile bebeğimi kaybettim:KK43: amh şuan çok tüştü 0,23 aylar dır umut diye beliyom doktorum prowomen ve omega q10 verdi 20günüdür kullanıyorum 09,08,2023de adet günüm belim ağrıyor batmalarım var diye dün test yaptım beta 1,2 çıktı acaba umutlanımmı çok bunaldım bu durumlardan
Çok haklısın bunalmakta ama kötü düşünme sen düşünmeyi bıraktığın an mucize gelecek büyük ihtimalle

hormonlarım çok kötüydü, rezervim 0 di, bir de ha bire kist üretiyordu yumurtliklarim ayrıca doktorum erken menopoza giriyorsun demişti, açıkçası 4. Senemde umudumu kaybedip vazgeçtim, kendimi çocuksuz kabul ettim , eşimle de konuştum eğer çocuksuz bir yasam düşünemiyorsa bir karar vermesi gerektiğini söyledim ama eşim moral verdi önemli değil dedi , ikimizde kabullendik derken hiç ummadığım hatta depremden dolayı kendimi unuttuğum bir dönemde hamile olduğumu öğrendim, bence herşeyden önce en büyük ilaç teslimiyet, kabulleniş...
Fsh kaçtı o düşükse veli ordan şansın varmış.
Aferin düzenli mıydı ve kanamanın az mı, çok muydu?
Menopoza yakın azalır.

Fsh kaçtı o düşükse veli ordan şansın varmış.
Aferin düzenli mıydı ve kanamanın az mı, çok muydu?
Menopoza yakın azalır.
Fsh 70 e kadar gelmişti çok kötüydü, ilaçlarla düşürmeye çalıştık hep, adetim azalmıştı eskisi gibi değildi

Bu değerlerle dr olumsuz konuştu mu? Bana tüp bile olmaz dedi benzer değerimiz.

Altan muayenede kaç yumurtan vardı ve kaç yıl sonra oldu denemelerden?
Yumurtam genelde solda 1 tane vardı o da çok küçük gelişmeyen bir yumurtaydı, sağ tarafımda hiç yumurtlama yoktu, 4 yıllık evliyim , 2 yıl korundum , 3. Yıl olmadi öyle geçti gitti kist falan uğraştım durdum ,4. Yılda en iyi doktorlardan birisi tüp bebek bile zor deyince umudumu kestim ve bir ay sonra doğal yollarla hamile olduğumu öğrendim, depremden 1 ay sonraydı düzenli ilişki bile yoktu, ama öncesinde hayıt macunu seti ve hacamat tedavisi oldum , travma çalışmaları yaptım, kafamı rahatlatmak için pilatese yazıldım o ara rabbim nasip etti, yaklaşık 6 aylık bir süreye tekabül etti bu sürecim..

X