- 24 Ocak 2021
- 10.634
- 23.773
- Konu Sahibi merakediyorum1
Amin inşallahSağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahSağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah
Fsh kaçtı?Bende 41 yasindayim amh 0.49 tup bebek diyorlardi hamile kaldim. Cok ilginc
Kaçtı amh?Hayıt macunu kullanın, ben onu kullandım ve düşük amh ile hamile kaldım
Amh, Fas kaçtı?Aynen öyle 2 senedir olmuyordu onun üstüne oldugunu düşünüyorum ben
Değerlerin normal miydi, iki yıldır olmama sebebi neydi?Benim de 2 yıldır olmuyordu ben de hacamat sayasinde olduğunu düşünüyorum
hormonlarım çok kötüydü, rezervim 0 di, bir de ha bire kist üretiyordu yumurtliklarim ayrıca doktorum erken menopoza giriyorsun demişti, açıkçası 4. Senemde umudumu kaybedip vazgeçtim, kendimi çocuksuz kabul ettim , eşimle de konuştum eğer çocuksuz bir yasam düşünemiyorsa bir karar vermesi gerektiğini söyledim ama eşim moral verdi önemli değil dedi , ikimizde kabullendik derken hiç ummadığım hatta depremden dolayı kendimi unuttuğum bir dönemde hamile olduğumu öğrendim, bence herşeyden önce en büyük ilaç teslimiyet, kabulleniş...Değerlerin normal miydi, iki yıldır olmama sebebi neydi?
0, 1Kaçtı amh?
Fsh normal aralıktaydı ama bebek 4 haftalıkken düştüFsh kaçtı?
Çok haklısın bunalmakta ama kötü düşünme sen düşünmeyi bıraktığın an mucize gelecek büyük ihtimallemerhabalar ben 2yıldır bekliyorum geçen sene 8-6 ile bebeğimi kaybettim amh şuan çok tüştü 0,23 aylar dır umut diye beliyom doktorum prowomen ve omega q10 verdi 20günüdür kullanıyorum 09,08,2023de adet günüm belim ağrıyor batmalarım var diye dün test yaptım beta 1,2 çıktı acaba umutlanımmı çok bunaldım bu durumlardan
inanın bilmiyorum artık şaştım kaldım sence 1,2 olma unut mudur.Çok haklısın bunalmakta ama kötü düşünme sen düşünmeyi bıraktığın an mucize gelecek büyük ihtimalle
Adet gününe 4 gün varmış benim tüm negatif testlerim 0.10 çıkmıştı 1,2 hakkında yorum yapamadıminanın bilmiyorum artık şaştım kaldım sence 1,2 olma unut mudur.
Amy bakmadılar FSH filan normaldi hep her sey normaldiAmh, Fas kaçtı?
Değerler normalde olsa 2 yıl olmayabiliyor desene.Amy bakmadılar FSH filan normaldi hep her sey normaldi
İnş yine nasip olur.Fsh normal aralıktaydı ama bebek 4 haftalıkken düştü
Bu değerlerle dr olumsuz konuştu mu? Bana tüp bile olmaz dedi benzer değerimiz.
Fsh kaçtı o düşükse veli ordan şansın varmış.hormonlarım çok kötüydü, rezervim 0 di, bir de ha bire kist üretiyordu yumurtliklarim ayrıca doktorum erken menopoza giriyorsun demişti, açıkçası 4. Senemde umudumu kaybedip vazgeçtim, kendimi çocuksuz kabul ettim , eşimle de konuştum eğer çocuksuz bir yasam düşünemiyorsa bir karar vermesi gerektiğini söyledim ama eşim moral verdi önemli değil dedi , ikimizde kabullendik derken hiç ummadığım hatta depremden dolayı kendimi unuttuğum bir dönemde hamile olduğumu öğrendim, bence herşeyden önce en büyük ilaç teslimiyet, kabulleniş...
Fsh 70 e kadar gelmişti çok kötüydü, ilaçlarla düşürmeye çalıştık hep, adetim azalmıştı eskisi gibi değildiFsh kaçtı o düşükse veli ordan şansın varmış.
Aferin düzenli mıydı ve kanamanın az mı, çok muydu?
Menopoza yakın azalır.
Yumurtam genelde solda 1 tane vardı o da çok küçük gelişmeyen bir yumurtaydı, sağ tarafımda hiç yumurtlama yoktu, 4 yıllık evliyim , 2 yıl korundum , 3. Yıl olmadi öyle geçti gitti kist falan uğraştım durdum ,4. Yılda en iyi doktorlardan birisi tüp bebek bile zor deyince umudumu kestim ve bir ay sonra doğal yollarla hamile olduğumu öğrendim, depremden 1 ay sonraydı düzenli ilişki bile yoktu, ama öncesinde hayıt macunu seti ve hacamat tedavisi oldum , travma çalışmaları yaptım, kafamı rahatlatmak için pilatese yazıldım o ara rabbim nasip etti, yaklaşık 6 aylık bir süreye tekabül etti bu sürecim..Bu değerlerle dr olumsuz konuştu mu? Bana tüp bile olmaz dedi benzer değerimiz.
Altan muayenede kaç yumurtan vardı ve kaç yıl sonra oldu denemelerden?