- 2 Mayıs 2023
- 620
- 242
-
- Konu Sahibi gwenstefani
Yaa. Tebrik ederimm kaçıncı gün oluyo ki bugün. İnşallah güzel sonuçlar alıp bu günleri geride bırakırız.Canım ben transfer oldum az önce❤ sabahtan aradılar öğleden sonra transferiniz var dediler. Aasını bbsini demedi ama orta kalite 4. Gün embriyosu 8 hücreli dedi. İnşallah tutunur bebeğim öyle ya da böyle şuan göbüşümde embriyom var inşallah Allah daha fazla ağlatmasın. Bebeğim benimle kalsın amin
Bugün Tam 4. Gün canım opudan sonraki. Perşembe öpü oldu. Çok teşekkür ederim bitanem.Yaa. Tebrik ederimm kaçıncı gün oluyo ki bugün. İnşallah güzel sonuçlar alıp bu günleri geride bırakırız.Hücre sayısı da gayet iyi transfer olduğuna göre gebelik vaadediyo neden olmasınn
Merhaba test yaptınız mı inşallah gebesinizdir. Bende bugün opu oldum 4 yumurta toplandı moralim ona bozuk yarın ne olacak diye çok stresliyim zaman geçmiyor sankiBugün Tam 4. Gün canım opudan sonraki. Perşembe öpü oldu. Çok teşekkür ederim bitanem.
Canım cuma test günüm. İdrar testi yapmayacağım. Lütfen şükret, mutlu ol ve o 4 yumurtalar sıkı sıkı sarıl. 4e hasret o kadar çok insan var ki. Birisi de ben. Tek yumurta olup, döllenmeye bile biliyor. Sıkı sıkı sarıl yumoşlarına. Sağlıkla döllenip ilerlesinler inşallahMerhaba test yaptınız mı inşallah gebesinizdir. Bende bugün opu oldum 4 yumurta toplandı moralim ona bozuk yarın ne olacak diye çok stresliyim zaman geçmiyor sanki
Kesinlikle öyle Halime şükürler olsun bu 4. Denememiz her seferinde bende yumurta sayısı çok düştü o yüzden üzüldüm. İnşallah yarın güzel haberler alırım ve buraya yazar umut olurum. Ay inşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunmuştur:)Canım cuma test günüm. İdrar testi yapmayacağım. Lütfen şükret, mutlu ol ve o 4 yumurtalar sıkı sıkı sarıl. 4e hasret o kadar çok insan var ki. Birisi de ben. Tek yumurta olup, döllenmeye bile biliyor. Sıkı sıkı sarıl yumoşlarına. Sağlıkla döllenip ilerlesinler inşallah
İnşallah canım mutlaka haber ver bizlereKesinlikle öyle Halime şükürler olsun bu 4. Denememiz her seferinde bende yumurta sayısı çok düştü o yüzden üzüldüm. İnşallah yarın güzel haberler alırım ve buraya yazar umut olurum. Ay inşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunmuştur:)
2 tanesi kalmış pekte ümitli konuşmadı embriyologİnşallah canım mutlaka haber ver bizleresağlıklı güzel embriyoların olsun
Bir tane bile yetiyor kuzum2 tanesi kalmış pekte ümitli konuşmadı embriyolog
Merhabalar, daha 9 aylık evliyim eşimle ilk günden beri bebek deniyoruz olmayınca 3 ay doktora gittik testler yapıldı prolaktim yüksek çıktı doktorum sende bir sorun yok bir sürü de yumurtan var ayetinde düzenli dedi amh değerim o zaman 1.7 lerdeydi oda normal dedi dostenex kullandım prolaktinm düştü doktor bekle demişti ama ben dayanamayıp tekrar test yaptirdm bu sefer prolaktin düşmüş normale gelmiş fakat amh değerim bir anda çok fazla düşmüştü şok oldum 1.7 den 1.39 düşmüş başka doktora gittim acilen sana tedavi uygulayalım çok hızlı düşüyor dedi ultrasyon görüntüsünde çok fazla görünüyor yumurtan ama kaliteli degl yoksa amh düşük çıkmazdı dedi açıkçası hem korkuyorum hemde bundan sonraki süreçler ne oluyor bilmiyorm başka doktora da mı gitsem aşılama çatlama gibi şeylerden bahsetti bana süreçler hakkında bilgi verebilir msnz ?Merhaba
Tup bebek surecine basladim ilk asilamam basarisiz amh degerim dusuk 0.7 fsh 15 doktorum asilamayla devam etmeyelim dedi bizde tup bebege gectik suan gonalf 275 kullaniyorum. Adetimin 2. Gunu 5 yumurta goruldu buyumelerini bekliyorum. Sizlerde deneyimlerinizi paylasirmisiniz ornegin adetinizin 2. Ve 3 gunu kac yumurta gorundu kac yumurta toplandi neler oldu
Havuz nasıl oluyorBana havuz yapalım dediler suan gerçekten üzüntülü bir durumdayım
Benim öyle oldu ilk denememdi 2 yumurta vardı biri catlamış tek yumurta toplandı ve döllenemediCanım cuma test günüm. İdrar testi yapmayacağım. Lütfen şükret, mutlu ol ve o 4 yumurtalar sıkı sıkı sarıl. 4e hasret o kadar çok insan var ki. Birisi de ben. Tek yumurta olup, döllenmeye bile biliyor. Sıkı sıkı sarıl yumoşlarına. Sağlıkla döllenip ilerlesinler inşallah
Bugün sordum bi doktora adetin 3.günü idealdir dediMerhaba adetliyken yumurta daha iyimi görünüyor adetsizken yumurta sayısı farklimi cikiyor
tuttumu?Canım ben transfer oldum az önce❤ sabahtan aradılar öğleden sonra transferiniz var dediler. Aasını bbsini demedi ama orta kalite 4. Gün embriyosu 8 hücreli dedi. İnşallah tutunur bebeğim öyle ya da böyle şuan göbüşümde embriyom var inşallah Allah daha fazla ağlatmasın. Bebeğim benimle kalsın amin