Vücut Kremleri Duşta Ve Banyoda Hangi Ürünleri Kullanıyorsunuz ?

Vücut kremleri, losyonlar
vucut duş jeli: fa, dush das, palmolive ürünleri
yıkama jeli: avon
saç şampuanı, kremi, maaskesi: gliss ya da loreal

vucüt kremi: lacura(vazgeçilmezim)

Şampuan : Novocrin Plesanta.. Tek başına bir işe yaramadı, içine evigen ve bemiks kattım, iyi oldu.
Saç Kremi: Loreal professional absolute repair mask - minicik bir parça saç kremi yerine geçiyor.
Duş Jeli: Bu aralar Philosophy be somebody. Ama aldığıma pişmanım, Body shop daha iyiydi.
Krem: Eskiden Body Shop'tu, Vaseline çıktı çıkalı cocoa butter veya extra moistre. Bazen de sadece Jhonson baby yağı
Peeling: Loccitane almond delicious paste - o kadar paraya değmez, bir daha almam. Kahveli zeytinyağlı peeling veya Body Shop'un scrubları en iyisi...

Arada kese yaparım, genelde her banyodan önce iyice bir fırçalarım vücudumu.

şampuan head&shoulders hassas saç derisi bakımı
saç kremi gliss ultimate repair
duş jeli duru mangolu dondurma

loreal elseve komple onarııcı 5 şampuan
avon badem ve avokadı özlü saç kremi (hiç memnun değilim bitsin birdaha almam)
watsons biralı saç cilası
avon şeftali ve vanilyalı banyo köpüğü
duru moods duş jeli
avon summer breeze duş jeli
diadermine yüz peelingi

pantene aqualight şampuan saç kremi ve saç maskesi
sebamed intimate
watsons şeftalili duş jeli bir de mor renkli olanı seviyorum lavantalı değil çok güzel bir kokusu var
lux üzüm çekirdeği & gül duş jeli
hobby orkide duş jeli
palmolive happyfull
değişik duş jellerine bayılıyorum :KK69:

şampuan:Bioksin
yüzümü sabunla yıkıyorum: zeytinyağlı sabunla, fındıklı sabunla
duş jeli olarak arada oriflame ballı olanından arada da sabun la aslında sabun herzaman sabun tercihim
vücüd kremi olarak bazen oriflame buğday özlüsünden arada komili nin zeytin yağından arada da kayısı yağından

şampuanım dove 1 yıldır çok memnunum..çok şikayet vardı saç bölümünde bazı bayanlarda ama ben çok memnun kaldım..tam tersi önerilenlerin çoğu marka bana iyi gelmedi..demekki bazı şeylerde kendimize ne iyi geleceğine biz karar vermeliymişiz başkaları değil:KK19:..duş jelimde avon lavantalı ama pek sevmedim bitince hacı şakir alıcam hindistan cevizlisi çok güzel kokuyo...peelıng olarakta yine avon kullanıyorum çok memnunum gri renkte..saç kremi kullanmıyorum ..:KK76:

saçlarım için, gliss'in sarı renkli olan şampuanını ve hobby'nin saç kremini,
yüzüm için, innova'nın yüz yıkama jelini,
vücudum için, önce hacışakir'in beyaz kalıp sabununu daha sonra da watsons'un çilekli vücut şampuanını kullanıyorum.
haftada bir kez de vücut peelingi olarak deniz tuzu kullanıyorum ( bunu tavsiye ederim, pamuk gibi oluyor cildim)

her türlü sabuna karşı alerjim var ama sabun kullanmazsam temizlenmiyormuşum gibi hissediyorum bu konuda çok dertliyim :KK14::KK14::KK14:

saçlarım için elseve komple onarıcı 5
yüzüm için avene cleanac
duş jeli olarak avonun çilekli banyo köpüğünü döküyorum bi güzel (süngerli kese mi oluyo öle bişiyle köpürte köpürte yıkıyorum..
arada hacı şakirin yeşil sabununu kullanıyorum liflenirken
saç maskesi gliss sarı olandan
bi ara glissin yeni çıkan siyah serinin de serumunu almayı düşünüyorum durulanmayanı:KK16:

heh bide bu arada duştan sonrada aklıma geldiği zamanlarda avonun vücut losyonunu kullanıyorum(smoothing body lotion)

Son düzenleme:
saçlarım için loreal elseve kepeğe karşı ,

duş jelim duru gourmet vişneli turta ,

yüzüm için olay yüz temizleme jeli ,

veeee saç bakımi çin gliss onarıcı bakım kremi kullanıyorum.

saçlarım için clear (kepek sorunuma tek iyi gelen 3 senedir hiç değiştirmediğim şampuan)
saç kremi kullanmıyorum saçlarım zaten çok çabuk yağlanıyo :)
sabun=dove nivea oriflamenin sabunları
duş jeli=avon ve oriflamenin duş jelleri

pantane kırıklar için şampuan
dove sıkılaştırıcı duş jeli
hacı şakir süt bal duş jeli
dove ve dalin bebe sabunu.
bir de şunu yazmak istedimki genital bölge ve koltuk altı kararması her kadında mevcut ve ben her banyomun sonunda kararmalar için star white kullandım.kararma olan bölgemde açılma oldu.

Su an Eucerin ve Sebamed kullaniyorum dusta. Kokulari hic mi hic guzel degil tabii, hatta kokulari da yok. Yani cogu istenmeyen kimyasaldan ya da cildi zorlayici kimyasallardan daha az zararlilar. Fakat dedigim gibi hic zevkli degil onlari kullanmak ... Arada canimin istedigini kullaniyorum :) Az once birisi Lush Flying Fox dus jelini yazmisti. Hemen deneyecegim.

Ah bir sevdigim donup donup kullandigim marka da Nivea nin DUS YAGI. Ozellikle kisin tercih ettigim urun. Tum cogu nivea urunleri gibi. Dus yagi ozellikle kuru ve hassas ciltlilere tavsiye ediliyor.

dove şampuan
dove saç kremi
dove kavanoz saç bakım maskesi
duru gurme mangolu dondurma duş jeli
rosense pealing
kil maskesi
bebe yağı(cildim aşırı kuru duşta sürüyorum)

saç dökülmesi için bitkisel içerikli ersağ bio şampuan ve toniğini
duşta yine ersağın leylaklı duş jelini kullanıyorum

şampuan ve saç kremi olarak body shopun muzlusunu almıştım,kokusu güzel ama saçlarımı sertleştirdiğini fark ettim.
duş jeli: body shop shea,palmolive mavi kutuda olanı vazgeçilmezim adını hatırlayamadım ama relax olabilir kokusu çok güzel :KK1:
peeling: sephora vücüt peelingi ve shea peeling arada yosun sabunu aklıma gelirse...

elidor boya koruyucu şampuan
duru gurme duş jeli
loreal pure zone ile yüzüme peeling yapıyorum
saç kremi pek kullanmıyorum saçımı yağlandırıyo :KK37:

şimdilerde saç dökülmesine karşı aldığım Isırgan yağlı şampuanı kullanıyorum(ama bıttı tabı,sımdılık oriflamenın limon ve zencefıllı samp. kullanıyorum ıdaretten)
duş jelı kullanmıyorum kış oldugundan zor gelıyor. beyaz sabunla kese yapmayı cok severim(dalan) mıs gıbı temızlık kokar.
cildimi kurutur fakat arada vucudum ıslakken henuz dustan cıkmamışken bebek yağı surerım vucuduma. durulanır cıkarım mis gibi kokar ve her yerım yumuşacık olur.
:) kil maskesını dusa gırmeden evvel yaparım yada haftada bırkez ıkı kez. saçlarımada ipek saç kremı yada hobby saç kremı ygularım. haftada bır dove saç maskesi uyguluyordum ama bıttı. kuvetım olsa duş köpüğü kullanırdım ama yok kuvetım:)) :KK16::KK16::KK16:

clearın saç dökülmesine karşı şampuanı
dove sıkılaştırıcı duş jeli
rosense duş jeli
hacı şakir süt bal duş jeli
durunun sarı simli olanı
hiç peeling kullanmadım ama sanırım alıcam kulanan varmı faydalı mı bakmak lazım duş jelinden farkı yoksa neden alayım mis gibi kese yaparım

bence de cildi canlandırmaksa istenen kese çok daha etkili :) keseden vazgeçmem ben

X