Vücut Kremleri Duşta Ve Banyoda Hangi Ürünleri Kullanıyorsunuz ?

Vücut kremleri, losyonlar
oriflame hindistan cevizli duş jeli birde banyodan sonra oriflame radiance serisinin vücut arındırıcısını kullanıyorum harika bişey tavsiye ederim

bende şampuan olarak lorealin dencity serisinden bir şampuan kullanıyorum(kuaförlerde satılan)
duş jeli kullanmıyorum oriflame in sabunlarından kullanıyorum( üzüm ekinezyalısı çok güzel kokuyo)
duştan sonrada kayısı çekirdeği yağı yada bebe yağı kullanıyorum ama cildim yinede kuru :KK43:

avon da beyaz çikolata kokulu bi banyo köpüğü çıkmıştı bi ara.. muhteşemdi yaa..bi daha çıkartmadılar ..yine tercihim avondan yana..şimdi manolya kokulusundayım zemuszemus

palmolive naturals
süt ve ballı olanı kullanıyorum duş jelini :KK66:
çok güzel kokuyor...

ben nivea'nın duş peelingini kullanıyorum kokusu harika ..
avondan beyaz zambak kokulu banyo köpüğüde vazgeçilmezim zemuszemus

kızlar ben duş jeli sevmiyorum bana bulaşık deterjanı gibi geliyolar.sizce en güzel duş sabunu hangisi.kokusu yoğun olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum

head&shoulders şampuan duru simli sarı duş jeli yada hacı şakir hindistancevizli duş jeli mükemmel kokuları var duştan sonra nivea bademli vücut sütü :)

Dove şampuan ve saç kremi
Johnsons Baby duş jeli veya TBS Aqua Lily Duş jeli
Bagno Di Roma Fucus selülit sabunu
TBS eldiven şeklinde lif
Sebamed Feminine Wash

elseve şampuan color vıve
herbal esenses duş köpüğü
next care kese
neutrogena deep clean yüz yıkama kremi

Ben geçenlerde eyüp sabri tuncerin Parfume Jewels setini aldım üstelik kampanyası vardı anneler günü nedeniyle 5 tl alışveriş yapana koca set yolluyorlar gayet de memnun kalmıştım ama 15 martta biti malesef kampanya.

yeni bir duş jeli aldım
watsonstan Kavunlu Kremli Duş Jeli 1 kg :)
hemde 7 tl gibi bir fiyata çok hoş kokuyor

1024113571_791835_img.jpg

benımkısıde buu çok güzel ve uygun fiyatlı...:kahve:

oriflame - nature hindistan cevizli sabun ve duş jeli
oriflame - swedish spa - banyo yağı

banyodan sonra teninizde muhtesem koku duymak isterseniz tavsiye ederim

şuan durunun şampuanını kullanıyorum bitmek üzere avon naturals alıcam bugün.inş.memnun kalırım daha önce avon advance techniques tüm saç tipleri için olanını almıştım bide aynı serinin durulanmayan saç bakım kremini.saç bakm kreminden çok memnun kaldım fakat şampuanı kepekli olan saçlarımı daha da kötü yapmıştı.inş.avon naturals iyidir.duş jeli olarakda daha önce palmolive lavanta&ylang ylang özlüsünü kullandım süper kokuodu gerçekten,şimdi ipek leylak kullanıyorum.değiştiricem onu da avon senses aloha alıcam.çok harika kokusu var bayıldım.yüz sabunu olarakda dove kullanıyorum.arko nemin meyveli bakım serisi var çok güzel tavsiye ederim özellkle yoğur & böğürtlenlisi harika kokuyor,kremi ve sabunu var.ben fındık&vanilyalısını kullanmıştım ama diğeri daha güzel kokuyor.arkadasımda çok memnun

X