Vücut Kremleri Duşta Ve Banyoda Hangi Ürünleri Kullanıyorsunuz ?

Vücut kremleri, losyonlar
Bende yazayım dedim :)

Şampuan : blendax yağlı ve ince saçlar için olanı
Saç kremi : Loreal elsev yıpranmış saç için.. bu ara kullanmıyorum ama

Duş jeli : nıvea gerçekten güzel kokuyor altın sarılı kapaklı
Losyon : Hobby uzun süre yumuşaklık sağlyor hem uygun hem güzel losyonlarda en beğendiğim bu..

yüzümede bazen zeytinyağlı sabun ile yıkarım birde saç bakım yağı kullanırm her cumartesi =)

bendne bu kadar :emir_bebek:

şampuan: glıss Liquid Silk Gloss, glıss boyalı saçlar için parlaklık kürü
duş jeli:duru mango dondurmalı veya fa vanilyalı
dalin bebe yağı
veee son olarakta marks spencer cocoa vanilya:KK69:

şampuan - GNC biotinli şampuanı
saç kremi lorealin kırmızı kutuda olanı
duş jeli body shop mango

vücut kremi olarak da body shoptan bikaç farklı meyva kremi var onlardan kullanıyorum

Şampuan ve saç kremi : Dove -yoğun bakım

Duş Jeli : Hugo Boss Pure Purple- Shower gel

Vücut losyonu : Flormar- hand & bady

loccitane diye bir marka var..duşta almond shover oıl diye duş yağı var çok güzel badem kokuyor ve doğal bi ürün,çok güzel sabunları var tarçınlı,ballı,lavantalı hepsini bayılarak kullanıyorum size de tavsiye ederim mutlaka bi sabunda olsa deneyin :))

şampuan-gliss
saç kremi-gliss
saç maskesi- watsons ballı
duş jeli zararlı olduğu için zeytinyağlı sabun kullanıorm vücuduma
yüzümü bioderma ds gel le yıkıorm
bocy scrub:??? arayış içindeyim:KK8:
çıkıncada yves rocher nin agave li nemlendiricisini sürüyorum vücuduma, yüzümede bioderma:KK12:

şampuan: pantene
body l: palmolive
sac kremı: avon avokado bademlisini kullanıodum ama sanki döküyo gibi geldi saçlarımı şimdi magicarein kremini aldım durulanmayan.
Magicare kullanıp memnun kalan varmı bayanlar?

Son düzenleme:
sampuan : dove
duş jeli : durunun böğürtlenli dusun jelinden
siyah noktalar için : clean clear
temizleyici tonik olarak : avonun iki ürünü var biri temizlemek için diğeri ise yaz aylarında cildiniz yağlıysa sürüyorsunuz mat bir görünüm kazandırıyor ama güneşten uzak durmanız gerekli :)

Ayrıca nivea soft ve avonun parfümünü kullanıyorum :=)) hmm bide nivea roll on yada 8*4 heavenly roll on gercekten güzel oluyor

Nivea nın Happy Time duş jeli portakal kokuludur, güzeldir, hoştur.

Son düzenleme:
duş için :dove sabun
şampuan: elidor turuncu ,krem kullanmıyorum..ve maskesi elidor turuncu yine ,haftada bir.
vücut kremi:nivea soft ve arko nem incili.

duş için :dove sabun
şampuan: elidor turuncu ,krem kullanmıyorum..ve maskesi elidor turuncu yine ,haftada bir.
vücut kremi:nivea soft ve arko nem incili.

bir de unuttum,duştan sonra saçlarıma down unders durulanmayan sıvı saç kremi sıkıyorum :)

Saçlarım için Kerastase kullanıyorum, pek memnun değilim, bende kepek yaptı, biraz daha deneme sonucu aynı giderse Pantene'e geçeceğim.

Duş jeli olarak kesinlikle Watsons, çünkü o kadar güzel kokuyorlar ki, bazen meyve niyetine yiyesim geliyor :KK61::KK61:

Haftada 2 kere de yüzüm için peeling yapıyorum duşta, Clinique'in yeşil bir tüpü var onu kullanıyorum

Duş jeli olarak bende watsonsu kullanıyorum ve çok memnunum kavunlusunu kullanıyorum fiyatıda uygun. Banyodan sonra vücut kremi olarak Yves Rocher hindistan cevizli krem kullnıyorum ondanda çok memnunum kokusu bütün gün çıkmıyor parfüm gibi.

Saçlarım için Kerastase kullanıyorum, pek memnun değilim, bende kepek yaptı, biraz daha deneme sonucu aynı giderse Pantene'e geçeceğim.

Duş jeli olarak kesinlikle Watsons, çünkü o kadar güzel kokuyorlar ki, bazen meyve niyetine yiyesim geliyor :KK61::KK61:

Haftada 2 kere de yüzüm için peeling yapıyorum duşta, Clinique'in yeşil bir tüpü var onu kullanıyorum

Kepekten şikayetçiysen Clear öneririm bir ara kepekten bunalıma girmiştim Sebamedden Pantene kadar tüm şampuanları kullandım kepek için Ceları tavsiye ederim

bioblas saç dökülmesine karşı şampuan
bioblas saç dökülmesine karşı saç maskesi
duru simli sarı duş jeli
avon care pırıltılı vücut losyonu veya
arkonun her çeşidi var vücut losyonu olarak hepsi güzel kokuyo:KK66::KK66:

Şampuan olarak Phyto'yu kullanıyordum yarım bir şişem vardı bitti.(ne alıcam bilmiyorum)
Vücudum için Lush markasından 2 tane sabun aldım.Ice ve slice diye ikili paket yapmışlardı.Kokuları çok hoş.Ben çok ağır olmaması için hafifi kokulularından seçtim.
Buradaki arkadaşların tavsiyesiyele de losyon olarak da Eyüp Sabri Tuncer'in setlerinden sabunlarından sipariş ettim.Bakalımm...

saç için Down Under Naturals
vucut için ohoooooo say say bitmez bin tane var herhalde ama insanın eli hep bir tanesine gider ya benim elim hep Mel Merio Atractive girl e gidiyor kokusu Ralph Lauren kokusu ondan sanırım ya da Watsons un Caring shower creme ,pembesine, o hoş doğal yumuşacık kokusuna. .
losyon olarak kafama ne eserse,paraları kozmetiğe harcarsan bir sürü şeyin olur nerene neyi süreceğini bilemezsin bi zaman sonra :KK70: o hesap:)
genelde Johnson baby nin lavanta vucut losyonunu,üstüne de yine johnson lavanta kolonyası ooo süper bir banyo rutini işte :KK66:

Palmolive thermal spa deniz yosunu ve thermal su içeren mineralli duş jeli.
Fa vanilla&honey duş jeli (böyle bi koku olamazz)
Oriflame mango&yoğurt duş jeli
Oriflame limon&jencefil duş jeli
Blendax şampuan ve saç kremi
Pantene doğal sentez saç maskesi
Duru türk hamamı sabun (Bundan asla vazgeçmem)

X