- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi meraklibirii
-
Herkese merhaba. Erkek arkadasımla dusta bi yakınlaşma yasadık ve bosaldı daha sonra cinsel organını şampuanla temizledi. Fakat daha sonra onun cinsel organından akan su benim cinsel organıma dogru aktıgını fark ettim daha sonra ben normal dus alıp cıktım . Bu olay muhtemelen yumurtlama günümde yaşandı. Cok kafama taktıgım için 60 saat (2.5 gün) sonra ella içtim. Sorum su bunlara ragmen gebelik riskim var mıdır birkaç sperm bile hayatta kalmıs olabilir mi ?
Aynı şeyi düşündüm ya ağlamak istiyorum artık böyle konulara.El ele tokalaşıp hamile kalmaya başladılarLise 1 deki zorunlu Biyoloji dersi mi kaldırıldı arkadaşlar??
Aynı şeyi düşündüm ya ağlamak istiyorum artık böyle konulara.El ele tokalaşıp hamile kalmaya başladılar
tatlım bu somon balığı mi ki ters akıntıya doğru azimle aksinHerkese merhaba. Erkek arkadasımla dusta bi yakınlaşma yasadık ve bosaldı daha sonra cinsel organını şampuanla temizledi. Fakat daha sonra onun cinsel organından akan su benim cinsel organıma dogru aktıgını fark ettim daha sonra ben normal dus alıp cıktım . Bu olay muhtemelen yumurtlama günümde yaşandı. Cok kafama taktıgım için 60 saat (2.5 gün) sonra ella içtim. Sorum su bunlara ragmen gebelik riskim var mıdır birkaç sperm bile hayatta kalmıs olabilir mi ?
Spider manIceri bosalma yok. Şaldir şaldir su var, sabun var. Siz bu spermleri ne saniyonuz
Uçan spermler yakında banyolardaHayir ayrintili anlatmiş birde. Dedim sanirim bir yerinde sperm devreye girmiş olmali. Ama yok. Zaten anlatimda bir problem var adam bilmemneresini yikarken , sen asagida ne yapiyordun da vajinana geldi o banyo suyu..
Kafamda deli sorular.
Ya keske o kadar kolay olsa..
inşallah en kısa zamanda nasip olur size dua edicemYa keske o kadar kolay olsa..
Spermin bir yerde devreye girme ihtimali var zaten algılarınız kapalı sanırım ayık kafayla okursanız belki anlayabilirsiniz nerede sperm devreye giriyormus. Anlayamadıysanız geçmiş olsunHayir ayrintili anlatmiş birde. Dedim sanirim bir yerinde sperm devreye girmiş olmali. Ama yok. Zaten anlatimda bir problem var adam bilmemneresini yikarken , sen asagida ne yapiyordun da vajinana geldi o banyo suyu..
Kafamda deli sorular.
Farkındaysanız ortada sperm var ve yumurtlama günüm diyorum. Sizin de diğer arkadas gibi algılarınız kapalı anladıgım kadarıyla. Kendinizce hazırladıgınız hamile kalmanın şartları listesini bi kenarda hazır tutup kopyala kapıştır yapabilirsniz eğer bu kibirle egonuzu tatmin edebilecekseniz.Bence hamile kalmanın şartlarını bi yere yazıp bu konular açıldığı zaman linki yapıştırıp konuyu kapatmaları lazım. Yoksa sevgilim saçımı ördü hamile kalır mıyım a kadar yolu var bunun
Yazmayıverin o zaman siz deAma yıl 2020 olacak artık yeter be
İnsanlar cocukları olsun diye aylarca uğrasıyo ama istemeyen insanlar tek seferde hamile kalıyo. Akıl ve mantık bende de var. Ortada sperm ve yumurta var sorum gayet mantıklı. Mantıksız geldiyse yorum yapmak zorunda değilsiniz ! Kimse sizin aşagılayıcı cevabınız için bu siteye soru sormadı !Düşmedim çok şükür. Akıl var mantık var biraz arastırın en azından bi dahakine korkmazsınız
Spermin bir yerde devreye girme ihtimali var zaten algılarınız kapalı sanırım ayık kafayla okursanız belki anlayabilirsiniz nerede sperm devreye giriyormus. Anlayamadıysanız geçmiş olsun
Gebelik olusması için tam bir birleşme olması gerekmez. Belli ki bilgi eksikliğiniz var öğrendiyseniz ne mutlu . Size de sevgilerEger sevgiliniz içinize boşalmadiysa sperm devreye girmemiş demektir ve benimde algilarim gayet açik demektir.
Siz alginiza baksaniz keşke yok akan suyun icindeki sperm vajinama ordan yumurtaligima girdi diyorsaniz sizi bilemeyecegim belkide benim algilarim o zaman kapalidir. Sevgiler.
SipermenSpider man
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?