DUSTA HAMİLE KALINIR MI?

Lise 1 deki zorunlu Biyoloji dersi mi kaldırıldı arkadaşlar??

Kalamaz. Teknik olarak da kadinin bi sure yatmasi gerekli. Zaten duş ile birlikte herseyi atar icinden...

Aynı şeyi düşündüm ya ağlamak istiyorum artık böyle konulara.El ele tokalaşıp hamile kalmaya başladılar

Hayir ayrintili anlatmiş birde. Dedim sanirim bir yerinde sperm devreye girmiş olmali. Ama yok. Zaten anlatimda bir problem var adam bilmemneresini yikarken , sen asagida ne yapiyordun da vajinana geldi o banyo suyu..
Kafamda deli sorular.

tatlım bu somon balığı mi ki ters akıntıya doğru azimle aksin

Hayir ayrintili anlatmiş birde. Dedim sanirim bir yerinde sperm devreye girmiş olmali. Ama yok. Zaten anlatimda bir problem var adam bilmemneresini yikarken , sen asagida ne yapiyordun da vajinana geldi o banyo suyu..
Kafamda deli sorular.
Uçan spermler yakında banyolarda

Basliga gore evet diyecektim ama onun cinsel organindan sizinkine dogru vs vs derken kafam karisti bilemedim.

Kafamda deli sorular.
Spermin bir yerde devreye girme ihtimali var zaten algılarınız kapalı sanırım ayık kafayla okursanız belki anlayabilirsiniz nerede sperm devreye giriyormus. Anlayamadıysanız geçmiş olsun

Farkındaysanız ortada sperm var ve yumurtlama günüm diyorum. Sizin de diğer arkadas gibi algılarınız kapalı anladıgım kadarıyla. Kendinizce hazırladıgınız hamile kalmanın şartları listesini bi kenarda hazır tutup kopyala kapıştır yapabilirsniz eğer bu kibirle egonuzu tatmin edebilecekseniz.

Düşmedim çok şükür. Akıl var mantık var biraz arastırın en azından bi dahakine korkmazsınız
İnsanlar cocukları olsun diye aylarca uğrasıyo ama istemeyen insanlar tek seferde hamile kalıyo. Akıl ve mantık bende de var. Ortada sperm ve yumurta var sorum gayet mantıklı. Mantıksız geldiyse yorum yapmak zorunda değilsiniz ! Kimse sizin aşagılayıcı cevabınız için bu siteye soru sormadı !

Spermin bir yerde devreye girme ihtimali var zaten algılarınız kapalı sanırım ayık kafayla okursanız belki anlayabilirsiniz nerede sperm devreye giriyormus. Anlayamadıysanız geçmiş olsun

Eger sevgiliniz içinize boşalmadiysa sperm devreye girmemiş demektir ve benimde algilarim gayet açik demektir.
Siz alginiza baksaniz keşke yok akan suyun icindeki sperm vajinama ordan yumurtaligima girdi diyorsaniz sizi bilemeyecegim belkide benim algilarim o zaman kapalidir. Sevgiler.

Gebelik olusması için tam bir birleşme olması gerekmez. Belli ki bilgi eksikliğiniz var öğrendiyseniz ne mutlu . Size de sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…