- 21 Haziran 2019
- 35
- -23
- 1
- Konu Sahibi meraklibirii
-
Yikadiysa bi sorun yokturHerkese merhaba. Erkek arkadasımla dusta bi yakınlaşma yasadık ve bosaldı daha sonra cinsel organını şampuanla temizledi. Fakat daha sonra onun cinsel organından akan su benim cinsel organıma dogru aktıgını fark ettim daha sonra ben normal dus alıp cıktım . Bu olay muhtemelen yumurtlama günümde yaşandı. Cok kafama taktıgım için 60 saat (2.5 gün) sonra ella içtim. Sorum su bunlara ragmen gebelik riskim var mıdır birkaç sperm bile hayatta kalmıs olabilir mi ?
Emin misinizYikadiysa bi sorun yoktur
Noldu ?Ama yıl 2020 olacak artık yeter be
Evet canimEmin misiniz
Cevabınız için teşekkürlerEvet canim
Rica ederimCevabınız için teşekkürler
Fazla takıntı yaptıgımın farkındayım ama yumurtlama gününde olmam beni tedirgin ediyoIceri bosalma yok. Şaldir şaldir su var, sabun var. Siz bu spermleri ne saniyonuz
Dalga geçmek yerine fikrinizi belirtseydiniz daha memnun olurdumSabah birisi çarşaftan hamile kalmıştı belki duşta da kalınıyordur kim bilir
Umarım benimle aynı duruma günün birinde düşmezsiniz. İyi aksamlarHamile kalabilirsiniz..... umarım baba adayı sevinir
Düşmedim çok şükür. Akıl var mantık var biraz arastırın en azından bi dahakine korkmazsınızUmarım benimle aynı duruma günün birinde düşmezsiniz. İyi aksamlar
Fazla takıntı yaptıgımın farkındayım ama yumurtlama gününde olmam beni tedirgin ediyo
Teşekkür ederim cevabınız içinYok kuzum ihtimal 0. Bosa stres yapma sonra stresten gecikcen. Bu sekilde kalamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?