- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi meraklibirii
Spermin vajinanın içine girmesi gerekiyor. Üstünden akıp gitmesi heleki dikilir pozisyonda iseniz mümkün değil gebelik oluşturmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet spermin girmesi gerekir ancak bu illa ki tam bir birleşmeyle olmak zorunda değildir. Vajina üzerine boşalmak veya sperm bulasmasıyla da pekala gebelik ihtimali vardırSpermin vajinanın içine girmesi gerekiyor. Üstünden akıp gitmesi heleki dikilir pozisyonda iseniz mümkün değil gebelik oluşturmaz.
kayınvalide gidince bakıyorum da hemen espriler falanSipermen![]()
Kesin bilgi miKalamaz. Teknik olarak da kadinin bi sure yatmasi gerekli. Zaten duş ile birlikte herseyi atar icinden...
Sanırım anlatamıyoruz hepimiz. Tabiki ihtimal var ama duşta dikildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum. Sperm dışarıdan bulaşsa bile o pozisyondayken içeri girmesi mümkün değil. Üstünden akıp giderEvet spermin girmesi gerekir ancak bu illa ki tam bir birleşmeyle olmak zorunda değildir. Vajina üzerine boşalmak veya sperm bulasmasıyla da pekala gebelik ihtimali vardır
Alakası yok. Hemen kalkarım ben her seferinde lavaboya giderim. Yinede hamile kaldım.Kesin bilgi mibu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bir süre yatmadan olmaz mı hamilelik. Sıfır ihtimal değildir bence.
Valla öyle rahatladım ki saldı bütün vücudum senin konuna istinaden yazmadım sakın yanlış anlama bu bizim eşimle aramızdak espiri sadecekayınvalide gidince bakıyorum da hemen espriler falan![]()
Evet bence de kesin şart değil, kadının altta olması, bir süre kalkmaması, bir süre duş almaması gibi mevzular.Alakası yok. Hemen kalkarım ben her seferinde lavaboya giderim. Yinede hamile kaldım.
Öyle desem mutlu olurdunuz anladıgım kadarıylabu kadar kişi dalga geçince belki anlamışsınızdır kimin algısı açık kiminki kapalıcevap olarak bakın gördünüz mü hamileymişim demenizi bekliyordum bu kadar savunmadan sonra
neyse yumurtlama günlerinizde spermlerle duş almazsınız artık
ben sizi anlıyorum fakat üstteki arkadas mutlaka tam bir birleşme olmak zorunda oldugunu iddia etti. Benim tavrım sorumun dalgaya alınmasınaydı. Cünkü ben ortada sperm yok diye bir şey demedim. Buraya soruyu sorarken tedirgindim fakat hakverirsiniz ki böyle bi konuda dalgaya alınmak kimin olsa canını acıtırSanırım anlatamıyoruz hepimiz. Tabiki ihtimal var ama duşta dikildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum. Sperm dışarıdan bulaşsa bile o pozisyondayken içeri girmesi mümkün değil. Üstünden akıp gider
Ya ben soruyu tam anlamadım ama sperm birleşme olmadan sadece dışarıdan içeri girip 10 cm’den uzun yolu gidebilir mi bilmiyorum. Gidebiliyosa doğacak çocuk baya azimli bişey olurÖyle desem mutlu olurdunuz anl
ben sizi anlıyorum fakat üstteki arkadas mutlaka tam bir birleşme olmak zorunda oldugunu iddia etti. Benim tavrım sorumun dalgaya alınmasınaydı. Cünkü ben ortada sperm yok diye bir şey demedim. Buraya soruyu sorarken tedirgindim fakat hakverirsiniz ki böyle bi konuda dalgaya alınmak kimin olsa canını acıtır
Açıkçası Vajina üzerine boşalma olsa bile doğru yerden girip hedefe ulaşması zor ama imkansız değil tabikiÖyle desem mutlu olurdunuz anl
ben sizi anlıyorum fakat üstteki arkadas mutlaka tam bir birleşme olmak zorunda oldugunu iddia etti. Benim tavrım sorumun dalgaya alınmasınaydı. Cünkü ben ortada sperm yok diye bir şey demedim. Buraya soruyu sorarken tedirgindim fakat hakverirsiniz ki böyle bi konuda dalgaya alınmak kimin olsa canını acıtır
Sizden bahsetmiyorumYa ben soruyu tam anlamadım ama sperm birleşme olmadan sadece dışarıdan içeri girip 10 cm’den uzun yolu gidebilir mi bilmiyorum. Gidebiliyosa doğacak çocuk baya azimli bişey olur![]()
Durumumun ihtimalinin cok cok düsük oldugunun ben de farkındayım. O ihtimalin bilmeyenlerin bide üstüne dalga geçmesi tam bir cahillikAçıkçası Vajina üzerine boşalma olsa bile doğru yerden girip hedefe ulaşması zor ama imkansız değil tabikiyani tam birleşme olması gerek kısmına kısmen katılıyorum ben. Sizin durumda imkansız ama
Iceri bosalma yok. Şaldir şaldir su var, sabun var. Siz bu spermleri ne saniyonuz![]()
Size bunları yazdıgınız için değil düsündüğünüz için bile teşekkür ederim. Kadının en büyük düşmanının kadın oldugu cümlesini aklıma getirmişti burda bana yazılanlar.Sadece konuya bi göz atmak istedim ama nedense hep dalga gecilmis. Diyelim ki arkadas bilmiyor ve sordu adam akilli aciklamak en kisa ve guzel yol olurdu. Birde su var kimin nasil hamile kalacaginin garantisi yok. Kadin yatmazsa hamile kalamaz diye bisey yok. Dustayken hamile kalmak da imkansiz degil. Ustelik diyorsunuz ya keske bu kadar kolay olsa diye bu da kisilerle bunyelerle hormonlarla alakali iste. Bazisi icin cok zor olabilirken bazisi korunup hamile kalir ya da dusta ya da ayakta. Her seyi gectim bu tavirlar ne kadar ukala ya
Gerçekten birinizin kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Ben bu hassas konuda kimsenin kalbini kırmamaya calısırken insanlar neden böyle ?
Spermin vajinanın içine girmesi gerekiyor. Üstünden akıp gitmesi heleki dikilir pozisyonda iseniz mümkün değil gebelik oluşturmaz.