Alalh razı olsun gerçekten çok yıprandım. İlk çocuğumdu heyecanla onu kucağıma almayı beklerken toprağa gömeceğim hiç aklıma gelmezdi. Hemde çok sağlıklı bir bebekti bir gelişimsel sorunu olsa diyeceğim yaşasa ömür boyu sıkıntı çekecekti ama değildiçok geçmiş olsun gerçekten çok yıpranmış olmalısınız bu süreçte. çok üzüldüm empati kurduğumda. dilerim bir daha tekrarı olmaz ve değerleriniz normale döner. en kısa zamanda canınıza can katacak sağlıklı bir evladınız olur inşallah.
gönül isterdi ki yaşanmasın ama o şimdi size şefaatçi olacak bir melek oldu. hadislere göre ölen evlatlar anne ve babasına rahmet ve mağfiret vesilesi olacak inşallah. cennette buluşup evlat sevgisini tadacağız. bilmiyorum inançlı birimisinizdir ama ben bunlara tutunmuştum belki size de iyi gelir. kalbinizden öpüyorum inşallah bir daha evlat acısı yaşamazsınızAlalh razı olsun gerçekten çok yıprandım. İlk çocuğumdu heyecanla onu kucağıma almayı beklerken toprağa gömeceğim hiç aklıma gelmezdi. Hemde çok sağlıklı bir bebekti bir gelişimsel sorunu olsa diyeceğim yaşasa ömür boyu sıkıntı çekecekti ama değildiAllah verdi emanetini biraz erken almak istedi cennet kuşumu
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın zor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Evet tek tesellim zaten. Cennette çok güzle bir yerde inşallah bizde kavuşuruz onunla orada Can kuşumlagönül isterdi ki yaşanmasın ama o şimdi size şefaatçi olacak bir melek oldu. hadislere göre ölen evlatlar anne ve babasına rahmet ve mağfiret vesilesi olacak inşallah. cennette buluşup evlat sevgisini tadacağız. bilmiyorum inançlı birimisinizdir ama ben bunlara tutunmuştum belki size de iyi gelir. kalbinizden öpüyorum inşallah bir daha evlat acısı yaşamazsınız
Sizde mi kayıp yaşadınız?gönül isterdi ki yaşanmasın ama o şimdi size şefaatçi olacak bir melek oldu. hadislere göre ölen evlatlar anne ve babasına rahmet ve mağfiret vesilesi olacak inşallah. cennette buluşup evlat sevgisini tadacağız. bilmiyorum inançlı birimisinizdir ama ben bunlara tutunmuştum belki size de iyi gelir. kalbinizden öpüyorum inşallah bir daha evlat acısı yaşamazsınız
maalesef benim de 12 haftalıkken kalbi durdu. cinsiyet için gün vermişti doktor. o gün heyecanla erkenden uyandım bir baktım ki kanamam var. erkenden gittik ultrasonla baktı doktor kalp atışı yoktu. 1 hafta da geride kalmış gelişimi yani tahmini 1 hafta önce durmuş kalbi. sonrasında kürtaj tarihi verdiler ama evde kanamam şiddetlendi düşük yaptığımı anladım gelen parçalardan. tekrar hastaneye gittik bebeğin yarısı düşmüş diğer yarısını da almamız lazım dediler kürtaja alındım. hayatımdaki en kötü gündü sanırım o yüzden sizi çok iyi anlıyorumSizde mi kayıp yaşadınız?
Sizinki de çok üzücü olmuşmaalesef benim de 12 haftalıkken kalbi durdu. cinsiyet için gün vermişti doktor. o gün heyecanla erkenden uyandım bir baktım ki kanamam var. erkenden gittik ultrasonla baktı doktor kalp atışı yoktu. 1 hafta da geride kalmış gelişimi yani tahmini 1 hafta önce durmuş kalbi. sonrasında kürtaj tarihi verdiler ama evde kanamam şiddetlendi düşük yaptığımı anladım gelen parçalardan. tekrar hastaneye gittik bebeğin yarısı düşmüş diğer yarısını da almamız lazım dediler kürtaja alındım. hayatımdaki en kötü gündü sanırım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum
Hayır evladım çok sağlıklıydıçivi çiviyi söker derler ya inşallah kucağımıza evladımızı sağlıkla aldığımızda hafifleyecek gibi geliyor bu kalp ağrısı. belki de sağlıksız doğacaktı yavrularımız bu hayatta hep sıkıntı çekecekti Allah erkenden yanına aldı da kurtuldu. ya sarılacak o kadar sebep var ki aslında ama insanoğluyuz işte duygularımız ağır basıyor hep.
hayırlısı olsun inşallah üzmeyin kendiniziHayır evladım çok sağlıklıydıCan kuşum benim
Onunla bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş