Düşmeyen beta hcg...

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.491
2.031

Konumu daha onceden takip edenler bilir... Kuretaj 13 agustosta yapildı o gunden bu zamana adet olmadım o arada hamilelik olmus ama beta hcg 496 dna yukari cikmamisti 28 eylul de test ile ogrendim 3 gun sonra 1 ekimde tekrar kan verdim 360 dustu deger kimyasal gebelik olustu diye bekledik fakat bugun yine test yaptım hala cizgi kopkoyu cikiyor adet olacak gibide hissetmiyorum kendimi bu deger dusup tekrar yukselirmi doktoruma sordum gel tekrar kan bakalim dedi su an hamile kalmam aslinda biraz tehlikeli boyle bi durum yasayan varmi

Reactions: H M
Canım konularını biliyorum ama eğer parça kaldıysa beta yüksek çıkıyor olabilir

Doktor a gitmenize fayda var. İyice bakıldımı eminmisiniz parça kalmadığına?

Doktor a gitmenize fayda var. İyice bakıldımı eminmisiniz parça kalmadığına?
Kese hic olusmadı deger 496 da kalmisti sonra 360 a dusunce tekrar gitmedim doktorum bugun binara gel bidahankan testi yapalim dedi yani zaten kese 1500 deger vebsonrasnda olusuyorya kimyasal olmusr adet olursun demisti adet olmayinca bi daha test yaptim yine koyu cikinca korktuk yani neden diye en yakin zamanda bi daha kan vericem ama bu deger dusmeye baslamisken tekrar yukselmesi normal mi

Aklıma başka birşey gelmedi canım.Acaba ikiz falan mıydı da biri düştü biri kaldı.Eğer parça yoksa yeni bir gebelik de olabilir.
Hic kanamam olmadı ki biri dusse digeri kalsa yani bilemiyorum ki hic kese falan birsey goremedik biz rahimnicerisinde birsey yoktu bu deger daha once dusup sonra tekrar yukselen varmıki yani oespese gebe kalmis olamam 28 eylulde biz gebeligi ogrenince bidaha birliktelik olmadi zaten 19 hazirandan bu yana adette olmadim

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versin. Benimde tekrarlayan düşüklerim var. Hiç bir doktor bebeklerin genetiginde problem olabileceğini söylemedi mi ? Çünkü benim 4 düşüğüm var ve bu kanıya varıldı. Diğer soruna gelecek olursak beta hemen düşmez yavaş yavaş düşer testler beta 50 60 bile olsa kırmızı çizgi verir. Bundan olabileceğini düşünüyorum.

Doktorum adet olman lazimdi 8 gun gecti en son verdigin kandan sıfırlamis olmaliydi dedi o biraz kafami karistirdı allah razi olsun sagolun yanitiniz icin

Bilemiyorum bende ondan korktum ama tuplerde de yoktu kese yani anlayamadım acıkcası deger dusuk oldugu icin ustunde durmadık ama nasil oldu yada nasil olacak bilmiyorum
Benm de değerim düşük olduğu için tüplerde gözükmedi dış gebeliğim hemen dr gitmeni öneririm iç kanama geçirme bike riskin var inşallah en kısa zqmanda bu acıların biter ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Simdi gidiyorum yola cıktım insallah dış gebelik degildir dua edin nolur

Simdi gidiyorum yola cıktım insallah dış gebelik degildir dua edin nolur
Ayy canım inşallah kötü bsy yoktur.. beta bakildimi tekrar peki..
Hamilelikse de hayırlı hamilelik olur inşallah ama karışmış herşey.. korunmuyormusun peki

Ayy canım inşallah kötü bsy yoktur.. beta bakildimi tekrar peki..
Hamilelikse de hayırlı hamilelik olur inşallah ama karışmış herşey.. korunmuyormusun peki
İlac falan degil ama kendi yontemlerimizlede korunmak pek bi ise yaramadi.. tekrar beta baktirmadm hersey girdi birbirine hemde simdi ankaraya gidiyorum insallah guzel hayirli haberler alirim hic sanmiyorm ama korkuyorum artik ya

Reactions: H M
İlac falan degil ama kendi yontemlerimizlede korunmak pek bi ise yaramadi.. tekrar beta baktirmadm hersey girdi birbirine hemde simdi ankaraya gidiyorum insallah guzel hayirli haberler alirim hic sanmiyorm ama korkuyorum artik ya
Ya bu durumlar karışık oluyor işte ben betam sıfırlanana kadar takip ettim idrar testiyle.. yeni sıfırlandi.
İnşallah dış gebelik filan olmasında belki tam sifirlanmadigindandir.haberdar et mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…