Düşmeyen ateş... Lütfen yardım

mors

cantanem
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
4.033
12
inatci hastaneye gitmeyen esim 1-2 gundur atesi dusmuyen atesi delirtecek beni...istahi yok inadi cok..ne yaptiysam dusmedi karin agrisida var..off allahimmsenağlama[/Bsir gibi de saklatiyor hastaligini lutfen yardimsenağlama

dayım bugun yuksek atesten hastaneye gıttı ve 2 gun kalıcakmıs ne yazıkkı ıhmal etmeyınız

dayım bugun yuksek atesten hastaneye gıttı ve 2 gun kalıcakmıs ne yazıkkı ıhmal etmeyınız

cok gecmis olsun..haklisiniz ama inatci uykusunda atesine bakiyorum o zaman bile cvp veriyo sinirleniyor delitecek cocuk gibi..39 derece dusmuyor dussede cikiyor..istah yok karni agriyo..sabah surukleyerekte olsa goturecem 3gun oldusenağlama

Son düzenleme:
geçmiş olsun ne yapılırki acaba ateşini düşürmek için alnına nemli bez falan mı koysanız

tesekkurler...islak havlu koyuyorum buz koydum eklem yerlerine dunde ilac verdim onuda zorla icti ama yine ayni...yarin kacamaz zorla hastaneye goturecem...

ay aynı benım eşim
gecen gun 42 dereceye kadar çıktı 2 gun kalkmadan uyudu kımseye söyletmedı sınır olmuştum

canım ates herzaman bır vurus veya enfeksıyon habercısıdır tehlıkelıdır ılac ve ılık dusla kontrol altına alınmıyorsa kesın dr a gıdın

sirke bal limon birebir gelıyor ateşe mide bulantısınıda gecırıyor üçündende eşit miktarda yani yemek yedigimiz kaşıkla 1 yemek kaşıgı bal 1 yemek kasıgı sirke 1 yemek kaşıgı lımonu 1 bardak suyla karıştırıp içiyorsun yarım saate etkısını goruceksın bıraz eksı olucak ama bunada katlanılması lazım Allah şifa versın

sirke bal limon birebir gelıyor ateşe mide bulantısınıda gecırıyor üçündende eşit miktarda yani yemek yedigimiz kaşıkla 1 yemek kaşıgı bal 1 yemek kasıgı sirke 1 yemek kaşıgı lımonu 1 bardak suyla karıştırıp içiyorsun yarım saate etkısını goruceksın bıraz eksı olucak ama bunada katlanılması lazım Allah şifa versın

cok tesekkur ederim..demin atesiniolctum 37.5 cikti dusmus ama yinede belli olmaz.

Son düzenleme:
onuda icmiyor neyse artik yarin olsun bakacagiz...[/B enerjimi bitirdi inadi

X