Duşkabininin içini depo olarak kullanmak

inciliboncuklu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
114
43
13
33
Merhaba arkadaşlar. 20 haftalık hamileyim. Evim 3+1 bir tane kullanmadığım eşyaları koyduğum odam vardı. Şimdi bebeğe oda yapacağımız için o odayı boşaltmam gerek. Evimde de iki tane banyo var ayrıca bir wc yok banyolardakiler hariç. Ebeveyn banyosundaki duş kabininin içine kullanmadığım eşyaları koysam ve o banyoda sadece wc yi ve lavaboyu kullansak sizce duş kabinindeki eşyalar wc nin kullanılmasından dolayı nem alır mı? Bu arada kullanmadığım eşyalar kolilerde kitaplar, ayakkabılar ve birkaç tül perde ve halı. Bu şekilde duş kabinini kullanan var mı? Konum lütfen rica ediyorum en azından bir süre taşınmasın. Diğer başlıklarda yorum yapan olmuyor.

Merhaba arkadaşlar. 20 haftalık hamileyim. Evim 3+1 bir tane kullanmadığım eşyaları koyduğum odam vardı. Şimdi bebeğe oda yapacağımız için o odayı boşaltmam gerek. Evimde de iki tane banyo var ayrıca bir wc yok banyolardakiler hariç. Ebeveyn banyosundaki duş kabininin içine kullanmadığım eşyaları koysam ve o banyoda sadece wc yi ve lavaboyu kullansak sizce duş kabinindeki eşyalar wc nin kullanılmasından dolayı nem alır mı? Bu arada kullanmadığım eşyalar kolilerde kitaplar, ayakkabılar ve birkaç tül perde ve halı. Bu şekilde duş kabinini kullanan var mı? Konum lütfen rica ediyorum en azından bir süre taşınmasın. Diğer başlıklarda yorum yapan olmuyor.
cekyatlariniz sandıklı ise koyabilirsiniz. küf olur kötü kokar. balkon varsa oraya da sarıp koyabilirsiniz

Onun yerine bir yerlere vermeyi deneseniz yada satsanız? 3+1 eve sığdıramadığınız halı ihtiyaç dışıdır, evde bekletmeye gerek olacak bir şey değil.
Tül-perde dediğiniz bir daha hangi pencereye ölçüleri olacak da kullanacaksınız?

Kitaplar için de çocuk odasına çok büyük olmayan mobilyalar seçerseniz, bir kitaplık yeriniz kalır. Kolilerdeki kitaplara nasıl ulaşacaksınız ki?

Bekar evlerimden birinde yapmıstık ve senelerce birşey olmamıstı ancak bina durumunuza banyo yapı malzemesine göre değişecegini düşünüyorum.
Komple yıktırıp icini fayans vs değiştirirseniz daha iyi olacaktır

ebeveyn banyosu bence çok gerekli bir şey orayı kapatmayın

kitapları kitaplık alın koyun kolilerde işi ne ben kitaplarımı okumuş olsam dahi alır bakar severim tozlarını alır tekrar yerlerine koyarım hepsi gözümün önünde olmalı :rolleyes:

diğer şeyleri de halı perde vs cam balkon varsa oraya koyun

Bence ebeveyn banyonuzu iptal etmeyin
Yatak odasında banyo büyük rahatlık
Ayrıca arkadaşların dediği gibi küf kokabilir

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ev kendinizinse ebeveyn banyonuzu tamamen iptal ettirip oraya dolap falan yaptırıp bu işler kullanın. Yok oraya koyucaz dersenizde orda tuvalete girmeyin diğerini kullanın. Ne biliyim koku siner yaa

Komple iptal edip giyinme odasi/ depo gibi kullanabilirsiniz.
Ayrica ilk 3 sene bebek icin detayli oda yapmamanizi oneririm, zaten bi sure sizinle yatacak.
Aldiginiz esyalar bosuna elinizde kalir.
Hele ilk 1 sene cidden bebek odasina ihtiyac yok, dogdugu zaman yaniniza aldiginiz besiginde yatmali.

Back
X