• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin camları için..

Amwayin banyo \ cam temizleyicisi var
Kireç ve sabun kalıntılarında ii olduğunu iddia ediyor
Henüz kendim onu kullanmadım
Ama locu kullanıyorum
O bile gayet ii ki
Diğeri kireç ve sabun kalıntılarıan özel retilmiş
Çok daha iidir
Bu arada duşa kabin cam değil

merhaba
Duşa kabin yaptırıcaz. Fakat kararsızım. Polistren diye birşey var gerçek cam değil desenleri var falan. Fiyatı daha makul.
Bir de cam var. O daha pahalı. Gerçi onun da desenlisi var.
Benim merak ettiğim hangisi daha kullanışlı ve iyi durur.. Yani temizlik açısından hangisi daha iyidir..
Paraya kıyıp cam mı yaptıralım .. daha mı sağlıklı ama temizlemesi daha mı zor olur ki..
üff kafamız karıştı eşimle.
lütfen tecrübenizi bilginizi paylaşır mısınız?

arkadaşlar size cam duşa kabin temizliği için Amway'in LOC plus günlük duş temizleyicisini öneririm. benim banyomda da cam duşkabini var ve 1 yıldır kullanıyorum hiç bir gr kireç olmadı. sadece her banyodan sonra camlara sıkıp bırakıyosunuz. bir dahaki duştan sonra camları duşla yıkayıp tekrar sıkıyosunuz. kesinlikle süngerle ovmaya falan gerek kalmıyo.

Son düzenleme:
merhaba
enweyin banyo temizleme sıvısını siprele sıkıyor sonra kuruluyorsun bende aylarca uğraştım artık çok memnunum fakat eğer camsa sirke ile silip kurutuyorsun

bzm ewde CAM ve hç kireç lekesi ckmıo haşlar suda o lekeleri ciflyp kreç çözücü fln yapıorm anca gidio gbi snra 2 duştan snra eski halne dönuoo snr oluorm

sevvim hanım.. duşkabininiz cam mı yoksa polistren mi ne diyolar ya kalın plastik gibi ondan mı.. yani ıslakken çekiyosunuz ve sonra iyi mi oluyor.

clintbang turuncu olanı var kireç çözücü..sıkıyorsun sonra fırçayla üzerinden geçiyorsun duruluyorsunn..banada duacı oluyorsun...ama kuru olacak ıslakken yapma hiç bir sonuç alamaazsın..

evet melody dusakabınım cam o araba camı sılınen seylerler banyodan sonra cekıyorum pırıl pırıl ben cok cektım ancak buldum careyı

duşa kabin yaptırıcam
damperli beyaz düz cam..daha şık göründüğünü düşünüyorum ..ama tabii temizliği var bide kreç izine kıl oluyorum
otrduum ev kira plastk gbi bi camı var buzlu onu temzlerken afakanlar geçiriom bu yüzden damperli düz beyaz cam istiyorum.6mm lik olandan
tavsiye edersmsnz yada başka şunu yaptır dermisiniz kızlar..
hellllllllp:sm_confused::sm_confused:

duşa kabin yaptırıcam
damperli beyaz düz cam..daha şık göründüğünü düşünüyorum ..ama tabii temizliği var bide kreç izine kıl oluyorum
otrduum ev kira plastk gbi bi camı var buzlu onu temzlerken afakanlar geçiriom bu yüzden damperli düz beyaz cam istiyorum.6mm lik olandan
tavsiye edersmsnz yada başka şunu yaptır dermisiniz kızlar..
hellllllllp:sm_confused::sm_confused:

canım bizim evin de(gerçi artık annemlerin evi ya,ben evlendim uçtum yuvadan:() banyosu damperli camdı.bizimkiler bir haftalığına başka bir yere gitmişlerdi,kış günü.eve geri döndüklerinde cam kendi kendine patlamış heryer tuz buz.çok soğuk olmuş ev tabi kalorifer yanmayınca soğuktan genleşip patlamış cam da.damperlilerin hepsi mi böyle bilmem ama babam kızdı yaptırmadı daha da. :mymeka:

benimki desenli ama cam değil plastik galiba tam adını bilmiyorum ama çok memnunum valla haftada bir iki haftada bir normal sabunla bile silsem pırıl pırıl 3 yıl oldu çok memnum kirek hiç olmadı cama göre daha temiz bence

birde oturduğunuz yerin suyuna bağlı,sular kireçliyse ve beyaz sabun kullanıyorsanız daha çabuk kirlenir..en iyisi en son siz banyo yapın .çıkıncada temizleyin kurulayın hadi eyvallah.

bizde sular çok kireçli ve sürekli duşakabin camı kireç oluyor. benimki mika. her hafta cif ile ovalar sonrada kuru bezle silerdim 1 saat sonra kocişim banyoya girer yine damla damla kireç oluşmaya başlardı. şimdi kireç sökücüyü camsil kabına koyup banyonun kenarına koydum banyo yaptığımda ondan sıkıyorum sonrada su tutuyorum kireçten eser yok

merhaba kızlar bizde bu sene yaptırdık banyoları, duşakabin camları içi görünenlerden şeffaf ve bizde şu şekilde çözüm bulduk araba camlarında kullanılan çek çekler var ya banyodan çıkarken 2 dk camları onla çekiyoruz duvarlarda granit oralarıda yapıyorum yaa 2 dk mis gibi oluyor hiç su lekesi kalmıyor boşu boşuna da kimyasal birşey kullanmıyorum deneyin çok rahat

Back
X