• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin camları için..

Nisan21

Taze Bekar ( mihrace )
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
510
2
296
51
İzmir
arkadaşlar bende fikirlerinizi bekliyorum. benim duşakabin camları buzlu cam değil normal şeffaf cam ve tabiki sudan dolayı kireç lekeleri oluştu her şeyi denedim ama tam olarak çıkmıyor ne yapmam lazım bilen var mı???

ben bref power banyoyu kullanıyorum temizlendıkten sonra epey bir süre idare ediyor. spreyliside var normalide. sıkıyorum 5 dakıka kadar bekleyip tazzikli sıcak su tutarak fırçalıyorum. umarım sendede etkili olur.

Duşakabin için nasıl cam tercih etmeliyim arkadaşlarım
Yeni evime yaptırıcam da

Ben de geçen sene yaptırmıştım, kırılmaz düz cam şık duruyor ama ev kalabalıksa buzlu veya desenli olanını tercih edebilirsin evinde de güle güle otur beyza3a.s.

Teşekkür ederim esyn
sende güle güle kullan kalabalık değiliz ama sanırım temizlik açısından buzlu yada desenli cam daha iyi galiba seninde dediğin gibi

temperli cam nedir bilmiyorum açıkcası benim camlar düz buzlu cam falan değil ve ne ile silersem sileyim kireç lekeleri tam çıkmıyor izleri kalıyor Mr muscle da berfde denedim kireç çözücü aklınıza ne gelirse kullandım ama sonuç yok tam anlamıyla çıkmıyor pişman oldum düz cam yaptırdığıma valla ya:mymeka::mymeka::oklava::oklava:bunlar bana:))

temperli cam nedir bilmiyorum açıkcası benim camlar düz buzlu cam falan değil ve ne ile silersem sileyim kireç lekeleri tam çıkmıyor izleri kalıyor Mr muscle da berfde denedim kireç çözücü aklınıza ne gelirse kullandım ama sonuç yok tam anlamıyla çıkmıyor pişman oldum düz cam yaptırdığıma valla ya:mymeka::mymeka::oklava::oklava:bunlar bana:))

temperli cam: fırınlanmış cam yani kırıldığında tuz buz oluyor. araba camı gibi. hem temizlik açısından sağlıklı hemde görüntü açısından... tavsiye ederim... camların eskiyse profili aliminyomsa değiştirebilirsin... bursada olsaydın sana yardımcı olurdum mikalaj camlar ucuz 30-40 ytl ancak tutar.

temperli cam: fırınlanmış cam yani kırıldığında tuz buz oluyor. araba camı gibi. hem temizlik açısından sağlıklı hemde görüntü açısından... tavsiye ederim... camların eskiyse profili aliminyomsa değiştirebilirsin... bursada olsaydın sana yardımcı olurdum mikalaj camlar ucuz 30-40 ytl ancak tutar.

duşakabini geçen sene yaptırdık daha yeni kırılınca nasıl olur bilemem:roflol: alırken bize sadece camsil ile silin dediler ama ne mümkün kireç çözücünün çıkaramadığı şeyi camsil nasıl çıkaracak. koçtaşta ya da ikeada falan görmüşsnüzdür belki yeni duşakabinler onlardan radyolu falan offff kireçlerdne kurtulmak istiyorum ben yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

merhaba citlencik,sanırım senin evinde de temperli camdan duşakabin var.ben de panelduştan yaklaşık 3 yıl önce 2 tane duşakabin yaptırdım.temperli camdan.ancak temizliği rahat olmuyor.yani kreç lekesi oluştu.her duştan sonra camları kurulamıyorum sebep bu olabilir mi bilemiyorum?artık kuşkulanmaya başladım acaba bize temperli diye başka bir ürün mü sattılar?bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim...

ben cif banyo kullanıyorum damperli cam benim duşakabinim cam yani ama hiç sorun yaşamıyorum deneyebilirsin umarım iyi sonuç alırsın.

arkadaşlar bende fikirlerinizi bekliyorum. benim duşakabin camları buzlu cam değil normal şeffaf cam ve tabiki sudan dolayı kireç lekeleri oluştu her şeyi denedim ama tam olarak çıkmıyor ne yapmam lazım bilen var mı???

Kuru bır sabun parcasıyla ovusturup sonra kurulayın.

90 derecelık alkolle sılın.

bulaşık makinasında kullanılan parlatıcıdan denemeni tavsiye ederim lekelenmeyide geciktiriyor musluklarınızada deneyin sonuç mükemmel ışıl ışıl

Back
X