Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duşakabin için nasıl cam tercih etmeliyim arkadaşlarım
Yeni evime yaptırıcam da
temperli cammı
temperli cam nedir bilmiyorum açıkcası benim camlar düz buzlu cam falan değil ve ne ile silersem sileyim kireç lekeleri tam çıkmıyor izleri kalıyor Mr muscle da berfde denedim kireç çözücü aklınıza ne gelirse kullandım ama sonuç yok tam anlamıyla çıkmıyor pişman oldum düz cam yaptırdığıma valla ya:mymeka::mymeka:klava:
klava:bunlar bana:))
temperli cam: fırınlanmış cam yani kırıldığında tuz buz oluyor. araba camı gibi. hem temizlik açısından sağlıklı hemde görüntü açısından... tavsiye ederim... camların eskiyse profili aliminyomsa değiştirebilirsin... bursada olsaydın sana yardımcı olurdum mikalaj camlar ucuz 30-40 ytl ancak tutar.
temperli cam: fırınlanmış cam yani kırıldığında tuz buz oluyor. araba camı gibi. hem temizlik açısından sağlıklı hemde görüntü açısından... tavsiye ederim... camların eskiyse profili aliminyomsa değiştirebilirsin... bursada olsaydın sana yardımcı olurdum mikalaj camlar ucuz 30-40 ytl ancak tutar.
arkadaşlar bende fikirlerinizi bekliyorum. benim duşakabin camları buzlu cam değil normal şeffaf cam ve tabiki sudan dolayı kireç lekeleri oluştu her şeyi denedim ama tam olarak çıkmıyor ne yapmam lazım bilen var mı???
Kuru bır sabun parcasıyla ovusturup sonra kurulayın.
90 derecelık alkolle sılın.
kız sende heryere alkol kullanıyosun kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı