Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duş jellerini kullandığım zamanlar çok tedirgin oluyordum ben.Yani bünye için zararlı bir şeyi üzerime boca ettiğimi hissediyordum.Şimdi o his yok.Belki duş jelleri kadar albenili değiller,çoğu insan da demode buluyor olabilir.Ama ne biliyim mutluyum ben o kalıp sabunlarımla ^_^ Bu arada cildim yağlıdır benim.Sivilcelenmeler nadir olsa da görülür.Ama kalıp sabundan sonra daha da azaldıklarını farkediyorum.
merhaba kızlar ben sabun kokularını çok seven biriyim eskiden hep eve hacı şakir alırdık ama 1 yıldır duru türk hamamı sabununu keşvettim öyle ferah ki çok severek kullanıyorum hep banyomda olur yıkanırken genellikle onu kullanırım markette ambalajının kenarından bir koklayın bayılcaksınız
hmm bunu hiç görmedim bak bunuda bir deniyim alıp madem ferah
ee hamam kültürü kanımızda var nede olsa
paraben free
petrol urunleri icermeyen
sentetik boyalarin olmadigi nadir vucut jellerinden biri Korres.
sephoradan alabilirsiniz, marketlerden aldiginiz vucut jeli elbette zararli olur, sivilcede yapar
ayrica beyaz sabun dediginiz sey tam olarak su ile arinmaz .
Eki Görüntüle 342960
fıyatı nedır acaba?
duş jellerını sevıyorum fakat zararlı dıyorlar .kışın zaten pek kullanamıyorum. kalıp sabunu severım hele kı beyaz olanları mıs gıbı kokar. btkısel sabunlarda guzel olur:))
hacı şakiri çok severdim başka markaya el uzatmazdım ama bununla tanışınca tav oldum o kadar ferah o kadar güzel ki hepinize öneririm
ilimoncum yaklasik 30 milyon civari turk parasina vurunca, ama 1 ay rahat kullanirsin, birde % 100 dogal oldugunu dusunursek deger. cok da cesitli limonlusuna bayilirsin eminim.