- Konu Sahibi kutsalsavas3
-
Sen her konuda yorum yap kadiş. İnan ki bazen yaptığın yorumlarda şapka çıkarıyorum. Ağzına sağlık canım.Zaten maasallah herkes din alimi herkes psikolog herkes doktor herkes sosyolog.
Bir sor bakalım konu sahibi dindar mi ya da inanan biri mi?
Off kimse fetva vermesin lütfen.
Okudum ama başından vallabence de sen bişey yazma bacım :) zahmet edip okumamışsın bile, zaten arkadaş banlanacak bırak destek olalım
kutsalsavaş selam
Berlin fikri güzelmiş @MissCherryBlossom
Ailenle konuştun mu peki canım? Onlar ne diyor yurtdışı planına? Gideceğini söyledin mi?dün gece yazmıştım, dün çalıştığım bankaya istifa dilekçemi verdim böylece ilk adımı attım. Pazartesine kadar sonuçlanacak tahminen ondan sonra yavaş yavaş bir sonraki adıma geçecem aklımda bir plan var. bakalım herşey istediğim gibi mi olacak bilmiyorum, bir belirsizlik var o biraz can sıkıcı
dün gece yazmıştım, dün çalıştığım bankaya istifa dilekçemi verdim böylece ilk adımı attım. Pazartesine kadar sonuçlanacak tahminen ondan sonra yavaş yavaş bir sonraki adıma geçecem aklımda bir plan var. bakalım herşey istediğim gibi mi olacak bilmiyorum, bir belirsizlik var o biraz can sıkıcı
Tesekkürler :)Sen her konuda yorum yap kadiş. İnan ki bazen yaptığın yorumlarda şapka çıkarıyorum. Ağzına sağlık canım.
Bende kacirdim aradim bulamadim burdan bişeyler yakalamaya çalışıyorumya ben önce ki konuyu kaçırdım
Katılıyorum!!Zaten maasallah herkes din alimi herkes psikolog herkes doktor herkes sosyolog.
aranızda olmak güzel teşekkür ederim, olumsuz yorumlara kırılıyor muyum evet kırılıyorum, çünkü duygusal bir insanım, sanal ortamın da özellikle bu sitenin kendine göre bir gerçekliği var. Ama sadece kırılıyorum ama kızmıyorum.K kutsalsavas3 hosgeldin, seni yeniden gormek ne guzel. Buradaki bazi yorumlar seni kirmasin, herseyi ve herkesi cok ciddiye alma. Ciktigin yolda da cesaretin kirilmasin.
Allahim ben konu sahibi hakkinda yazmadim ya kim bana birsey sormus hic kadından hoslandinmi diye bende konusmayim simdi dinden cikarim dedim kendi adima yaniZaten maasallah herkes din alimi herkes psikolog herkes doktor herkes sosyolog.
o zaman katıl bizeOkudum ama başından valla
Samire ya onu soran farzet ki demiş misal demiş örnek vermiş.dinden çıkmazsin korkma.Allahim ben konu sahibi hakkinda yazmadim ya kim bana birsey sormus hic kadından hoslandinmi diye bende konusmayim simdi dinden cikarim dedim kendi adima yani
Özel den yazacaktım ama kapalı canımBende kacirdim aradim bulamadim burdan bişeyler yakalamaya çalışıyorum
Bende kacirdim aradim bulamadim burdan bişeyler yakalamaya çalışıyorum
Tamam açıyorumÖzel den yazacaktım ama kapalı canım
Tamam canim sen anlat bana bi araBen anlatcam sana baştan sona sonra bilgecem
Ne kadar iyi ne kadar hassas olduğunu az buçuk anlayabiliyoruz ama kırılma lütfen.aranızda olmak güzel teşekkür ederim, olumsuz yorumlara kırılıyor muyum evet kırılıyorum, çünkü duygusal bir insanım, sanal ortamın da özellikle bu sitenin kendine göre bir gerçekliği var. Ama sadece kırılıyorum ama kızmıyorum.
Hadi size kolay gelsin iyi geceler canlarSamire ya onu soran farzet ki demiş misal demiş örnek vermiş.dinden çıkmazsin korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?