- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi kutsalsavas3
-
Dogru soyle bak eger opulmek icinse ben okumadan da operdim sizleri gozlerinize yazik vallaHic usenmedim okudum valla
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Berlin konusunda fikrim yok ama normal bir hayat sürebilecek koşullar varsa olabilir tabi neden olmasın. Ama ben daha çok Tayland'ı düşünüyorumÖnceki konunuza yazacaktım ama yazamadım.
Öncelikle gazanız mübarek olsun.
Yurtdışında bence Berlin'i düşünün. Trans birey sayısı çok fazla, ben gittiğimde sokakta her gün görüyordum. Biri sekreter, biri avukat olarak çalışan 2 trans hatunla da tanıştıydım. Berlinde her türden insan var, insanlar açıkgörüşlü , yargılayıcılık nerdeyse 0. Eğlenceli ve canlı bir şehir. Finans alanında iş de bulabilirsiniz.
Konu sahibinin savaşı hissettiği cinsiyetin bedenine sahip olamamakKonu ne?konu sahibini benim dışımda herkes tanıyor?
Konu sahibi savaşın kendin ile mi?toplum ile mi?
Konu sahibi acep hangi cinsten valla bilmedigimden soruyomKonu sahibinin savaşı hissettiği cinsiyetin bedenine sahip olamamak
Vallaha da okudumDogru soyle bak eger opulmek icinse ben okumadan da operdim sizleri gozlerinize yazik valla
herhangi bir savaş yok aslında sadece toplumun bazı ön yargılarına karşı bir mücadele varKonu ne?konu sahibini benim dışımda herkes tanıyor?
Konu sahibi savaşın kendin ile mi?toplum ile mi?
Bizler gibi hissediyor en az bizim kadar kadın ama ne yazık ki bedenine hapsolmusKonu sahibi acep hangi cinsten valla bilmedigimden soruyom
balayımı Taylandda Koh samui de geçirdim, kesinlikle tavsiye ederim, yeniden insan olduğunuzu hissedersiniz Türkiyeden sonra, eğer dili öğrenirseniz bütün kapılar açık, öğretmenlik dahil her sektörde çalışıyo transeksüeller, inşallah mutlu olursunuz her nereye gidersenizteşekkür ederim tavsiyeniz için. Berlin konusunda fikrim yok ama normal bir hayat sürebilecek koşullar varsa olabilir tabi neden olmasın. Ama ben daha çok Tayland'ı düşünüyorum
iyi dileklerinizden ve anlayışınızdan dolayı teşekkür ederimBende ozgurluklerden yana bir insanim.
Daha onceki konunuzada yazmistim, hayat sizin hayatiniz,dilediginiz gibi yasayin.
Konu Sahibi ülkemizde yaşama taraftarı değil zaten bildiğim kadarıylaBu ülkede kadın olup kadın kimliği ile yasamak bile büyük bir risk ve zor bir durum iken Allah konu sahibine kolaylik versin.
Bizde çok istiyoruz aramızda olmanı ama yönetim kurallar gereği kabul etmedi malesef.Yine kapanır senin konu büyük ihtimalle hızlı yaz sen yazcaklarını
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Berlin konusunda fikrim yok ama normal bir hayat sürebilecek koşullar varsa olabilir tabi neden olmasın. Ama ben daha çok Tayland'ı düşünüyorum
En doğrusu bu bence.Konu Sahibi ülkemizde yaşama taraftarı değil zaten bildiğim kadarıyla
Konuyu okusaydiniz bilimsel verileri anlardınız bu düşünceyle hareket edilecek birsey değil.Ona kalirsa bende erkek olmak istiyorum ama hicde erkek olmam sonucta hz allah bize akil fikir vermis düşüncelerle hareket etseydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?