durumu anlatan güzel bir yazı

teşekkür ederim tavsiyeniz için. Berlin konusunda fikrim yok ama normal bir hayat sürebilecek koşullar varsa olabilir tabi neden olmasın. Ama ben daha çok Tayland'ı düşünüyorum

Ben herkesin özgürce istediği gibi yaşayabilmesi taraftarıyım, insanları kusurlu veya kötü olarak görmek kimsenin haddine değil, herkes önce kendi hayatına ve eksiklerine bakmalı. Ama malum ülkemiz daha bu tarz algıların çoook uzağında çok yol katetmek lazım :)

teşekkür ederim tavsiyeniz için. Berlin konusunda fikrim yok ama normal bir hayat sürebilecek koşullar varsa olabilir tabi neden olmasın. Ama ben daha çok Tayland'ı düşünüyorum
balayımı Taylandda Koh samui de geçirdim, kesinlikle tavsiye ederim, yeniden insan olduğunuzu hissedersiniz Türkiyeden sonra, eğer dili öğrenirseniz bütün kapılar açık, öğretmenlik dahil her sektörde çalışıyo transeksüeller, inşallah mutlu olursunuz her nereye giderseniz

Siz Tayland'a gittiniz mi?

Şöyle ki benim bildiğim kadarıyla Tayland'daki trans bireyler sizin gibi özgür iradeyle trans olan insanlar değil, ladyboy olarak bilinen fuhuş yaptırılmak üzere çocukken ailelerince hormon verilmeye başlanan 15 16 yaşındaki erkek çocukları. Tayland'daki fuhuş turizmi tüm ülkeyi yoldan çıkarmış durumda. İnsanlar kendi çocuklarını satmak için olmadıkları bir şeye çeviriyor, vücut dengesini zehirliyor.

Çok sayıda trans var ama size hitap edeceğini sanmıyorum, buraya gittiniz mi? Transların çoğu kendi isteğiyle değil fuhuş amaçlı trans olmuş insanlar sizinle alakaları yok. Normal , düzgün bir iş bulabilecek misiniz? Transların çoğu fuhuş sektöründe bildiğim kadarıyla yanlışsam gidenler lütfen düzeltsin.

Bu fuhuş turizmi zırvalığı yüzünden Tayland hakkında çok kötü düşünüyorum.

Bence siz Berlin'i ziyaret edin bakın, ben orda saygı gördüğünüz sıradan bir hayat sürebileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ona kalirsa bende erkek olmak istiyorum ama hicde erkek olmam sonucta hz allah bize akil fikir vermis düşüncelerle hareket etseydik...

Ona kalirsa bende erkek olmak istiyorum ama hicde erkek olmam sonucta hz allah bize akil fikir vermis düşüncelerle hareket etseydik...
Konuyu okusaydiniz bilimsel verileri anlardınız bu düşünceyle hareket edilecek birsey değil.

Şöyle düşünün kendinizi erkek gibi hissediyorsunuz etek giymek ölüm gibi erkek gibi yaşamak askere gitmek kadın biriyle evlenmek istiyorsunuz.
Erkek gibi hissedip öyle yaşıyorsunuz ama bedeniniz kadın bu düşünce akıl fikir işi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…