- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- Konu Sahibi standartfit
Merhaba kızlar. Size bir sorum olacak. İlk konu açtığımdan bu yana 5 ay geçmiş o zamanlar bahsettiğim kişiyle, o zamandan beri konuşmuyorum aslında ilişki onun çok öncesinde bitmişti son radde olarak buraya konu açmıştım ve gelen tepkilerle resmi olarakta bu ilişkinin-iletişimin tamamen bitmesine karar vermiştim ve iyi ki bitmiş diyorum. Onunla bir yere varamazdım çünkü sadece olan zamana oluyordu ve beni sinir etmek için elinden geleni yapıyordu. Gerçekten o zamandan beri cildim daha parlak daha pürüssüz oldu sinir stresten kurtulunca. Her neyse konumuz bu değil, ben kendime ve aileme odaklanmışken bir gün birisiyle tanıştım. Aile kurmak istediğini dile getirmişti tanıştıktan bir süre sonra ben de ne alaka falan oldum daha yeni tanıştık dur bismillah. Doğum günümde yani bundan yaklaşık 1ay önce kapıma büssürü hediyeler ve çiçek bırakmış, açıkçası erkeklerden biraz soğuduğum için bunların hep göz boyama olduğunu düşünmüştüm ama nedense bi yandan da masum, gerçekten yürekten konuşan biri gibi gelmeye başladı çünkü tek varlığı annesi ve annesi de biraz rahatsız. Bu yaşına kadar hep annesiyle ilgilenmiş hastanelere koşturmuş yanında kimse olmamış o da kimseye kalbini açmamış bilmiyorum kararsızım ve tabiki zamana bırakmaya ihtiyacımız var ona öyle söylüyorum. Şimdilerde göz ameliyatı olmak istediğini söylüyor, gözlük kullanmaya ihtiyacı kalmaması için. Sonrasında ise askerlik için başvuracakmış, rütbelerden tam olarak anlamıyorum ama sanırım subay olmak istiyor, eğer işler ciddiye binerse ben bu durumu kabullenmeli miyim asker eşleri çok kutsal bir görev için bekliyorlar elbette ama yalnız kalmak var ve bazı şeyleri eşinin kaçırmasına üzüldüklerini söylüyorlar..