• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DURU'm Kollarimda

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın ...o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını duygularını... ağlaya ağlaya okudum...duru' ya ve sana sağlık diliyorum...

Allah anali babali buyutsun hayirli ugurlu olsun hosgeldin duru prenses darisi hepimizin basina sevgiler...

mükemmel bi olay yaaaa allah hiç ayırmasın bebişini senden canım anniş adayı ve koalayım bize geliyo sıra artık şafak 15 benim normal doğum kızlar sonuna kadar normal doğum diyorum bende o anı o duyguları yaşamak istiyorum 9 ay karnımda taşıdım besledim sevgimi verdim o benim herşeyim küçük aşkım onu ilk ben görmek isterim allah tüm hamişlere kolay doğumlar isteyenlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hergün kalkıyorum bugün kim gitti acaba diye düşünerek nisan annelerine koşuyorum bugünde güzel bir haber bu arada doğum hikayelerimizde çekilen acı da yazılırsa daha bi duygusal oluyor kuru kuru yazmayalkım nolur duru bebek doğum hikayen çok güzel anneciğin çok güzel anlatmış seni tarifine göre de çok güzel bir kızsın oğluşuma mı alsam napsam:P darısı bizim gibi son deme gelen anne adaylarına hepinizin bebeğini kocaman öptüm güzel anneler

ay canım nedense ağlayarak okudum bu güzel hikayeni
allah sana ve eşine o güzel kızını bağışlasın
kızlaaaaarrrrrr darısı başımıza:)

Özturya merak ettim seni bende..sağlıkla büyütürsün kızını inş canım:)
Darısı başımıza :)

Canım,tebrik ederim.analı babalı büyüsün.bizde yiğit oğlumla 2 gündür evimizdeyiz..çok güzel bir duygu:)

kizlar herkese tesekkur ederiz, bu sayfalarin cikdisiniz alip ilerde kizima okutucam insallah...

herhangi bi konuda merak ettiginiz bisey olursa itina ile dogum olayi anlatilir:)) allah gonlunuze gore versinnn....

ohooo sen yeterki cevapla bacim neler neler sorariz ilk soru nasil bir agriydi dogum sancisi yani neye benziyordu adet agrisina benziyormuydu yani?

Nasıl bir agrıydı bende çok merak ediyorum dayanma sınırı nedir çok çok mu kötü nasıl katlanıyorsun o sancıya ıkınmam gerektiğini söylüyorlarmış herhalde nasıl ıkınılıyor o kadar çok merak ettiğim soru var ki ama herkezin söylediği tarifi mümkün olmadığı

kizlar ayni adet sancisi gibi kramplar giriyor karniniza belinize ama sonlara dogru adet sancisinin ne yazik ki 100 kati oluyor. korkutmak gibi olmasinda sonlara dogru insan yeter diye isyan ediyor ama benim ki suni sanciydi tabii gerci digeri ile ayniymis ama :))

nasil dayaniyorsun
1) esinin elini kollarini sikiyorsun
2)disini sikiyorsun
3) ben her sanci geldiginde aklimda dilekler geciyordu allahim sunun soyle bi istegi var bunun soyle bi arzusu var diye kendimi oyaliyordum
4)allah yardim ediyorrrr
5) bebeginizi dusunun ve yarin bu saatlerde bebegim kollarimda diye hayal edin

sanci aninda mutlaka aklinizdan baska kisiler yerler dusunun sakin sanciya odaklanmayin

kizlar sormussunuz, sutum 2. gun geldi merak etmeyin doktor 2-3 gun sonrada gelebilir demisdi bende ilk basda endiselendim ama sonra allahima sukur geldi.

yine epidural icin sormussunuz ben kesinlikle tavsiye ediyorum, , korkmayin cok rahatliyorsunuz.

bide kac kilo verdin diyenler olmus:) suanda 6. gunumuz ben tam 7 kilo verdim. toplamda 14 kilo almisdim yarisi gitti bile. sakin dert etmeyin derimmmm

canım çok duygulandım ne güzel yazmışsın çok geçmiş olsun
Allah herkese nasip etsin inşallah amin:)

Allah sana bağışlasın vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah.....bana şuan o kadar moral verdinki anlatamam kızınla mutlu bir ömür dilerim.

Back
X