- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- Konu Sahibi byzaahuseyin
almissiniz artık koyun iç çamaşırlarını da israf olmasın..ama nisanlinizin ablasına da bir bohca yapın ayıp olur ayırmış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duru ne ayol
Resmen dalga geciyorsun.Donla kalan şener hristiyan diyor...
Insanlarla dalga gecen sen, konuyu amacindan saptiranda sensin. Eee neyi sikayet ediyorsun oldu olacak git annene soylede kulagimi ceksin
Resmen dalga geciyorsun.
Insanlarla dalga gecen sen, konuyu amacindan saptiranda sensin. Eee neyi sikayet ediyorsun oldu olacak git annene soylede kulagimi ceksin
Muhatap olmayın sununla lütfen hic kendinizi yordugunza degmez bi karakter Allah sabır versin cevresindekilere ne diyimInsanlarla dalga gecen sen, konuyu amacindan saptiranda sensin. Eee neyi sikayet ediyorsun oldu olacak git annene soylede kulagimi ceksin
Muhatap olmayın sununla lütfen hic kendinizi yordugunza degmez bi karakter Allah sabır versin cevresindekilere ne diyim
Hadi ya polemige mune bakiyor leee oylemi.
Kız sen şaka mısın yaAmin inşallah yarabbim
Birileri birşeyler yazsin bos insanlarada sebep çıksın iste kendinizi yormayin ugrasmamak gerek boyleleriylePiere kardin don onemli bilmem ne . Ne alaka yani yazmak icin yazmayin. Ne luzumsuz insanlar var.
Bohça:))Ya gerçekten dürü ne demek
Yani ben kaliteli urunler tercih etmek gerekirmi ne kadar onem vermeli gibisinden yazmıştım baska bi niyetim olsa avon ucuz :) avonu yazmazdimdürü, ne diye girdim,konuyu okurken kaldım.iyi güzel,hepsi adet,yapılmış da... marka belirtmeye ne gerek var?
Allah razi olsun saolun :)Siz samimiyetle yazmışsınız içinizden gelenleri, neler aldığınızı.Allah hayırlı etsin alaycı tavır gösterenlerle ilgilenmeyin