Duru home... Evinizi yenileyin

ayyy nasıl mutluyum anlatamam şu mesajlara konulan suratları nasıl eklerim diye kurcalamadığım yer kalmadı utandığımdan soramadım da yaşasınnnnnartık ben de ekleyebilirimmmm

78)çok orjinal bişey ahşap şarap kutusu:) ben süs olarak kullandım dekor amaçlı 15 tl

Eklentiler

• $20140115_101749.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
ayyy nasıl mutluyum anlatamam şu mesajlara konulan suratları nasıl eklerim diye kurcalamadığım yer kalmadı utandığımdan soramadım da yaşasınnnnnartık ben de ekleyebilirimmmm

ahahah özel mesajla sorsaydın ya ben de çok araştırmıştım zamanında kimseye soramadığımdan

80) elden alabilecek olan buyursun gelsin hem de kahvemi içsin sadece 10 tl eve sığmıyorlar artık başka çiçeklerim de var çünkü.

81)THE WOO dıye bı yerden almıştım ama saati bazen geri kalıyo bi saatçıye belki az bi paraya yaptırılır. ya da dekor olarak kullanılabilir. sadece 5 tl

Merhabalar ben herkese ptt kargo ile gonderiyorum genelde 6.5 tl tuyyor en ekonomik ptt kargo oluyor kapida odemeli olarak yolluyorum kargo ucretini de urunun odemesini de ptt kargo gorevlisine yapabiliyorsunuz sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…