Duru home... Evinizi yenileyin

mekanizmalı tüllerden kalanlar

100x270- 3 adet kaldı.

85x270- 1 adet kaldı.

Diğerleri satılmıştır.

91)GRİ-SİYAH-BEYAZ tonları var içinde. 1 AY KULLANDIM.ENİ:390 BOYU:250

İSTEYEN KESEREK DE KULLANABİLİR ÇOK GENİŞ Bİ TÜL.
40 TL

BİR PERDEYLE İKİ CAMI KAPATIN

92)kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun mutfakların kralı KİNG 10 KEZ FALAN KULLANMIŞIMDIR. MODELİ P1100.

SADECE 40 TL

tatlım ındırımyle bırlıkte bunu ıstıyorummm

Ahh milkycim o nazarlara geldi ilk defa bi urunu satip problem yasadim avize bile satip kirilmadan kargoyla yolladim ama bunu nasil guzel paketlememe ragmen kirmislar kolinin icine ozel koruma mekanizmasi falan yerlestirmistim dusun artik. Dun o urunu alan arkadasa sayfamdan 40 tl degerine gelecek bi paket yapip yolladim ins begenir yolladiklarimi o da nasil hevesle almisti. Yani ben bu meyve sikacagina cok uzuldum

hepimizin adına üzüldüm canım

kısmet işte . güzel ürünmüş yazık oldu desene.

Evet tatlim 700w gucundeydi kısmet iste. Sen bakin begendigin bisey olursa yazarsin bana.

45)BERNARDO. SARIMSAK DOĞRAYICI. hiç kullanımadı. 10 tl.

Eki Görüntüle 931007

78)çok orjinal bişey ahşap şarap kutusu:) ben süs olarak kullandım dekor amaçlı 15 tl

Eki Görüntüle 935441

Eki Görüntüle 935442 Eki Görüntüle 935444

Evet tatlim 700w gucundeydi kısmet iste. Sen bakin begendigin bisey olursa yazarsin bana.

tatlım bunları begendım . Netür ne kadar indirim yapabılırsın bana . Cevap beklıyorum özelden yaz ıstersen

aslında evi boşaltmaya çalışıyorum ama sayfanıza bir bakayım tupper olarak ne var elinizde sıfır olarak.

Peynir kabı ( büyük boy) ve rondo az kullanıldı ,tertemiz ikisi de. Diğerleri yeni.

Eklentiler

• $IMG_0863.JPG
    70,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0857.JPG
    47 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_0858.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_0860.JPG
    48,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_1014.JPG
    57,5 KB · Görüntüleme: 62
canım peynir kabım var sarı olanından rondo da annemde var diğerinin de bi farklı rengi var elimde :) annem benim ve kardeşimin çeyizine tupperlara 7000 tl harcamıştı kendine aldıklarıyla beraber bi ara hastalık olmuştu annem de tupper almak o yüzden çoğu şeyim var ama buzluğa konulanlardan küçük boylar 4 lülerinden varsa bana yetmiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…