- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 30
- Konu Sahibi Selinseker95
Durmadan uykum geliyor hiç hareket etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum rahat bırakılmak istiyorum bu sizlerde de oluyir mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim annem yanımıza gel diyir ama gerçekten konuşmaya halim yok sanki konuştukça onlar rahatsız oluyorumTam banada oluyoo![]()
Durmadan uykum geliyor hiç hareket etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum rahat bırakılmak istiyorum bu sizlerde de oluyir mu
OluyorDurmadan uykum geliyor hiç hareket etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum rahat bırakılmak istiyorum bu sizlerde de oluyir mu
Psikolojik olarak çok kötü durumda değilim ama hiç yalnız kalmamak bunu hissettiriyorPsikolojiniz ne durumda?
Yaşadım 1 yıl olduVitamin eksikligi gibi duruyor travma tarzi olaylar mi yasadin son yillarda?
Psikolojik olarak çok kötü durumda değilim ama hiç yalnız kalmamak bunu hissettiriyor
Yok baktirmadim troid sorunu bunlara mı yol açıyorTroid lerden olabilir bıktırdınız mi
3 kişiyiz evde ama durmadan konuşma hali varYalnız kalmamak derken kalabalık bir aileniz mi var?
Bende troidler yavaş çalışıyor belirtiler aynıYok baktirmadim troid sorunu bunlara mı yol açıyor
O zaman ilgili yerlere derhal görünYaşadım 1 yıl oldu
3 kişiyiz evde ama durmadan konuşma hali var
Kan tahlili değerlerinize baktırın(D vitamini,B12 eksikliği,Fe eksikliği) Bu vitamin ve mineral eksiklikleri sürekli uyku ve depresif bir halde hissetmenize neden olur.Durmadan uykum geliyor hiç hareket etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum rahat bırakılmak istiyorum bu sizlerde de oluyir mu
Bende bunlar var bir de insanlara karşı sinir var seslerini duysam sinirleniyorumBen de aynı sekildeyim bir aydir sürekli yorgunum uykusuz ve enerjim hiç yok bende triod sorunu var galiba ondan