Durmadan ağlıyorum lütfen okuyun

hatelove

Herşey güzel olcak mı?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
298
384
303
merhaba
Bi ağlama krizi geldi sürekli ağlıyorum
Tam geçicek diyorum yine geliyo
Tutamıyorum kendini
Çok çaresiz hissediyorum
Acile gitsem bişey yapabilirler mi
Doktor randevum perşembe günü

Merhaba. Bence git mutlaka bi sakinleştirici birsey verirler ne olur ne olmaz. Su an derdin ne bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun

Allah razı olsun ufak bi serum verdiler daha sakinim şuan da çok teşekkürederim

Merhaba :) Korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum canım.Anksiyete ya da panik atak olabilir.Kendine pozitif telkinler vermeye çalış.Herkes böyle durumlar yaşayabiliyor.Sakın korkutma kendini.

Merhaba :) Korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum canım.Anksiyete ya da panik atak olabilir.Kendine pozitif telkinler vermeye çalış.Herkes böyle durumlar yaşayabiliyor.Sakın korkutma kendini.
Teşekkürederim serum taktılar daha iyiyim şuan
Yarın doktora gidicem
Tüm hastalıklar elbet zordur ama çok zor geliyoe böyle yaşamak

Ahh o istemsiz ağlamalar anksiyete bozukluğuna yakalandığım ilk dönemler sürekli ağlıyordum.bir sene sürdü bu.ağlamak iyi geliyordu kaygılarım azalıyordu.ama zamanla kaygılarım azaldıkça ağlama nöbetlerimde bitti.simdi anksiyete gelse de ağlama nöbetine girmiyorum.

Keşke ağladıkça kaygılarım azalsa inan sorun etmezdim ağladıkça çıkmaza girdim ağladıkça dibe gittim sanki midem bulandı elim ayağım titredi
Böyle olmak böyle yaşamak çok zor
Allah herkesin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun. Ağladıkça açılır insan derler ama bende de tam tersi olur. Eşim 'aklına ne geliyo da ağlıyorsun ' diyor ama bilmiyor ki onunla alakası yok. İnsanın elinde değil durduramıyorsun. Çok iyi anlıyorum sizi. Nasıl geçti bugünkü randevunuz?

Çok teşekkürederim size de geçmiş olun
Yaşamayan anlayamaz bazen yaşayan bile anlayamaz öyle zor ki
Doktor iyimi geçti kötü mü anlayamadım ilk randevuda kestirip atmak istedim 3 hafta sonra tekrar gidicem ön yargılı davranmak isteyorım bilmediğim yeni geldim sayılır bu şehre denicem bakalım
Ama sanırım istanbulda ki doktorumu arıyorum
Beni sadece O anlıyordu galiba
Ama Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Ben de evladıma 5 yılın sonunda gebe kaldım. Ve bir kaç gündür hiç iyi şeyler demiyorlar. Oğlum tekme attıkça ağlıyorum. Korkuyorum. Onu kaybetmek istemiyorum.
Allah sebepli ağlama vermesin. Dert vermesin. Gerisi çözülür.

Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İyi düşünün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…