Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canim iyiki gitmişsinAllah razı olsun ufak bi serum verdiler daha sakinim şuan da çok teşekkürederim
Teşekkürederim serum taktılar daha iyiyim şuanMerhaba :) Korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum canım.Anksiyete ya da panik atak olabilir.Kendine pozitif telkinler vermeye çalış.Herkes böyle durumlar yaşayabiliyor.Sakın korkutma kendini.
Keşke ağladıkça kaygılarım azalsa inan sorun etmezdim ağladıkça çıkmaza girdim ağladıkça dibe gittim sanki midem bulandı elim ayağım titrediAhh o istemsiz ağlamalaranksiyete bozukluğuna yakalandığım ilk dönemler sürekli ağlıyordum.bir sene sürdü bu.ağlamak iyi geliyordu kaygılarım azalıyordu.ama zamanla kaygılarım azaldıkça ağlama nöbetlerimde bitti.simdi anksiyete gelse de ağlama nöbetine girmiyorum.
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen de evladıma 5 yılın sonunda gebe kaldım. Ve bir kaç gündür hiç iyi şeyler demiyorlar. Oğlum tekme attıkça ağlıyorum. Korkuyorum. Onu kaybetmek istemiyorum.
Allah sebepli ağlama vermesin. Dert vermesin. Gerisi çözülür.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah iyi şeyler olur. Sağolun.Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İyi düşünün iyi olsun