Durduk yere erekte olan erkekler

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
Buna bir cozum bulamiyor? Kadinlarin p.pisi yok niye bize soruyorsun derseniz, baska soracak kimsem yok. Az once adam tvde erekte halde sarki soyledi. Cok cirkin bir goruntuydu. Ic camasirlari da bunu engelleme mi?

Bakip gulmemek de zor.

Ya canım garip bi fizyoloji gerçekten :)

Olur olmaz yerlerde sürekli olanlar için ilaç tedavisi vs var ama kaçınıyor herkes.

E böyleyken de saklayacak bir yer yok haliyle

Lyanna Mormont senin bi anın vardı denizden çıkan erkeklerle ilgili o geldi aklıma

heycandan erekte olanlar var mesela how i met your mother'da da bunun esprisi vardı Marshall , Ted ve Barney ile video oyunu oynarken heycandan sürekli erekte oluyodu çok değişiyo yani çok saçma sapan şeylerden erekte olabiliyolar ama sana öyle gelmiş olabilir mi ya sjjjafbd hangi adam hangi kanal

Durduk yere nasil erekte oluyor ki kesin akıllarından birseyler geciyordur kendi kendine olan sabah erektesidir benim esimde nerdeyse hergun oluyor sabah gozlerini acmadan sertlesiyor onun haricinde olduguna sahit olmadim

Evde olmalarında sorun yok da, ders anlatırken ya da herhangi normal bir olay sırasında erekte olmaktan bahsettim. Bu durumdan kaçınmak için uygun erkek çamaşırı yok mu? Kadınların mesela süngerli sütyenleri var, göğüs üçları belli olmasın diye belki erkeklerde de vardır. Çok kötü durum, kızlar çok şanslıyız p.pimiz olmadığı için. Kanal trt müzikti ama şarkıcının adını vermeyeyim. Zaten çok tanıdık değil de hoş olmaz yazmayayım.

AbsolutPromise , benim problemim değil zaten bu erkeklerin problemi, nette bu durumdan rahatsız olmalarıyla ilgili çok şey okudum. Gereksiz duyar kasmışsınız.

AbsolutPromise , benim problemim değil zaten bu erkeklerin problemi, nette bu durumdan rahatsız olmalarıyla ilgili çok şey okudum. Gereksiz duyar kasmışsınız.
Erkekler buraya konu açıp bunu sorsalardı aynı cevabı verirdim. Her şeyi bu kadar incelemeye gerek yok. Çok rahatsız olan da kalın kot giysin sürekli.

Şehirdışındaydım yeni görebildim yorumunuzu.
O benim hobim ya ahaha

Bir keresinde de sabahın köründe şehirler arası bir otobüs yolcuğundaydım, en arka sıradayım o 40 numaralı beşli koltuklar. Sol uçta ben varım, üç koltuk boş, sağ uçta gençten bir çocuk oturuyor. Bir ara baktım çocuk uyuyor ama vücudu uyumuyor Günaydınn diye dikilen bir şey var orada hahfah kendi kendime güldüm geçtim

Tek dertleri oraları normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…