O markayı bilmiyorum ama kasette negatif çıkması normal erken daha düşük betayı algılıyor yaadete 4 gün kala akşam idrarıyla duratest erken gebelik testi yaptım anında silik bir çizgi çıktı kaset test de yapmıştım ama o negatif. Var mı kullanan bu testi ?
Umarım vardır, daha önce erken gebelik testinde kıpkırmızı pozitifle kanda negatifi görünce ve yeni bir marka deneyimleyince sormak istedimO markayı bilmiyorum ama kasette negatif çıkması normal erken daha düşük betayı algılıyor yabikaç gün sonra kasette de çıkar umarım vardır
Farklı bir markayla dene ama bekle bikaç günUmarım vardır, daha önce erken gebelik testinde kıpkırmızı pozitifle kanda negatifi görünce ve yeni bir marka deneyimleyince sormak istedim
Öyle yapacağım , olursa 3. gebeliğim olacak inşallahFarklı bir markayla dene ama bekle bikaç gün
Benmde 3 olacak inşallahÖyle yapacağım , olursa 3. gebeliğim olacak inşallah
Ne güzelll gönlünüze göre olsunBenmde 3 olacak inşallah
Duratestin fotosu varmı bendede pozitif çıktı emin olamadımadete 4 gün kala akşam idrarıyla duratest erken gebelik testi yaptım anında silik bir çizgi çıktı kaset test de yapmıştım ama o negatif. Var mı kullanan bu testi ?
Merhaba, testin fotosu yok çünkü attım aşırı silik gri bir çizgiydi zaten sonra başka testlerle de baktım onlar da negatif. Adet tarihim 11 ekimdi o sabah pembe lekelenme geldi sonra olmadı dünde bir kez geldi şu an normal akıntım var iki kez gebelik testi yaptım ikisi de negatif. Ben bu lekelenmeyi yerleşme olarak düşünmüştüm kasık ve bel ağrım da var çünkü ama testler beni yanılttı. Hala daha adet olmadım. TakipteyimCanım testin dotosunu atarmısın sonucun ne oldu peki
Canım mutlaka kan ver yerleşme yaşamıssn muhtemelen yerleşmede testte çıkmayabiliyor hayırlısı olsunMerhaba, testin fotosu yok çünkü attım aşırı silik gri bir çizgiydi zaten sonra başka testlerle de baktım onlar da negatif. Adet tarihim 11 ekimdi o sabah pembe lekelenme geldi sonra olmadı dünde bir kez geldi şu an normal akıntım var iki kez gebelik testi yaptım ikisi de negatif. Ben bu lekelenmeyi yerleşme olarak düşünmüştüm kasık ve bel ağrım da var çünkü ama testler beni yanılttı. Hala daha adet olmadım. Takipteyim
Sonucunuz ne oldu adet oldunuz muMerhaba, testin fotosu yok çünkü attım aşırı silik gri bir çizgiydi zaten sonra başka testlerle de baktım onlar da negatif. Adet tarihim 11 ekimdi o sabah pembe lekelenme geldi sonra olmadı dünde bir kez geldi şu an normal akıntım var iki kez gebelik testi yaptım ikisi de negatif. Ben bu lekelenmeyi yerleşme olarak düşünmüştüm kasık ve bel ağrım da var çünkü ama testler beni yanılttı. Hala daha adet olmadım. Takipteyim
Hayır adet olmadım. Biraz önce daya doctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı aynı idrarla artımed kaset yaptım onda hiçbir şey çıkmadı neden böyle oluyor yaaSonucunuz ne oldu adet oldunuz mu
Ben de öyle düşündüm aslında ama ayın 11 inden beri evde idrar testi yapıyorum hepsi negatif sadece bugün days doctor marka erken gebelik pozitif çıktı. Days doctor marka için çok iyi şeyler okumadım ama bakalım belki yarın veya öbür gün kan veririm aşırı moralim bozulduCanım mutlaka kan ver yerleşme yaşamıssn muhtemelen yerleşmede testte çıkmayabiliyor hayırlısı olsun
Ay bilemedim kan ver benceHayır adet olmadım. Biraz önce daya doctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı aynı idrarla artımed kaset yaptım onda hiçbir şey çıkmadı neden böyle oluyor yaa
Dayanamadım hastaneye gidiyorum kan vermeyeAy bilemedim kan ver bence
Haber ver mutlaka canımDayanamadım hastaneye gidiyorum kan vermeye
Haber ver mutlaka canım