Duratest erken gebelik testi

Hayırlısı olsun canım belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin şimdi daha rahat olursun
Teşekkür ederim, aslında 8 ekimde bolca akıntı yaşadım bu dönemimde hiç yaşamamıştım bat tarihi. 11 ekimdi geç yumurtladım diye düşündüm değerlendirdim sonra 11 inde bu lekelenmeyi yaşayınca ya yumurtluyorum ya da 28 eylüldeki ilişkimizin yerleşmesi diye düşünmüştüm yerleşme değil yumurtlamaymış adet olmazsam eğer 10 güne kadar her şey netleşir herhalde

Bat tarihimde ben de yoğun akıntı yaşadım gyno ferro sanol kullanıyordum o yapıyo dediler ama hala adet olmadım

Bat tarihimde ben de yoğun akıntı yaşadım gyno ferro sanol kullanıyordum o yapıyo dediler ama hala adet olmadım
Ben de multivitamin olarak pregnacare kullanıyordum ama sanmıyorum ondan olduğunu çünkü ben 2.bebeğime adet tarihine 2 gün kala o ayki tek ilişkiyle hamile kaldım yumurtlama olasılığım daha fazla yani umarım hepimizin gönlüne göre olur

Testlerime bakar mısınız? Hepsinde silik çıktı ama içinde artı med de olunca yalancı pozitiften korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20241015_202516.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 130
Son İlişkiden 14 gün sonra yaptım negatif çıktı adetim 1 gün geçmişti yaptığımda ama 15 gün oldu geçeli hala olmadım adeti bekliyorum bi daha da test yapmadım
Ay siz testi tekrarlasanız mı acaba belki şimdi çıkar ben korunmasız tek ilişkimden 10gün sonra kaset testte damlattığım ilk anda silik çıkan pozitifi 1gün sonra da kanda 61 ile pozitifi gördüm yani varsa 10-12 günde de çıkabiliyor

Testlerime bakar mısınız? Hepsinde silik çıktı ama içinde artı med de olunca yalancı pozitiften korkuyorum
Ben en sağdaki ve en soldakinde çok silik gördüm ama bunlar hemen mi çıktı ve markası neydi ? Ben bugün bundan daha koyu silikle kanda negatifke duvara tosladım umarım size öyle olmaz

Ben en sağdaki ve en soldakinde çok silik gördüm ama bunlar hemen mi çıktı ve markası neydi ? Ben bugün bundan daha koyu silikle kanda negatifke duvara tosladım umarım size öyle olmaz
10 dakika sonrasında falan çıktılar sonrasında biraz daha belirginleştiler tabii. Daha öncesinde de çok fazla test yaptım hiç birinde yalancı da olsa ikinci çizgiyi görememiştim ilk defa oldu ve 3 tane birden olunca Bi şüphelendim tabii ilk yaptığım artı med olduğu için güvenemedim ve diğerlerini yaptın o da freely marka

Freely markaya çok güvenirim ben çok aşırı silikle kanda 21 sonucunu almıştım ilk bebeğimde inşallah sizledir bebeğiniz adetiniz geçmiş miydi ?

Freely markaya çok güvenirim ben çok aşırı silikle kanda 21 sonucunu almıştım ilk bebeğimde inşallah sizledir bebeğiniz adetiniz geçmiş miydi ?
Çook teşekkür ederim olursa ilk bebeğim olacak 3 aydır istiyoruz hayır adetime daha 5 gün var

Evet işte ben de 14 gün geçmiş olsaydı çıkardı dedim bi daha da test yapmadım

Çook teşekkür ederim olursa ilk bebeğim olacak 3 aydır istiyoruz hayır adetime daha 5 gün var
İnşallah gönlüne göre olur canım adete 5 gün varken böyle çıkması normal geçsin bi o zaman daha iyi olur ama emin olmak için yarın test yap tekrar

Evet işte ben de 14 gün geçmiş olsaydı çıkardı dedim bi daha da test yapmadım
Geç döllenme yaşamış olabilirsiniz belki hani ilişki oldu sperm 3-4 gün yaşıyor siz spermin vücuttaki 3.gününde yumurtlarsanız yine 14-15 gün sonraya denk gelmiş oluyor

Ben göremedim canım ama kan testi her şeyi açıklıyor ben de hem duratestte hem de days doktorda silik pozitif gördüm idrar damlatır damlatmaz çıkan ama sonuç kanda negatif bence hiç kendini sıkıntıya sokmadan kan ver kurtul insan takıyor kafasına içi içine sığmıyor

Çizgi aşırı silik işte benimde aklım karıştı var mı yok mu diye bugün tekrar test yaptım normalde varsa eğer koyulaşması lazımdı ama yine o aynı çizgi çıktı büyük ihtimalle marka iyi değil bakalım hayırlı artık diğer aylara ümit bağlayacağım

Kesinlikle alınmaması gereken bir marka bence durum güncellemesi yapayım. 17 ekimde doktora gittim doktor endometrium kalınlığımın 7mm olduğunu gebelik lehine bir şey olmadığını sağ yumurtalığında 15mm yumurtamın olduğunu söyledi iyi şanslar diledi değerlendirdik bakalım ne olur adet gecikmesinin bugün itibariyle 10.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…