Kontakt Lens Durasoft 3 Colors!

Hatich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
434
0
Kızlar aranızda Durasoft 3 colors kullanan var mı? Yabancı forumlarda, Paris Hilton un lenslerinin Durasoft 3 colors Baby Blue olduğu söyleniyor ki ben bu lenslere bittim :KK16: Kullanan, deniyen yada bu lensle ilgili bilgisi olanlar lütfen yardım edin :KK71:

Eklentiler

• $paris_hilton.jpg
    $paris_hilton.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 406
Son düzenleme:
ayrıca bu renk biraz turkaza doğru gidiyor .bu rengi eskiden kullandım çok güzel.
ama bu kadına gitmemiş tam
markası freshlook fiyat numaralıda 60-70
düzde 50 fln galiba.
rengide koyu turkuaz

Hayır canım ben freshlookları değil :KK45: Durasoft 3 colors ı soruyorum :KK34: ben de freshlook kullandım ama bu freshlook değil :26:

bunlar baby blue değil bence..baby bluelar daha soft...aqua rengi bunlar...solotica cor azul tarzı bir rengi var...aqua bunlar kesinlikle...

bunlar baby blue değil bence..baby bluelar daha soft...aqua rengi bunlar...solotica cor azul tarzı bir rengi var...aqua bunlar kesinlikle...

Cevap için teşekkürler canım :KK70: Ben de bunları aqua ya benzettim canım ama sonra youtube ta bi çocuğun videolarını izledim. Durasoft 3 colors ın hem baby bluesunu hem de aquasını almış. baby blue rengi bildiğimiz gibi değil Durasoftta. yani canlı, belirgin bi mavi değil. Dediğin gibi daha soft.
cor azullar mavi ağırlıklı aqua rengi ise yanılmıyorsam yeşil barındırıyor.
Lenslerin doğallığı ve rahatlığıyla ilgili bi bilgin var mı canım?

Cevap için teşekkürler canım :KK70: Ben de bunları aqua ya benzettim canım ama sonra youtube ta bi çocuğun videolarını izledim. Durasoft 3 colors ın hem baby bluesunu hem de aquasını almış. baby blue rengi bildiğimiz gibi değil Durasoftta. yani canlı, belirgin bi mavi değil. Dediğin gibi daha soft.
cor azullar mavi ağırlıklı aqua rengi ise yanılmıyorsam yeşil barındırıyor.
Lenslerin doğallığı ve rahatlığıyla ilgili bi bilgin var mı canım?

canım ben satın alıp kullanmadım ama optikçide başka bir rengini denemiştim ve damarlı duruyordu..ancak çok rahat bir lensti..hatta yıllık lens için ince bile geldi bana ..dikkatli kullanılmazsa çabuk yırtılabilir gibi...renk dokusunu da freshlookların haresiz olanlarına benzetmiştim ben..zaten freshlook da durasoft da aynı firmanın markaları..o fiyata değmez diye düşünüp almamıştım hatırladıklarım bunlar :KK61:

canım ben satın alıp kullanmadım ama optikçide başka bir rengini denemiştim ve damarlı duruyordu..ancak çok rahat bir lensti..hatta yıllık lens için ince bile geldi bana ..dikkatli kullanılmazsa çabuk yırtılabilir gibi...renk dokusunu da freshlookların haresiz olanlarına benzetmiştim ben..zaten freshlook da durasoft da aynı firmanın markaları..o fiyata değmez diye düşünüp almamıştım hatırladıklarım bunlar :KK61:

Ben en çok pörtleklik konusu merak ediyorum :KK53: o ku-onuda bişey söylüyebilir misin canım :KK69:

Bu da Durasoft 3 Colors Baby Blue

Eklentiler

• $dsc05566q.jpg
    $dsc05566q.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 757
canım resimler yanıltıcı olabiliyor..imkanın varsa deneyerek almanı öneririm..
çünkü resimlerde soloticanın 3 lü opakları bile bombeli durmadığı gibi çoğunu resimde yassı ve basık görüyorum..özellikle topaziolar falan resimlerde sıfır bombeli gibi çıkıyor...

bunlar safir mavi ama yakından dokusunu görmen için koyuyorum canım...resmi tıklayınca daha da büyütüyor..gerçi ben yeşil tonlarını denemiştim ama dokusu aynen böyle duruyordu aynaya baktığımda..bence fiyatının lensi değil...

Imageshack - dsoftmontse7xk.jpg

Son düzenleme:
canım resimler yanıltıcı olabiliyor..imkanın varsa deneyerek almanı öneririm..
çünkü resimlerde soloticanın 3 lü opakları bile bombeli durmadığı gibi çoğunu resimde yassı ve basık görüyorum..özellikle topaziolar falan resimlerde sıfır bombeli gibi çıkıyor...

izmir de deniyebileceğim bi optik bulabilsem hemen gidip deniycem canım :KK16: opak seri konusunda haklısın. bazı fotolarda harikalar yarattığı bi gerçek :KK34:

işte bunu gördükçe alasım geliyor. ya bu kesin durasoft 3 colors aqua :KK52: :KK52: :KK52: :KK28: :KK28: :KK28:

Eklentiler

• $Blonde_Bob_Hairstyle1.jpg
    $Blonde_Bob_Hairstyle1.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 580
işte bunu gördükçe alasım geliyor. ya bu kesin durasoft 3 colors aqua :KK52: :KK52: :KK52: :KK28: :KK28: :KK28:

canım bunlar durasoft olamaz imkansız yani lensin yapısı bu degil cünkü ben de bir kaç resim koyiyim lensin yapısını görmen acısından özelden yazdıgına burdan cvp veriyorum :))

$misty.JPG $dura misty grey.JPG $dura misty.JPG $dura 3 colors bb.JPG

durasoft u kullanan çok ünlü var aslında..şenay akayın falan da durasoft kullandığını duymuştum..paris hiltonun resimlerinin çekildiği mesafeler zaten dikkat edersen lensin dokusunu belli etmeyecek kadar uzak mesafeler..bir de bulunduğu ortamdaki ışıklar flaşlar falan var...bence paris durasoft kullanıyor ancak lens sadece uzaktan güzel görünüyor...durasoft = freshlookun yıllık hali...durasoftten 1 renk almak yerine aynı paraya freshlookun bütün renklerinden al çeşit çeşit kullan daha iyi...

Son düzenleme:
paris hilton zaten imaj olarak örnek alınacak birisi değil bence..nerede yapmacık şeyler var hep onları buluyor....parası var doğru harcamasını bilmiyor...lens rengi seçimi bile çok yalnış..o kadar sarı saça okyanus mavisi denicek kadar koyu mavi hiç olmamış..gri tonları tercih etmeliymiş aslında...yok ama kafa takılmış ille mavi olacak çamurdan olacak..

ay bu öcü gibi ya :KK37: peki Paris in kullandığı hangi markadır sence?
canım ben o son koydugun resme göre söyledim bunlar durasoft degildir diye bence cidden değil yani hareli bir lense benziyor gözündeki çünkü.. daha önce başka bir başlıkta kızlarla durasoftları knşmuştuk hatta sormuştum ben yine kullanan var mı diye yine yabancı bir forumda şu en üstte koydugum misty grey rengin aqua sını koymuştum resmini o çok doğal görünüyordu ama toric lensti hatta toric lenslerin yapısı farklı mı oluyor diye de sormuştum o zaman :)) canım bence durasoft alana kdr al bi solotica cor serisi daha iyi cok daha dogal yani en azından kahve gözler için istiyorsan :))
ama açık renk gözlü olsam acuvue markayı tercih ederdim cidden açık renk gözlerde çok doğal duruyor bir de adore lar çok doğal duruyor açık renk gözlerde.. senin gözlerin de çok koyu değil diye hatırlıyorum meller sana çok yakışmıştı adore hiç denedin mi adore un da aqua rengi çok güzel ama pupil boşlğu fazla geniş bu yüzden açık renk gözlerin kullanması daha hoş durur..

canım ben o son koydugun resme göre söyledim bunlar durasoft degildir diye bence cidden değil yani hareli bir lense benziyor gözündeki çünkü.. daha önce başka bir başlıkta kızlarla durasoftları knşmuştuk hatta sormuştum ben yine kullanan var mı diye yine yabancı bir forumda şu en üstte koydugum misty grey rengin aqua sını koymuştum resmini o çok doğal görünüyordu ama toric lensti hatta toric lenslerin yapısı farklı mı oluyor diye de sormuştum o zaman :)) canım bence durasoft alana kdr al bi solotica cor serisi daha iyi cok daha dogal yani en azından kahve gözler için istiyorsan :))
ama açık renk gözlü olsam acuvue markayı tercih ederdim cidden açık renk gözlerde çok doğal duruyor bir de adore lar çok doğal duruyor açık renk gözlerde.. senin gözlerin de çok koyu değil diye hatırlıyorum meller sana çok yakışmıştı adore hiç denedin mi adore un da aqua rengi çok güzel ama pupil boşlğu fazla geniş bu yüzden açık renk gözlerin kullanması daha hoş durur..

Ben lensin rengine bittim canım. çok hoşuma gitti :KK16: solotica da hangi renk buna yakın olur ki?
Adoreleri çok araştırdım ama dediğin gibi onlar çok açık renk gözler için hatta renkli gözler için resmen :KK43: benim gözler kahverengi ama öyle çok açık ta değil çok koyu da değil

X