Duphaston kullananlar yan etkileri neler?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
test tarihime 8 gün olmasına rağmen aşırı göğüs hassasiyetim war kızlar

duphastona hala dewam ediyorum sebebi bu olabilir mişutarafagitti
hamilelik belirtisi için erken değil mi:uhm:

• Konu Sahibi EU1
Canım bana drum duphastonu adet olmam için vermişti bende kist vardı, ilacım bitmeden regl oldum ama bi yan etkisinide görmedim. Drum regl olmamışsın kist var ancak ilişkiye devam edin belki bu arada hamile kalabilirsin demişti. ben regl olmuştum.
neden duphastona devam ediyorsun?ne için kullanıyordun sen?

• Konu Sahibi EU1
canım ben yumurta takibinde klomen+menogon ve çatlatma iğnesi kullandım
ilk ilişki sonrasında dr duphaston verdi
gebelik olursa bebeğin tututnması içinmiş
gebelik olmazsa da gününde adet olursun adetin gecikmez dedi

• Konu Sahibi EU1
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hayır hayır ben hiç bi zaman anne olamıcam galiba
:1no2::1no2::1no2: 21.gün progesteron testi yapılcaktı tahlil sonucunu biraz önce aldım 15 çıkmış ama beta hcg 2.1 prolaktin 48:1no2::1no2::1no2:
yani göğüs ağrılarımın sebebi yine prolaktinim yükselmiş

oysa bu ay nekadar ümitlenmiştim :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ilk kez iğne tedavisi olmuştum ama yumurtlama olsun diye önce düşürdüğümz prolaktin yine fırlamış:çok üzgünüm:

allahım bu nekadar zor bi imtihan
bu ayın da ümitleri hayalleri uçup gitti

yıkıldımsenağlamasenağlamasenağlama

• Konu Sahibi EU1
olucaksın canım neden olmayasın öyle deme yıklımaa yılmak yok bende 5 haftalık bi düşük yaptım bebege ara verdim piskolojim çok bozuldu şimdi tam toparlandım derken şimdde 2 aydır panik atak tedavisi görüyorumm bu engel degil bebek sahibi olmam için ama hamile kadıgımda daha kötü olurum diye korkuyorum şunu düşün senden daha çok çaba sarfedenlerr bi çok kezz tüb bebek deneyenlerr onlarr yılmıyomu yılıyo ama ayakta duruyolar ve sonunda rabbim yüzlerine gülüyo onuniçin çok dua et vee yılmaa ALLAHA emanet oll rabbim gönlüne göre versin

• Konu Sahibi EU1
Merhabalar arkadaşlar... Benimde bir sorum olucak yan etkileriyel alakalı... Ben bu ilacı "adet söktürücü" olarak biliyorum.

Bana adetimin 16. gününden itibaren kullanmamı söyledi doktor, kanlı akıntı yaşıyordum...

Sorum şu; bu ilacı kullandıktan sonraki adetlerimde aşırı derecede kan gelme gibi bir durum oluyor mu?

Buna göre önlem almak zorundayım maalesef

• Konu Sahibi EU1
selam arkadaslar.bende duphaston kullanıyorum dr.gecen hafta yazdı. benım kısttım var onun için duphaston verdi.kist bazen agrı yapıyor dıye gıttım sık sık kıst cıkıyor sılınsede tekrarlıyor.ilac tedavısıyle sılınıyor.hepımıze gecmıs olsun.:Saruboceq:

Merhaba arkadaslar bende duphaston kullanıyorum.dr um bebek tedavısı ıcın klomen kullandırttı ve catlatma ıgnesı yaptı.sonrasında bu ılacı verdı.sımdı nolcak yanı:reglı olursam dr tekrar gıtmelımıyım sonrasında ne gıbı bır tedavı uyguluyorlar bılen varmı

dr bana da bugün yazdı kist olmuş, hemen başla 6 gün iç 1 hafta bekle adet olursun dedi, olmazsan gel gebelik mi var ayrıntılı araştıralım dedi, usg de kisti görünce kan testi istemedi ama ben her ihtimale karşı onu da yaptırdım çünkü bazen bebek kistin arkasına saklanmış ve çok minikse görülememiş olabiliyormuş, bakalım yarın duruma göre ilaca başlarım, ama dediğim gibi bana adet olmam için verdi bugün 43. günüm benim de getirsin diye verdi ama....

canım diğer topikte yazdım bu ilacı bende 7 ay kullandım bi yan etkisi olmaıd bende hatta 3 ay kullandıkyan sonra dktrumu değiştirdim o sordu yan etki yaptımı diye bende yok dedim tekrar o da bu ilacı verdi
adet düzensizliği varsa düzeltiyo bebiş varsa düşük olmamasını sağlıyo canım
korkmana gerek yok
geçmiş olsun

Herhangi bir şişlik oldu mu vücudunzda? yani kilo almış gibi,ödem olmuş gibi bi durum var mıydı?

Forma yazilanlar çok olmuş ama ben yine de yazayim belki benim gibi girip okuyanlar olur. Ben bu ilaci bir ay kullandim bende şişlik yaptı görenler hamile olduğumu saniyorlar o kadar yani. Bunun dişinda adetime bir hafta kala ara kanamam oldu lekelenme tarzında çok az sonra kesildi yerleşme kanamasi sandim test yaptirdim negatif cikti ama hala adet olmadim. Bu arada ilaci kullanma sebebim gebelik olursa tutunsun diyeydi adetlerim düzenli çünkü umarim birilerine yardimci olmusumdur

Kullandıgınız bu ilaç kilo yapıyor mu??.

Merhaba bende aşılama oldum dün.doktorum duphaston verdi ama internette biraz araştırınca çok bulantı yaptığını okudum şuan içmeye korkar oldum.lütfen kullanan arkadaşlar yan etkileriyle ilgili daha detaylı Bilgi verebilir mi?

11 haftalık hamileyim. sabah ayağı kalkar kalkmaz sancısız kanamam başladı. doktor bu ilacı verdi düşük riski var diye. ben pek bilgi edinemedim. ilaca başlayacağım ama anormal bi durum olur mu? bilen var mı?

Merhabalar bende aynı durumdayım ilaç kullanım sonrası adetle kisti attınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…