• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanan varmı

ben kullanıyorum o ilaçları kullandıgımdan beri yuzumde sivilce eksik olmadı ben ade tdüzensizliği için kullanıyorum 5 aydır kullanıyorum

bende klomen kullanıyorum bu ay başladım.yan etkileri hakkında bilgim yok ama sivilce henüz olmadı bende ilerde olurmu bilmiyorum ama.senin sorunun ne askin

hayatım bunla rhormon içeren ilaçlar olması normal yani bnd eoldu hemd ekocaman kocaman boynumd abilem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım hormon dengem bozuldu

slm arkadaşlar ben 1,5 yıldır denememize rağmen anne olamadım.dr polikistik overleşme var dedi.adetim çok düzenlidir oysa.hormonlarım hsg em eşimin spermiyogramı normal ama olmadı.dr bana 6 boyunca duphaston ve klomen verdi.bu ay yeni başladım.genelde bu ilaç adet düzenlemek için veriliyomuş.ama benim adetlerim dk şaşmaz anlamadım.

aynı zamanda bu ilaç rahim içini desteklşiyor hayatım eger hamilelik oluşursa düşük ü engellemek için veriliyor...........

klomen ve duphastonu kullanarak hamile kaldınmı peki:?ben daha bu ay yeni başladımda çok streste yapıyorum bu konuda.sürekli aklım acaba hamile kalıcakmıyımda.

işte bnmkid esürekli onda ve kocamın spermlerind ehayatım sürekli aynı bu ay son kez kullandım ama bakalım adet olacak mıyım ki kesinlikle olacagım hiç inancım yok bnm...............cumayı beklşiyorum ben hala hamiş degilim yani

sorun yok canım sebepsiz infertilite ama 4ay kullandım olamadı sonra hsg çekildi onda da sorun yok iğnelere başlayacaktık 2 aydır kist var başlayamadım bu ay yasmin kullanıyorum kisti eritmesi için

hayır bnd eyok eşimde olup olmadıgını bilmiyorum canım bnm onua dr a diyecegim ki bugün spermiyogram istesin

Back