• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duphaston hakkında yardım!!!

bayram_043

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
341
84
118
42
arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı. dostinex le düşürdük fakat adetim eskisi kadar yoğun değil dediğimde duphaston verdi. ama kullandığım günden beri göğüslerimde inanılmaz bir şişlik ve acıma var bugün son günü hapın. 10 gün oldu. inşallah bu hassasiyet geçer.

arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı. dostinex le düşürdük fakat adetim eskisi kadar yoğun değil dediğimde duphaston verdi. ama kullandığım günden beri göğüslerimde inanılmaz bir şişlik ve acıma var bugün son günü hapın. 10 gün oldu. inşallah bu hassasiyet geçer.

mrblar bend ekulanıyroum suan duphaston ama 6 gun kullanıcam ayrıca bana adetın 22.gunu dıye verdı dedıklerın bend eolmuyo sadece cok halsızlık aypıyo elım kolum kalkmıyoo:((klomen ıle beraber kullanıyroum benn bebişş için

Dupaston adet söktürücü canım.2-3 gün içerisinde adetin sökülür.göğüslerindeki hassasiyette büyük ihtimal ondandır.adetin bitince geçer i,nşallah.

mrblarr bend ekullanıyroum ama klomenle beraber hamışş kalmak ıcın bende halsızlık yapıyoooçgöğüslerde bı şişkinlik yokk....adetın 22.gunu ıcııyorumm 6 gun devam edıyroumm

duphastonun sadece adet söktürücü özelliği mi var? benim adetim bir keresinde 10 gün sürmüştü. doktor rahim duvarında kalınlaşma var demişti. bu ilacı vermişti. ne amaçla verdi bilmiyorum ama. bir daha karşılaşmadım böyle bir şeyle.

duphastonun sadece adet söktürücü özelliği mi var? benim adetim bir keresinde 10 gün sürmüştü. doktor rahim duvarında kalınlaşma var demişti. bu ilacı vermişti. ne amaçla verdi bilmiyorum ama. bir daha karşılaşmadım böyle bir şeyle.

ne güzel ilaç iyi gelmiş demek ki bu ilaç adet sorunu olanlara veriliyor. galiba hormonları düzenliyor...

Back