- 22 Şubat 2023
- 637
- 470
- 29
- Konu Sahibi yenibirhayal
İlaç içmiyorum ki sadece pazar günü test yaptım negatifi görünce adet sokturucuden içtim ama hala olmadım pazara kadar sokturmezse hastaneye gidicemNe zaman bırakacaksınız ilacı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç içmiyorum ki sadece pazar günü test yaptım negatifi görünce adet sokturucuden içtim ama hala olmadım pazara kadar sokturmezse hastaneye gidicemNe zaman bırakacaksınız ilacı peki
Adet söktürücüyü tek sefer mi kullandın? 4 5 gün kullanılması gerekmiyor mu minimumİlaç içmiyorum ki sadece pazar günü test yaptım negatifi görünce adet sokturucuden içtim ama hala olmadım pazara kadar sokturmezse hastaneye gidicem
Normalde adet olana kadar iç demişti doktor bana zamanında ama fazlası zarar herşeyin ben hep 2 tane içtim bu yaşıma kadar o şekilde söktürdü ne gerek var olana kadar içmeye zaten sokturuyor diye sabah akşam içiyordum bir hafta içinde sokuluyordu ama sadece bı tane içtim ben ya hamileysem diye ama bilmiyorum ya kafam karıştı iyice hamile olsam cikardi herlade bu zamana kadarAdet söktürücüyü tek sefer mi kullandın? 4 5 gün kullanılması gerekmiyor mu minimum
Yani çıkardı evet çok çok düşük ihtimal diğeri. Yumrtalama zamanınızı biliyor musunuz üstüne 16 gün sayın ona göre anlaşılırNormalde adet olana kadar iç demişti doktor bana zamanında ama fazlası zarar herşeyin ben hep 2 tane içtim bu yaşıma kadar o şekilde söktürdü ne gerek var olana kadar içmeye zaten sokturuyor diye sabah akşam içiyordum bir hafta içinde sokuluyordu ama sadece bı tane içtim ben ya hamileysem diye ama bilmiyorum ya kafam karıştı iyice hamile olsam cikardi herlade bu zamana kadar
Hayır bilmiyorum vala en son 22 günde yaptım yumurtlama göremedim daha da yapmadım bendeYani çıkardı evet çok çok düşük ihtimal diğeri. Yumrtalama zamanınızı biliyor musunuz üstüne 16 gün sayın ona göre anlaşılır
Hiç silik çıkmadı mı pekiHayır bilmiyorum vala en son 22 günde yaptım yumurtlama göremedim daha da yapmadım bende
Hayır yarın gidip kan versemmi acabaHiç silik çıkmadı mı peki
Brnce de kan verin negatif çıkarsa doktora gidersinizHayır yarın gidip kan versemmi acaba
Karnimda daha doğrusu gogsumun alt kısımları ağrıyor göbeğim yani tam anlatamadim ama biraz göbeğim de var malum eğilip kalkınca agriyo ya niye acabaBrnce de kan verin negatif çıkarsa doktora gidersiniz
Ona bir fikrim yok. hayrolsun inşKarnimda daha doğrusu gogsumun alt kısımları ağrıyor göbeğim yani tam anlatamadim ama biraz göbeğim de var malum eğilip kalkınca agriyo ya niye acaba
Dun ilişki oldu eşimle afedersin böyle kahverengi gibi bı akıntım olmuş hiç böyle bir şey yaşadın mı senOna bir fikrim yok. hayrolsun inş
Yok hiç yaşamadım, adetime 1 2 gün kala olmuştu o da adeti tetiklemişti hemen adet olmuştum ama öyle aradmnemde bir şey olmadıDun ilişki oldu eşimle afedersin böyle kahverengi gibi bı akıntım olmuş hiç böyle bir şey yaşadın mı sen
Basım çok ağrıyor parol içsem acaba sıkıntı olur mu yaYok hiç yaşamadım, adetime 1 2 gün kala olmuştu o da adeti tetiklemişti hemen adet olmuştum ama öyle aradmnemde bir şey olmadı
Hamilelere veriyorlar parol, ateşin çıkarsa ya da üşürsen de kullanabilirmişsinBasım çok ağrıyor parol içsem acaba sıkıntı olur mu ya
Geçmiş olsun cnmBasım çok ağrıyor parol içsem acaba sıkıntı olur mu ya
Geçti biraz yemek yedim bakalım yarın kan vermeye gidicem inşallah güzel haberler alırımHamilelere veriyorlar parol, ateşin çıkarsa ya da üşürsen de kullanabilirmişsin
Hadi bismillahGeçti biraz yemek yedim bakalım yarın kan vermeye gidicem inşallah güzel haberler alırım
Ben şimdi bı hesaplama yaptım aralıktan ocağa kadar adet dongum 25 ocagin 15 inden Şubat'ın 27 e kadar 36 gün Şubat'ın 27 sinden bugune kadar dA 38 gün olmuş gittikçe artıyor günler kafam allak bullak ya sence normal mi bu yaHadi bismillah
33 gün olmuş pardonBen şimdi bı hesaplama yaptım aralıktan ocağa kadar adet dongum 25 ocagin 15 inden Şubat'ın 27 e kadar 36 gün Şubat'ın 27 sinden bugune kadar dA 38 gün olmuş gittikçe artıyor günler kafam allak bullak ya sence normal mi bu ya
İşte biz buna adet düzensizliği diyoruz ama bir iki gün kayması normal 1 hafta kadar gecikme sorun oluyor sanırımBen şimdi bı hesaplama yaptım aralıktan ocağa kadar adet dongum 25 ocagin 15 inden Şubat'ın 27 e kadar 36 gün Şubat'ın 27 sinden bugune kadar dA 38 gün olmuş gittikçe artıyor günler kafam allak bullak ya sence normal mi bu ya