Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
gelinligi acaba zamanin ünlü bir modacisi mi tasarlamis
bir bilgin var mi canim?
işte hala gracein bu gelinliğinden etkilenerek gelinlikler yapılıyor.
2010 gelinliiklerinden biri...
bak parlayanyildizim, burada uyuşuyoruz. ben de mükemmel bir tesettür gelinlik çıkar bu modelden diye düşünürüm hep. hatta neden bizim tasarımcılar sürekli korse gövdeli açık gelinlikleri kapalı hale sokmaya çalışırken buna bir el atmazlar diye düşünürüm. yakayı kapatmanın en iyi yolu dantel işte. bunun kibar bir astarlısı ve daha bol kesimlisi de harika olabilirdi.
mesela bu kız hem duvaktan hem gelinlikten esinlenerek uyarlama yapmış:
okypete, konun harika. başka postlarda da görmüşsündür benim de en sevdiğim gelinlik bu. sadece etek kısmının başlangıcı farklı olsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum. ama kuyruktaki ayrıntı filan da süper. kadın zaten çok güzel. bence duvak stili de çok hoş.
canım.şimdi buldum.
Aktrisin gelinliği MGM stüdyolarının Oscar ödüllü kostümcüsü Helen Rose tarafından tasarlanmıştı
uyusmuyoruz diye düsünmedim ki canim, fotograftaki gelinlik biraz farkli da olsa hosmus
ama grace kraliceninki daha hos, kesinlikle türbanli bir gelinlik yapilabilinir olumunekankayizsmile
tesekkür ederim canim, arastirip ögrendigin icin opuyorumnanaktan
kadın çok güzellll
kaç yılına ait fotolar acaba güzel çıkmış :)
Bu arada bu güzel gelinlik Valentino tasarımı, merak edenlere söyleyeyim..
Gelinlik gerçekten çok güzel ve zarif, kendisi de öyle, fotolar da Kelly'nin filmlerinden sahne gibi gözüküyor çok hoş.. Yalnız ben böyle soğuk güzelliklerden pek hoşlanmıyorum, evet hoş kadın ama çok soğuk bir güzelliği var insanın içini ısıtmıyor..Zaten ben Kelly'nin hiç şöyle doya doya bir kahkaha attığı fotosunu görmedim hepsinde aşırı ölçülü, buz gibi bir surat ifadesi..
Yalnız boynuz kulağı geçer derler kızlar, siz bir de Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi'nin güzelliğini görün, dünyanın gelmiş geçmiş en güzel prensesi kesinlikle Charlotte..Dolgun dudaklar, zümrüt yeşili gözler, ufacık kalkık bir burun afet gibi birşey..Bir araştırın, bana hak vereceksiniz..