• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Dünyanın, gelmiş geçmiş ,en güzel prensesinin gelinliği

grace kelly bnm favorimdir zaten:61: kadın çoook asil. gelinlikte bu asilliği iyi yansıtmış. gelinliğin üst kısmını çok seviyorum. ancak alt kısmı daha farklı olabilirdi. eylülde düğünüm var. grace nin gelinliğinin üst kısmından oldukça esinlenicem gibi... çünkü straplez leri hiç sevmiyorum. bence bu şekilde çok daha asil. ince kola dantelden kol çoook yakışıyorr...

Önceki sayfalarda var mı bilmiyorum ama yine de ekleyeyim. Müzede sergilenen gelinliğin ayrıntılarına bakalım...Gelinliğin üzerinde ve aksesuarlarda görülenler bildiğim kadarıyla gerçek inci arkadaşlar...

scan0007.jpg

scan0005.jpg

scan0006.jpg

scan0002.jpg

scan0003.jpg

Aklıma geldi videosu vardır gelinliğin diye. :D Tabi ki var. Gelini canlı halde görmek isterseniz buyrun. Kilise görüntüleri tam 2.00da başlıyor.

[video=youtube;HJXcE5KmSqM]http://www.youtube.com/watch?v=HJXcE5KmSqM[/video]

gelinlik güzel ama gelinliği taşıyan da kadın yani...adam cok iyidir umarım yoksa çekilmez ayol...kadının güzelliği ve asaletinin yanında adam sönük kalmış...

Back