Dünya'nın en seksi bayanları

ceyda_26

CİCİMMMM
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
1.776
1
46
[FONT=comic sans ms,sans-serif]DÜNYANIN EN SEKSı ıSKELETORLARI[/FONT] [FONT=comic sans ms,sans-serif] LÜTFEN KıMSE ZAYIFLIYACAĞIM DıYE BU HALE DÖNMESıN[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] BıRAZ GIRTLAĞA SAHıP OLMAK YETERLı
[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
att345372.jpg
[/FONT]

[FONT=comic sans ms,sans-serif]
att345374.jpg
[/FONT]
att345373r.jpg
D&

ay bunlar gercek olamaz ya
gecenlerde is yerindede müdür bir mail gönderdi, ayni burdaki gibi kizlar fotosu vardi ve kaslari acayip sismis adamlar vardi
sonra müdür dediki bir bilgisayar programi varmis, böyle yapiyorlarmis, inanmiyorum pek,
böyle olupta hasta olmayan yasayabilen

zaten bacaklar incecik ama yüzleri gayet normal....zayflayan her yerden zayflar...bunda programla oynamşlar kesin resmde

dogru yada diil
allahim sükürler olsun halime vallahi kiloluyum fazlam var diyorum ama bunun yaninda kadin gibi kadinim ya :)
ay kendimi cok sevmis gördüm :)

kızlar far ettınız mı 3 ununde göbeğinde aynı dövme var.resımlerın sadece kafaları farklı gerısı aynı yanı bu kadra saf mı sanıyor mıllet bızı ya tehessüf ediyorum yanı

Son düzenleme:
kıslar bende gerçek olduğuna inanmıyorum sizler gibi
bi insan bu kadar zayıf olupta nasıl yaşar dimi ama

bide o vücuda jartiye giymiş balamız delikafadulden bu kemik torbasını kim ne yapsın yahu delikafadulden kıslar ne çok zayıflık nede aşırı kiloluk yakışmıyo ya ne bi bayana nede bi erkeğe orta kara en güzeli resim fotomontaj ama böyle tipler var yahu zayıf olcam diye sağlıklarından oluyolar can boğazdan gelir valla :)))

benim bir tanıdığımın vücudu soyununca aynen bölee 37 kilo 160 boya...
halada yemek yemiyor kilo alıcam diye...
şuan 32 yaşında olmasına rağmen erken menepoza girdi.. kansız.. hali yok.. yaşama isteği yok.. daha da neymiş zayıf olacakmış.. şuan psikologlarda uğraşıyorlar yemek yedirmek için...

X