'Dünyanın en güzel kızı'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
RUSYA'NIN başkenti Moskova'da yaşayan 9 yaşındaki Kristina Pimenova, "dünyanın en güzel kızı" olarak tanınıyor.

Roberto Cavalli, Vogue ve Armani gibi moda devleri tarafından manken olarak kullanılan Pimenova, yaşına rağmen fotoğraf paylaşım platformu Instagram'da 300 bin takipçisi olan ünlü bir isim. 3 yaşından beri modellik yapan kızın, küçük yaşta olması birçok kullanıcının eleştirilerine de neden oluyor.
Birçok kişi Pimenova'nın ailesini "kızlarını kötü örnek olarak yetiştirmekle" suçluyor.

maşallah nekadar tatlı allah ailesıne bagıslasın amınnn...

ay maşallah nasıl da şirin
da egosunu kontrol etmek ne zor olur şahsen ben çocuğum böyle olsa cesaret edemezdim kıyamazdım..

evet bayılıyorum bu kıza, uzun zamandır profil fotoğrafı olarak kullanıyorum kendisini :) genellikle güzellik ile şans ters orantılıdır ama umarım güzel bir ömür geçirir :)

aynen
bir de bi zenci çocuk vardı gözleri simsiyah
yeminle ben ondan güzeli görmedim daha ... ama görür müyüm vardır muhakkak vardır her zaman daha güzeli...

bi kaç sene sonra pek masumane pozlar verdirmeyecekler sanırım

maşallah çok güzel cidden ama oturarak o pozu nasıl verdirmişler çocuğa sıska bir kadını andırıyor orda hiç beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…