Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynını düşündüm sondan 3 te kadınsı bir poz vermiş ama çekene çektirene kızmak gerek..gerçekten çok güzelmiş, umarım aile dengeyi kurabiliyordur, yoksa geleceği sandıkları kadar parlak olmayabilir
bu arada sondan üçüncü yerde oturduğu foto hiç hoş değil
Ben de begenmedim o fotografi. Yaşına uygun degìl hìçgerçekten çok güzelmiş, umarım aile dengeyi kurabiliyordur, yoksa geleceği sandıkları kadar parlak olmayabilir
bu arada sondan üçüncü yerde oturduğu foto hiç hoş değil
Evet ben de onu düşündüm.çok guzel kız evet, ama '' dünyanın en guzel kızı'' tanımı yanlıs bence :d
dünyada ne insanlar var..
küçüklükten berı '' dünyanın eni'' kısmına takılı kalmısımdır nerden bılıyonuz en guzeli oldugunu :d
Allah aşkına bu kızın nesi eksik?
Mune maalesef son zamanlarda kız çocukları kadın gibi giydirmek moda sayılır oldu.Rengarenk,çiçekli böcekli kıyafetler yerine,soğuk renkler,kadınsı bluzlar,elbiseler,mini etek altına uzun çizmeler, vs.revaçta.Erkek çocuklarıda aynı şekilde yaşlarına uygun giydirmek yerine bi nevi "delikanlı adam" gibi giydirmek moda...Böyle giydirince "ne kadar tarz giydiriyorsun çocuğunu,çok tarz çok havalı bu çocuk,çok canlar yakacak" oluyor ve anne babalarda bu sözlere gururlanıyor
kotonun buna benzer bir reklamımı olmuştu oky..sanki öyle bir şey hatırlıyorumrus çocuk modellerde böyle bir furya var. çoğu makyajlı ve küçük kadınlar gibi pozlar içinde. bulursam onlardan resimleri koyarım buraya