'Dünyanın en güzel kızı'

Masallah kiz cok tatli. Ama bu yasta böyle pozlar, giyimler olmamis. Cocuga cocuk gibi davranmali. Ciks yakismamis

kız çok güzel gerçekten,zaten rus ve slav halkının geneli güzeldir
mendilci kızda çok güzelmiş.

gerçekten çok güzelmiş, umarım aile dengeyi kurabiliyordur, yoksa geleceği sandıkları kadar parlak olmayabilir

bu arada sondan üçüncü yerde oturduğu foto hiç hoş değil
aynını düşündüm sondan 3 te kadınsı bir poz vermiş ama çekene çektirene kızmak gerek..

Evet ben de onu düşündüm.
Çok güzel maşallah evet ama şahsen aynı derece hatta belki de daha güzel bir kız tanıyorum.
Türkiye'de hem de :)

Ya bunun gibi milyon tane çocuk var, neresi en güzel çocukmuş bunun?

Hem yaşı küçük oldugu için hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Yetişkin bir kadın gibi makyajdır, giydirmektir... Kadının meta olmasına karşı degilim ama çocukların bu şekilde meta olması hiç de hoşuma gitmedi. Sanki ortada yetişkin kadın kalmadı da bu çocugu kullanıyorlar...

Maşaallah güzel bir çocuk evet ama inşaallah henüz erişkin bir kadın olmadığını, çocuk olduğunu kavrar ve çocuk gibi yaşamasına izin verilir, bende siyah çizmeli oturarak verdirilen pozu hoş bulmadım, o pozu verdirenler çocuğa çocuk gibi değil kadın gibi yaklaşmış.

Mune maalesef son zamanlarda kız çocukları kadın gibi giydirmek moda sayılır oldu.Rengarenk,çiçekli böcekli kıyafetler yerine,soğuk renkler,kadınsı bluzlar,elbiseler,mini etek altına uzun çizmeler, vs.revaçta.Erkek çocuklarıda aynı şekilde yaşlarına uygun giydirmek yerine bi nevi "delikanlı adam" gibi giydirmek moda...Böyle giydirince "ne kadar tarz giydiriyorsun çocuğunu,çok tarz çok havalı bu çocuk,çok canlar yakacak" oluyor ve anne babalarda bu sözlere gururlanıyor

Tamam güzel çocuk ama bunun gıbı ne çocuklar var..nıye en'i bu..

Ayrıca buyuyunce suanki modeller gıbı olcak..en az onlar kadar güzel..bı farklılıgı yokki onu olaganustu yapan..

Bu yasta ruj surmesıne de karşıyım:S

zaten en güzel diye bişey yoktur,güzellik yarışmalarına bile herkes katılmıyor
dışardada ne güzeller var,onlar ortalığa çıkmadığı için
ee bunlarda şov dünyasında olunca en güzel diye tabir ediliyor
güzelin güzeli vardır elbet,ama kız gayet güzel, bi kız maşallah
büyüyüncede bebek gibi bi ,su gibi bi kız olacak.

rus çocuk modellerde böyle bir furya var. çoğu makyajlı ve küçük kadınlar gibi pozlar içinde. bulursam onlardan resimleri koyarım buraya

Hiç tasvip etmiyorum böyle şeyleri, çocuk çocuk gibi giyinmeli, çocukluğunu da doya doya yaşamalı, nasılsa büyüyünce erişkin bir kadın veya erkek olmanın gerekliliklerini yapacaklar, daha el kadarken kadınsı veya erkeksi olmanın bir manası yok, bu çocuklar mutsuz oluyor sonra

rus çocuk modellerde böyle bir furya var. çoğu makyajlı ve küçük kadınlar gibi pozlar içinde. bulursam onlardan resimleri koyarım buraya
kotonun buna benzer bir reklamımı olmuştu oky..sanki öyle bir şey hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…