Dünyanın en genç alkoliği!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Dünyanın en genç alkoliği
Henüz 2 yaşında ama 1 şişe şarap ile 1 birayı sadece birkaç dakika içinde bitiriyor.

DIŞ HABERLER/milliyet.com.tr

Dünyayı şoke eden Çinli 2 yaşındaki çocuk ne süt ne de başka birşey içiyor. O bir çok yetişkinin içemeyeceği kadar Alkol tüketiyor. Hem de sadece birkaç dakika içinde.

Gören herkesin inanamadığı küçük çocuk daha 1 yaşındayken ilk birasını içmiş. Çocuğun ailesi ise ona süt ya da normal içeçekler içirmek için adeta savaşmış ancak sonuç alınamamış.

Yerel medyada büyük tepki çeken aileye her geçen gün tepki artıyor. Yetkililer 2 yaşındaki bu erkek ailesinden alınması gerektiğini düşünüyor.

ağzının orta yerıne yedı mı tokatı kendıne gelır 2 zırlar
3 zırlar sonra acıktı mı mecburen yıyecek

Çinli ise şaşırmıyorum artık

Ailesinin açıklamasına da yürek dayanmaz, süt ya da normal içecekler için adeta savaş vermişler, vah yazık...

Çinlilerse söz konusu ne çıkacak başka nasıl bir tuhaflıklar yapmışlar diye bekliyoruz malesef ki olacak minicik yavrucağa olmuş. Ama yine de ailesinden alınması ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası o kadar küçük bir bebeğin annesine ihtiyacı var ve tabiki iyi bir tedaviye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

balık baştan kokar, ana-babasının kafası sürekli güzelse demekki...

Cidden sapkin bunlar
Sut icmeyince bira mi icsin bari demisler
Ay bi sefee tatilde gozumun onunde kucuk bebege ailesi bira icirip guluordu o geldi aklima
Herkes kotu kotu bakmisti ama cocugunu dusunmeyen sapkin insanlar etraftanmi utanacakki

2 yasindaki cocuk gitmis marketten birami almiski ailesi basa cikamamis

kendileri icerken cocugada icirmeslerdir öyle alismisdir

yetkililer daha düşünüyorlar mıymış???

o ailenin hapsi boylaması lazım..

barda mı yaşıyorlar çocuk nereden bulmuş da alkolik olmuş..

benim de 2 yaşında evladım var keşke o ana babayı bi verseler bana bi paralasam!!!

Duymadığımız ilginç bir olay kalmadı sanıyordum
yazıklar olsun küçücük yavruyu zehirliyorlar.
Mervecik gel buna da normaldir de hadi onların kültürü falan de :)

içki ve sigarada bağımlılık yapan nikotin maddeleri var çocuklar daha çabuk etkileniyor bu maddeden. kesinle tedavi şart. yoksa geleceğin alkoliği olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…