Dünyanın en büyük aptalıyım!

Ne kadar zor şeyler atlatmışsın, nasıl şeylere katlanmışsın. Aldatılmak, mobbing, özel hayatın ifşası öyle zor şeyler ki... Ama eski konularınızı da okuyunca olayları biraz yanlış yorumladığınızı düşündüm. Adam zaten sevgilisini sizinle aldatmış. İlk o kızı aldatmış. Ondan ayrılıp sizinle birlikte olmuş sonra sizi aldatıp ayrılıp onunla birlikte olmuş. Şimdi yine kızı bir nevi aldatıyor. Çünkü size tabiri caize iş atıyor hala, ikinizin şarkısını filan açmalar... Ortada yarabandı olmalık bir durum bile yok. Ortada sadece ş...z bir adam var. Ve onun peşinde köle olmuş iki tane saf kadın var. Burdaki hatanız ş..z olduğunu bildiğiniz bir adamla ilişkiye başlamanız. Sonrasında olayları yanlış yorumlayıp hırslanmışsınız. Bu adam zaten sizin bir ilişki içinde olmak isteyeceğiniz biri değil ki. Size layık değil yani. Başkasına tercih edilmiş gibi de düşünmeyin, ikiniz arasında dönüp duruyor, ego tatmin ediyor. Şu an böyle bir pisliğin sevgilisi olmayı mı tercih ederdiniz? Ben diğer kızın yerinde olmak istemezdim, kendini aldatan adama dönmüş ve ödü kopuyor aynı ofistesiniz gözü tekrar size kayacak diye. Böyle sağlıksız bir ilişkiden kurtulduğunuz için şükredin bence, adam ayrılmasa sizin ayrılacağınız yokmuş.

Seni bi silkeleyesim geldi
Ne hakla mailine bakıp da müdüre atıyor müdür de seni azarlıyor falan?
Sende diyemedin mi bu benim özelim, mail benim özelime dahil bir alan, o bunu gaspedip size atmakla hata yapmış olmuyor da ben yanlış bir insanı sevmiş olmakla neden yargılanıyorum? Uyardığınız için teşekkürler bu benim meselem.
Exine gelince
Gerekirse eve dönerke eshotla dön onunla aynı arabaya binme
Laf atarsa neden vs diye
İşyerinde aynı odadayız haliyle eve dönerken oksijen alası geliyor insanın demelisin
Nasıl davranacağını bilmiyorsun
İş haricinde diyalog asla kurma
Espri yaparsa sana "lütfen iş dışında muhattap olmayalım" de
Arada telefonuna bak ve gülümse
Kkyı okurken bile gülümse
Mutlu görün
O senin pasif duruşundan besleniyor resmen
Sen o kadar okumuş buralara gelmişsin güçsüz bi kız değilsin kendine gel
O sevgilisyle konuşurken sen telefonuna bakıp o an kahkaha at sesli olarak hani sanki video izleyip gülermiş gibi
Bırak onlar rahatsız olsun
Bırak o işten çıksın
Sen çivi gibi dimdik dur yerinde çalış onun yüzüne bakman gerekirse de ifaden :işsiz: şu olsun
Sen güçsüz değilsin
Hadi bakalım yarın milat gibi bi gün olsun

Cok guzel yazmissiniz, parmaklariniza saglik.

Konu sahibi ben olsam aynen bu sekilde davranirdim. Ha bir de bana yaklasmaya calisirsa olumlu cevap verip. Bir suru fotograf, mesaj vs toplayip sevgilisine atar. Sonra da bu haysiyetsizin bir tarafina tekmeyi basar kirilan gururumu az da olsa onarirdim.

Sorunların çözümü bu adamda değil, bizzat sizde. Zor yıllar ve olaylar yaşamış, hayata yenil başlamışsınız. Ailede planlar sizi çok etkilemiş. Bu şekilde sağlıklı bir birliktelik zor. Kimseden medet ummadan bir süre kendi içimizde bu olanlarla barışıp öyle devam edin yolunuza. Değilse yeni bir iş ya da ilişki yine travma olabilir. İnsanlar sizin bu duygusal zayıflığınızı kullanabilir
Ben iş değişirsem yenilmiş hissedicem kendimi tanıyorum. Ve evet kabullenmem ve hayatıma devam etmem gerekiyor. Ama ne yapacağımı bilmiyorum ya :KK43:
Benim yaşadığım şeyi bir arkadaşım yaşasa ne kadar saçma yere üzüldüğünü söylerdim ama dünyanın sonu gelmiş gibi..
Bir daha mutlu olamayacakmışım gibi 😞😞

Cok guzel yazmissiniz, parmaklariniza saglik.

Konu sahibi ben olsam aynen bu sekilde davranirdim. Ha bir de bana yaklasmaya calisirsa olumlu cevap verip. Bir suru fotograf, mesaj vs toplayip sevgilisine atar. Sonra da bu haysiyetsizin bir tarafina tekmeyi basar kirilan gururumu az da olsa onarirdim.
Öyle yapıcam zaten.

Başka iş bul kız. Gittiğin psikatr saksı sanırım bu kadar olumsuz bir ortamdan uzaklaşmanı hiç mi tavsiye etmedi??

Önce iş bul çık git. Sonra da özel hayatın ifşasına sebep git savcılığa şikayette bulun. Dik dur biraz yahu değer mi bir sümüklü bebe için. Kimbilir neye benziyordur ben görsem kesin beğenmem😂😂

Başka iş bul kız. Gittiğin psikatr saksı sanırım bu kadar olumsuz bir ortamdan uzaklaşmanı hiç mi tavsiye etmedi??

Önce iş bul çık git. Sonra da özel hayatın ifşasına sebep git savcılığa şikayette bulun. Dik dur biraz yahu değer mi bir sümüklü bebe için. Kimbilir neye benziyordur ben görsem kesin beğenmem😂😂
Kızı üzdüğü yetmemiş işyerinde de yayıyor konuları düzgün biri olsa zaten susardı

Merhaba herkese. Yine sizlerle dertleşmeye ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Daha önce aşağıda yazdığım konuyu açmıştım 18 Kasımda. Olayın üzerinden 1 ay geçti neredeyse. Bu bir ayda birşeyler değişti sanki...
Öncelikle psikiyatriye gittim. 150 TL verdim ve sanırım her hafta gitmem gerekiyormuş. Değmeyeceğini düşündüğümden bıraktım. Ama fazla takıntılı karakterim yüzünden duygularımda ve hislerimde çok fazla dalgalanmalar oldu. Psikiyatriye gittim çünkü artık kendi kendime bu aşk acısını, terkedilme, aldatılma, rezil olmuşluk hissini atamıyorum.
Doktor Lustral verdi 2 hafta oldu kullanıyorum. Hafif bir umursamazlık verdi ama net bir faydasını görmüş değilim. Aynı odada çalışıyoruz ve yanımda beni terkettiği kızla konuşuyor güya kısık sesle ama hala başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Tekrar gelse bile istemem hatta şuan nefret ediyorum o halde neden önemsiyorumki?
Mesela sevdiğim arkadaşlarıyla o kızı bu haftasonu tanıştırmak için plan yaptı nereden biliyorsunuz derseniz arkadaşlarının birinin sevgilisinden öğrendim ve canım çok yanıyor beni sevmişlerdi ama beni haklı buldukları için kendi imajını kurtarmak adına aşağıda anlattığım olayı ifşa etti onlara! Ve ben hala umursuyorum. Sanki o ve onun arkadaşlarıyla varoldum...
İş gereği bir süreliğine eve geçerken beni o bırakacak. Araba şirket arabası çünkü. 3 gün önce eve giderken ikimizin şarkısı dediğimiz şarkıyı açtı sesini açtı. Neden bunu yapıyor?Geçen eve giderken arkadaşlarından biri geldi ofise bana diyorki burda neden duruyorsun yapamıyorsan memleketine dön. İlla burası illa şu kişi deme. Senin için söylüyorum bilmem ne! Orda diyemedim ki sanane? Sen benim ne yaşadığımı nereden biliyorsun? Ve ben neden onun arkadaşının söylediği şeyi takıyorum?
İki haftadırda yüzüme bakmayan adam benimle dalga geçiyor takılıyor espri yapıyor. Allahım kafayı yiyeceğim neden böyle yapıyor? Artık hiç mutlu olamayacakmış gibi hissediyorum. Ne yapacağım ben? :KK43:
———————————————————
Öyle çaresiz öyle tükendim ki.
Boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor sürekli...
Ben şizofreni bir babanın kızıyım. 23 yaşındayım. Vitiligo hastalığım var. Çocukluğum gençliğim hep travmayla geçti. Annem intihara meyletti evi terketmekle tehdit etti. Babamı gelip götürdüler. Adliyelerde çare aradım. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına gittim. Beni alın dedim o evden. Daha fazla dayanamadım lisede okuku bıraktım... Evden çıkmak istemedim. Babam bana hep şüpheyle yaklaştı o zamanlar bilmiyorduk hasta olduğunu. Benim onun düşmanlarıyla işbirliği yaptığımı itiraf etmezsem evde beni istemediğini söyledi. Bunu defalarca yaptı. Her valizi topladığım da ağlayarak özür diledi. Sonra açıktan liseyi bitirip üniversiteyi kazandım şehir dışına gittim. Okulu bitirdim bir yere işe başladım. Bu konuyla alakalı daha öncede konu açmıştım.
Burda birine aşık oldum oda bana aşık olmuştu yani ben öyle sandım. O hep hissettiğim baba boşluğunu güven boşluğunu doldurdu. Sonra da terketti beni...
Meğer eski sevgilisine dönmüş. Bende ayaklarına kapandım beni bırakma diye, hemde defalarca. Onurumu gurururumu ayaklar altına aldım. Sonra öğrendimki aldatmış. Yediremedim. Öyle iğrençki aldatıldığım halde neden kafamdan çıkaramadım onu?
Kendimi alkole verdim. Saçma sapan insanlarla takıldım. Hiç azalmadı acım...
Ayrıldıktan 2 hafta sonra eski pardon yeni sevgilisiyle yanımda görüntülü konuştu hiç utanmadan. Sanki ölüyorum zannettim.
O öfkeyle onu kendime geri getirebilmek için saçma sapan dolandırıcı medyumun tekiyle mailleştim. Bilgilerimizi resimlerimizi attım oda çok fazla para istedi sonrada cevap vermedim maile. O an boşluktaydım çaresizce her yolu denerdim yeterki bana geri dönsün bende onu terkedecektim. Anlık birşeydi geçti oda... Nede olsa öyle şeylere inanmıyordum.
Üzerinden 1.5 ay geçti ve laptopunda mailimi açmıştım onu görmüş iki arkadaşıyla ve sevgilisine atmış.
Sonrada benim üstün olan müdürüme atmış maili. Hergün yüzyüze baktığım birine!
Adam çağırdı beni; Sen kimsin neler yapıyorsun böyle seni mahkemeye verse ne yaparsın? Ağlamaya başladım cevap veremedim. O anki çaresizliğimi nasıl açıklardımki?
Sonra bağırdı çık git özür dile helallik al.
Bana yaptığı onca şeyden sonra gidip helallik istedim. Bağıra çağıra içindeki herşeyi kustum. Asla öyle birşey yaptırmadığımı sadece sormakla kaldığımı söyledim. Samimiyetine inanıyorum dedi.
Ama benim içim yenıyor. Ben nasıl bir haysiyetsiz onursuz gurursuzumki onu Allaha havale etmek yetire kendimce ceza kesmek istedim?
Haklıyken haksız duruma düştüm
Üstüne birde rezil oldum. Ben bu histen nasıl kurtulurum? Ne olue benim artık beynim durdu. Prozac bile yetmiyor. Hipnozada gittim hiç bir işe yaramadı. En dipteyim ne olur akıl verin.
haksızlığa uğramışsınız evet. ama inanın bir erkek için kendinizi mahvettiginize değmez.
size tavsiyem yürüyüş yapın kitap okuyun dua edin eğlenceli müzikler dinleyin.
ne bilim dağıtın kafanızı
takıntı haline gelmiş bnce ama daha fazla takılmayın derim
kendinize ediyorsunuz değmez bence

Ya ne meraklsiiniz su falcilara antideoresanlara hastanelere.bir kendine gel yahu 23 yasindasin.burdaki konulari hic okudunku babasini aniden ellerinde kaybedenni dersin annemi ozluyorum olmek istyorum yazanmi dersin ki ben melek gencecik ablami kaybettim bir anda evladini birakti gitti.sen dertmi gormedin.hadi asik oldun sevdin amenna ama bu kadar ayni isyerinde kalipta basini one egip aglamak orda herseye sahit olmakta abarti yani.psikiyatrlere bu yuzden para verilmez.ölüm acisidir unutamassin gidersin.hamile kalamiyosundur beynin rahatlamasi lazim gidersin.ama onun disinda aman o beni terketti o bana bunu yapti birakti etti olmaz. Hepimiz gectik bu yollardan.bol bol sinema tiyatro.arkadaslarinla sahilde kahve keyfi.ailene tekrar odaklan.ye ic gez.bekarsiniz biraz hayatin kiymetini bilin ya

Ya ne meraklsiiniz su falcilara antideoresanlara hastanelere.bir kendine gel yahu 23 yasindasin.burdaki konulari hic okudunku babasini aniden ellerinde kaybedenni dersin annemi ozluyorum olmek istyorum yazanmi dersin ki ben melek gencecik ablami kaybettim bir anda evladini birakti gitti.sen dertmi gormedin.hadi asik oldun sevdin amenna ama bu kadar ayni isyerinde kalipta basini one egip aglamak orda herseye sahit olmakta abarti yani.psikiyatrlere bu yuzden para verilmez.ölüm acisidir unutamassin gidersin.hamile kalamiyosundur beynin rahatlamasi lazim gidersin.ama onun disinda aman o beni terketti o bana bunu yapti birakti etti olmaz. Hepimiz gectik bu yollardan.bol bol sinema tiyatro.arkadaslarinla sahilde kahve keyfi.ailene tekrar odaklan.ye ic gez.bekarsiniz biraz hayatin kiymetini bilin ya
Çok haklısınız. Kendime çok kızıyorum keşke umursamasam. 🤦🏻‍♀️

Ben çok üzüldüm iş verimin düşmedi mi bu şekilde
Düştü malesef. Meselw yanımda onunla konuşuyorya bide seni seviyoruö deyip kapatıyor başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.
En son mail olayındqn sonra konuşmuştuk yapabileceği tek şeyin bana saygı duymak olduğunu ve bir daha yanımda konuşmayacağını söylemişti. Ama her ne hikmetse son 1 haftadır yanımda konuşuyor. Ama şunu farkettim bende bu aralar arkadaşlarımla konuşuyorum odada dinliyor gibime geldi özellikle her gün aynı saatte arayan bir arkadaşım var erkek. Onunla konuşurken arıyor ilginçtirki.. Çözemedim. Güya saygı duyuyordu bana.

Başka iş mi yok? Gerçekten bu kadar zor mu mutlu olduğun şeyleri keşfetmek, seni sevende çıkacak mutlu bir yuvanda olacak, işini değiştir hobiler edin, kendine bak mutlu olduğun şeylere odaklan mutlu olduğun aktiviteler yap, depresif ruh halinden çık hayat güzel yaşamak güzel de, beynine ne gönderirsen onu verir sana başka şansı yok

Medyum isi olmasaymis iyi olurmus. Ama olan olmuş artık. Bazı insanlar pek ilişkileri önemsemez. Cok normal uzulmeniz yeni bitmiş. Herkes aynı tepkiyi vermez. Umursamaz kimisi. Yeni bi iş en iyisi olur ama cikamam derseniz de katlanmaniz gerekir. Onunla hiç ilişkiniz olmamış gibi düşünün sadece is arkadasi olduğunuzu. Geçmişe takılı kalmayın. Yeni düzgün insanlarla görüşün. Başkalarına fırsat verin

isyerine bak geyiklee muhabeettler eski sevgilinin mailine bakma ordaki bilgileri sizdirma
sizin burada yaptiginiz bisey yok zaten bunu maildeb gormuslerdir ama adamin sucu buyuk ozel hayatin gizliligi, ve resmen siber suc islemis gidip sikayet edin
hatta patronunuzda enterasan bi adam iki kisi arasindaki gonul mevzusuna mudahil oluyor seji uyaracagina kanunen suc isleyen personelini bi zahmet uyarsin
sanki tetikciyle maillestin

Sen şimdi onun sevgilisinin arkadaşının ne düşüneceğini bırak, kendine yeni bi iş bul ve ayrıl oradan. Belli ki takıntılı birisin kimse değil kendi mutluluğun için yap bunu.

Güzel kardeşim hemen otur cvni güncelle ne kadar iş yeri varsa gönder. Muhasebe iş bulmanın o kadar da zor olduğu bir alan değil. Sen yeni mezunken bile iş bulmuşsun şimdi kazandığın deneyimle haydi haydi iş bulursun.

Psikiyatrik hastalıklarda genetik geçiş riski vardır. Nasıl ki ailede diyabet geçmişi olan bireylerin yediklerine içtiklerine dikkat etmeleri gerekiyor. Senin de ruhuna zihnine ekstra özen göstermen kendini böyle gereksiz strese maruz bırakmaman gerek. Sırf inat için orda kalma, iş bulur bulmaz ayrıl yoksa eninde sonunda onlar seni işten çıkartır bir de işsizlik stresi yaşarsın.

Hem o ortam iyi bir çalışma ortamı değil. Karşı taraf karışık sinyaller yollayıp duruyor, üstüne patronun da taraflı davranmış bana göre. Asıl suç birilerinin özel maillerini ifşadır. Çalıştığın süre boyunca o kişiyle mesafeni koru. İşine odaklan. İşte çok boş zamanın varsa yeni programlar öğrenmek dil çalışmak gibi kendini geliştirecek şeylerle meşgul ol. Boş zamanlarında bol bol meditasyon yap. Mümkünse yeni bir ilişkiye başla.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah ileride bu da deneyimmiş der gülüp geçersin.

X