• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyalar güzeli kızım bugun 20 günlük oldu

Allah analaı büyütsün,hayırlı olsun bebeğiniz
ben de 35 haftalık hamileyim,darısı başımıza inş.bizler de sağ salim kucaklarız bebişlerimizi :)
allah tamamına erdırsın bıze müjdelemeyı unutma
rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin meleğinizi. :nazar:
tesekkurler rabbım herkese nasıp etsınŞeniz
sevgili sunuak,
Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebişini. benimki 34 haftalıkken premature doğdu, çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda yattığımız 10 gün boyunca ömrümden ömür gitti. :nazar:
:kedi:

teşekkurler ıyı dıleklerınız için rabbım herkese nasıp etsın sende gule gule büyüt bebişini adı ne ya cınsıyetı nar suyu sayesınde öyle rahatımkı emıyor yatırıyorum ya da mızmızlanıyor kaldırıyorum gaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrç dıye bı ses gerı uyuyor bırkaçtanesı yeterlı ama ben bayagı verdımgamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-hihoyyyt

8 NISAN 02 19 DA 3230 GRAM DUNYAYA GELEN PRENSESIM BUGUN 20 GUNLUK OLDU BEN YENI ÜYE OLDUGUMDAN FARK ETMEMISIM BU SAYFAYI KIZIMIN ADINI BENNU FATMA KOYDUM RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ANNELIK ÇOK GÜZEL BIR DUYGU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:

hayırlı olsun..gule gule buyut canım..a.s.

canım allah bagıslasın benım kızım da yasasaydı 5 aylık olacaktı:(:( berilim sezeryanla 38 haftalık dunyaya geldı ve annesıne babasına görunmeden ucup gıttıııııııı

canım allah bagıslasın benım kızım da yasasaydı 5 aylık olacaktı:(:( berilim sezeryanla 38 haftalık dunyaya geldı ve annesıne babasına görunmeden ucup gıttıııııııı

ay canım kıyamam sana basın sagolsun ne kadar zaman sonra bırdaha deneme sansın var bende 3 sezeryanlı dogumumu yaptım rabbım sana ve hiç kimseye böyle bır acı yasatmasın ınsallah ikiz ikiz versın çok isteyenler

Back