Dünyalar güzeli kızım bugun 20 günlük oldu

benmeltem

kardelen
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.651
1
116
Ankara
8 NISAN 02 19 DA 3230 GRAM DUNYAYA GELEN PRENSESIM BUGUN 20 GUNLUK OLDU BEN YENI ÜYE OLDUGUMDAN FARK ETMEMISIM BU SAYFAYI KIZIMIN ADINI BENNU FATMA KOYDUM RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ANNELIK ÇOK GÜZEL BIR DUYGU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:

rabbim sağlıklı hayırlı bi ömür nasip eder inş benimde meleğim yaşasaydı bugün tam 25 günlük olcaktı canım kızım

Ay canım cok ÜzÜldÜm ılkmıydı yasayanbaska bebegın varmı.lohusanın duası kabul olurmus rabbım tez vakıtte senıde hayırlısıyla bebek sahıbı yapsın ve tum ısteyenlerı

allahım analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. maşallah kuzucuğa :)))

rabbim sağlıklı hayırlı bi ömür nasip eder inş benimde meleğim yaşasaydı bugün tam 25 günlük olcaktı canım kızım

canımmm allahım biran önce acını unuttursun yeniden bebek heyecanını yaşatsın. meleğin seni bulutların üzerinde görüyordur eminim.:teselli:

benim kizimda 8 nisan 16: 56 da dogdu 3416 gr ayni gun dogurmusuz desene :)

bizim kizin adi Derin Bennu da cok hozume giderdi hep benim hamileyken ... mutlu gunlerde buyut sende canim.. nasil gaz problemiyle nasil basa cikiyrsun zor oluyormu bizim kizinda yeni yeni basladi ilk zamanlar iyiydikte simdi biraz sknti var..

aaaaaaaaaaaaaa kızlar adaşmı yanı tesadüfe bak senın adın ne arkadasım benimkı meltem gaz problemımız yok ben emzırıp yatırıyorum çünkü doguma hazırlık bölümünde okumustum ecz bı hanım 3 4 nartanesını dogar dogmaz agzına sıkın gaz problemı olmaz yazmıstı benımde 3 bebek oldugundan denemeye korkmadım annemse sagolsun yarımnarın suyunu sıkıp getırmıs ben ıçecem sanmıs kloydum bıberona tıktım agzına emzırıyorum yatırıyorum mızırdanınca alıyorum garççççççç dıye bırses çıkıyor gaz bazende emerken alttan çıarıyor doguma hazırlıkta bende yazdım denedıgım ıçın denemeye korkanlara yardım olsun dıye ıyı kötü bıssürü eleştiri aldım bı oku görüsürüz kendıne iyi bak

Allahım acılarını göstermesin canım.burası beni çok heyecanlandırıyor.evlenme zamanım geldi heralde.oyyyyyyyyy nazar değmesin

hayırlı olsun...saglıkla buyusun ınşallah..olumunekankayizsmile

hayırlı ugurlu olsun canımcım adıyla yasasın inşalah darısıda bize olsun kuzusummmopuyorumnanaktan

Allah analaı büyütsün,hayırlı olsun bebeğiniz
ben de 35 haftalık hamileyim,darısı başımıza inş.bizler de sağ salim kucaklarız bebişlerimizi :)

Merhaba, tüm yeni bebeği olanlara hayılı olsun, bebek bekleyenlere de Allah tamamına erdirsin. Benim kızım da 6 mayıs ta doğdu, bugün itibariyle 22 günlük. Gaz sorununu malesef her anne gibi bende yaşıyorum. Nar suyunu ilk defa duydum, denemek lazım.

Allah analaı büyütsün,hayırlı olsun bebeğiniz
ben de 35 haftalık hamileyim,darısı başımıza inş.bizler de sağ salim kucaklarız bebişlerimizi :)

sevgili sunuak,
Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebişini. benimki 34 haftalıkken premature doğdu, çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda yattığımız 10 gün boyunca ömrümden ömür gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…