Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 NISAN 02 19 DA 3230 GRAM DUNYAYA GELEN PRENSESIM BUGUN 20 GUNLUK OLDU BEN YENI ÜYE OLDUGUMDAN FARK ETMEMISIM BU SAYFAYI KIZIMIN ADINI BENNU FATMA KOYDUM RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ANNELIK ÇOK GÜZEL BIR DUYGU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:
rabbim sağlıklı hayırlı bi ömür nasip eder inş benimde meleğim yaşasaydı bugün tam 25 günlük olcaktı canım kızım
benim kizimda 8 nisan 16: 56 da dogdu 3416 gr ayni gun dogurmusuz desene :)
8 NISAN 02 19 DA 3230 GRAM DUNYAYA GELEN PRENSESIM BUGUN 20 GUNLUK OLDU BEN YENI ÜYE OLDUGUMDAN FARK ETMEMISIM BU SAYFAYI KIZIMIN ADINI BENNU FATMA KOYDUM RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ANNELIK ÇOK GÜZEL BIR DUYGU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:
Allah analaı büyütsün,hayırlı olsun bebeğiniz
ben de 35 haftalık hamileyim,darısı başımıza inş.bizler de sağ salim kucaklarız bebişlerimizi :)